Zmeurici de iulie-august 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 11
flosideea spune:
intru si eu putin sa urez La multi,multi ani,Moni!!Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce`ti doresti!!
inutsa felicitari pt vestile bune,sunt sigura ca si analizele vor fi ok.Pai la cum statea sigur e o lady colo in burtica
distractie placuta maine la intalneala!sa aveti parte de muult soare,fara vant si sa faceti multe pozici!!
fetelor,eu mai am de calcat...camasi...placerea mea .Asa le urasc,dar n`am ce face.Va las in lipsa mea o praji de morcov-am facut mai ales pt zmeurei -si niste salam de biscuiti pt mamicute.va pupam....sper sa mai apuc sa intru.ma ustura ochii de la raceala,oboseala,vant....aici bate de te ia pe sus,iar cand se opreste e de tricou cu maneca scurta(bine,se opreste vantul cam 2-3 sec si 6-7 vine`n rafale de ingheti)
o zi buna va doresc!!
adrianafedorca spune:
Moni la multi ani fericiti!!!
_
Adriana mami de CezarGeorgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
si noi am iesit ieri afara si era un vant turbat , n-am stat mult pt ca Anastasia avea manutele reci , ea vad ca nu are nimic in schimb eu simt o jena in gat si imi curge nasul, sper sa nu-i dau si ei , asa ca azi am stat in casa pt ca e frig si bate vantul
noi nu ajungem maine la intalnire , dar la urmatoarea las totul balta si venim
eu de azi dimi stau cu ochii in calculator si caut cazare pt concediu, am hotarat sa mergem tot in grecia de data asta in insula thassos, a fost cineva? nu ma pot decide deloc la cazare, am gasit ceva frumos cu loc de joaca super , doar ca e cam departe de plaja 300 m si eu as vrea pe plaja
_
Adriana mami de CezarGeorgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
laura.s spune:
LA MULTI ANI, MONILAND!
"Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."
Laura, de Sara-Ruxandra (13.08.2009)
pogos spune:
La multi ani Moniland!! sa fii sanatoasa, fericita si iubita!
Fetelor, super ca va intalniti maine. As merge si eu insa mi-e cam greu sa ma deplasez cu doi atomici dupa mine si sotul este la serviciu. Poate data viitoare facem intalneala in week-end si venim si noi. Sa faceti poze
inutsa felicitari pentru rezultatele de la eco!
noce, am citit ca plecati din tara. bravo voua. Sa aveti noroc si sa va fie bine.
Noi suntem in refaceri. Tudor este bine insa a inceput Ana sa faca febra sambata, duminica si luni nu a mai avut nimic si luni seara a facut iarasi. Am fost la pediatra si are faringita acuta. Acum vad ca e bine. Sper sa mai terminam si noi cu mucii si cu tusea. Acum e sotul iar cu gatul in pioneze.
aaa, Giova, nu stiu cand ai examenul; dar daca e zilele astea iti urez bafta, ca nu stiu exact cand mai intru.
O seara buna va doresc! Pup
pooh spune:
Moni,la multi ani!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
inutsa spune:
Si la Iasi a batut un vant, mamaaaaaa. Ne lua pe sus, la propriu. Am iesit dimineata in parc si era cat de cat acceptabil, ba rafale de vant, be se mai oprea, dar un soare frumos. Dar dupa-masa am iesit de nevoie, sa iau rezultatele, si am scos fata in vesta, desteapta de mine. Noroc ca luasem o gecuta de rezerva, si aia subtire rau, sper sa nu ne fi pricopsit cu nimic.
Rezultatul la dublu test e bun, zic eu. Am risc mai mic de 1 din 10 000. Sapt viitoare ajung la dr sa vad ce zice.
Maine plecam la sor'mea. Am de facut bagaje serios, sortat haine de iarna, strans ce lasam la tara, o placere, ce mai. Cred ca imi ia pe putin 4 ore.
giova bafta la examen. Week-endul asta e, nu?
flosideea e buna praji de morcov? Am mai auzit, dar nu am incercat. Da si mie reteta, poate are succes la zmeurica
pogos sanatate copilasilor!
pooh cum merge invatatul?
de si13+
Giova spune:
haideti la o .
ieri am lipsit de acasa, de la ora 16- 23. Copiii au fost ok, sotul s-a descurcat...au iesit si afara cu bicicletele.
cand am venit eu acasa, edi dormea, dar dupa juamte de ora s-a trezit plangand. si asa l-a tinut vreo 30 minute si nu stiam ce are copilul. nu-i trebuia nimic, nu imi arata unde-l doare, numai plangea...dar tare si mai si tipa. Intr-un final s-a calmat si a dormit pana dimineata.
Ieri ultima zi de curs...am fost pe teren vreo 3 ore la pozat. Nu sunt multumita de ce am scos...naiba stie ce poza voi alege pt. examen.
Pe urma in sediu, am refacut intrebari pt. examen, si ar mai fi o sedinta duminica la alborator. voi vedea daca am chef sa merg.
Examenul e luni la ora 16.
Multumesc celor care s-au gandit la mine. doamne ajuta sa scap, am emotii, desi stiu ca toti il vor lua, ca asa trebuie, asa e la noi...la cursurile astea.
Pogos sanatate si refacere rapida.
Inutsa si eu am bagaje de facut(pt. noi in spania, pt. copii la bunici), haine mici de dus la alba, borcane, si multe alte chestii. mi-e si rau ca nu stiu cand am timp de ele. probabil luni dupa examen.
merg sa termin treaba, vreau sa ies cu edi sa fac asig. de sanatate si sa-i cumpar ceva soseta, ca toate i-au ramas mici din toamna.
sa faceti multe poze fetele cu intalnirea.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
flosideea spune:
inutsa reteta mea e la ochiometru facuta.cam asa suna:pt Denis am facut din 5 oua de casa(sa creasca praji cat tava iti intra cam 7 oua,dar am vrut sa fie pe marimea lui).Separi albusul de galbenus.Albusul batut spuma ,apoi adaugi cam 100 gr zahar(nu iese ff dulce,pt ei numai buna) si bati pana se dizolva zaharul.Galbenusul l`am batut cu cca 50 gr unt topit(sau moale)pana se amesteca bine.Apoi pui albusul peste galbenus si amesteci cu lingura.adaugi morcovii(eu am pus 3 morcovi mari dati pe razatoarea mica),amesteci,pui un plic de praf de copt,cam 50 ml lapte ,faina cat cuprinde(cam o cana zic eu) si torni in tava.eu pun hartie de copt si dai la cuptor....cam asta ar fi.sper sa nu fi uitat ceva,dar vreazu sa`ti zic ca si pt mine e primA oara cand o fac,dar Denis de ieri pana azi a mancat jumatate de tava.
uf,iara vrea sa suga pt ca m`a prins la pc.revin