Zmeurici de iulie-august 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 21
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
noce spune:
Adriana, noi platim 350 de euro plus agua y luz (care nu stiu cat e) pt un ap mic, cochet cu un dorm si 2 balcoane. Nu stiu cand descarc poze, ca nu vreau la net public.
Sunt 20-25 de gr, se face plaja, e sezon turistic. Locul e minunat, speram sa gasim si job
Happy-mami
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Giova spune:
Am ajuns cu bine, timp frumos, copiii tot afara. Marco s-a dat cu bici, eu la cosmetica, edi a urmat ca din gura de sarpe dup#259; mine.
Tot timpul era cu ochii pe noi. Mi-e ASA groaza, sper sa-si revin#259; sa nu fiu tot gandita.
blanca[/ b] zicea si profu ca m#259;car 2 luni trebuia cursul. Dar se ridica costul si nu #537;tie dac#259; aveau cursanti.
noce bine ca ATI g#259;sit apartament. Doamne ajuta sa g#259;si#539;i si joburi.
adriana voi īncerca germenii, mersi de sfat.
[b]Pooh sa sc#259;pa#539;i cāt mai repede de conjuctivita.
Va las ca marco vrea sa se joace pe telefon.
Pupici, pe maine.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/uliiasi/uliiasi.jpg)
uliiasi spune:
Buna seara la mamici!
Fooooarte greu apuc sa scriu, cred ca am avut vreo 3 tentative cel putin de mesaj dar n-am reusit sa le duc la capat...Acum imi cad ochii-n gura de somn si pana nu pic pe tastatura va salut putin.
Multe vesti bune pe la voi, ce ma bucur!
Inutsa si Theea, felicitari pentru vestile de la eco, ce ma bucur ca totul e bine, Doamne ajuta sa fie totul perfect in continuare!
Giova, felicitari pt examen si drum bun, sa aveti o vacanta relaxanta! Asteptam poze cu finuta!
Noce, incredibil ce frumos si usor va mutati voi dintr-o parte in alta. Mama ce mi-as dori sa avem si noi asa o mobilitate. Ma bucur ca ati ajuns cu bine si ca ati gasit casuta pe placul vostru, tinem pumnii sa gasiti la fel de repede si job!
Elena, sunt foarte impresionata de munca pe care ai depus-o la asociatie si uite ce rezultate frumoase. Felicitari!
Noi suntem bine, relativ, ultimele zile a fost David racit, cu muci si tuse, acum e pe trecute, ne-am virusat de cand cu vanturile puternice de saptamana trecuta. De maine cica se face cald, dar colac peste pupaza vin astia cu stirea cu gaura de ozon care vine deasupra Romaniei de maine si sa stam in casa....Mi s-a acrit de stat in casa, saracaul David e si el satul. L-am scos cat am putut, de 2 ori pe zi, cu muci cu tot, cand ne-a permis vremea, dar ce sa facem cu radiatiile asta, o fi adevarat, daca dau copilul cu crema de protectie oare pot sa-l scot, sau stau si rabd in casa?!
Gata, ma duc la somn, neuronii mei sunt varza, sa aveti o noapte usoara, fara treziri!
Lucia, cum te mai simti? A functionat ceaiul pt tuse? Ti-a trecut durerea de cap?
Va puuup!
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
Corinna1982 spune:
Neata!
Am reusit sa incarc pe flikr un filmulet mai mic, pentru cine vrea sa o vada pe Maria si nu are cont pe FB. E pe contul comun. Apoi am vazut ca cineva a creat un cont pentru zmeurici sa se poata loga in anonimat. Foarte buna ideea.
Giova spune:
Hello!
Am luat ex. Cu 9.50. Teorie 10, practica 9.
Doamne greu mai merge scrisul de pe telefon.
Imediat plecam spre Cluj. Edi doarme, e treaz de la 6.30. Marco imediat merge la nani. Mai intru din Spania, de pe comp.
Pupici la toate.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
anemona27 spune:
Buna fetele!
Corina,ti-am scris si pe fb,e foarte desteapta Maria.Acum 2 zile i-am aratat mamei celalalt film cu Maria si s-a minunat,i-a povestit si lui tata,iar el zicea ca sigur e trucat,fara sa-l fi vazut.M-a enervat si nu i-am mai aratat nimic.
Aseara cand a venit de afara mi-a zis ca s-a convins ca a vazut in parc un copil de 1 an si 8 luni care vb cu mama lui.
Noce ma bucur ca ai gasit casa,sper sa gasiti si job si ne vedem pe la Malaga in vara,sigur ajungem pe acolo.
Giova sa ma suni.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adrianafedorca/adrianafedorca.jpg)
adrianafedorca spune:
Giova drum bun, mey daca tu pleci cine ne deschide alt cap?
_
Adriana mami de CezarGeorgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler