vigantol

Buna ziua,
Acest vigantol din momentul in care il desigilezi are termen de valabilitate doar 28 de zile?
Adik la fiecare 28 de zile trebuie inlocuit cu un alt Vigantol chiar daca sticluta anterioara inca nu s-a terminat ?
In ceea ce priveste bebelusii cu fontanela mai maricica ,trebuie sa le administrezi in fiecare zi mai mult de 2 picaturi?
Ar trebui sa-i dau si calciu pt fontanela?
Multumesc anticipat!
Raspunsuri

szivarvany spune:
Pediatrul care vede copilul ce spune ???
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu
Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

deutza26 spune:
Nu am apucat sa intreb ,mereu pun alte intrebari si pe asta o omit
Sunt o gramada care imi trec atunci prin minte..
parerea ta care este ?!

lulu77 spune:
Vigantolul il administrezi NUMAI dupa indicatia medicului, calciul il dai NUMAI la indicatia medicului( in urma analizelor)
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
sa il ajutam pe Bibi
Faceti shopping- ajutati copii speciali
Poze Mos Craciun DC

szivarvany spune:
Parera mea este ca doar si numai un medic care vede copilul trebuie sa-si dea cu parerea !!!
Si sa iti scrii pe un post-it toate intrebarile si asa mergi la pediatru. Eu asa am facut pentru ca mereu uitam esentialul, m-am invatat sa merg cu fituica pregatita
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu
Sela

szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui deutza26 Asta am sa fac de acum ,mg cu postitul dupa mine , Multumesc de sfat! |
sa stii ca nu e nicio rusine

eu si acum imi notez daca arde vreo nelamurire

Daria & felina fioroasa

oana_lex82 spune:
Mie pediatra mi-a spus ca e valabil 3 saptamani maxim de la deschiderea flaconului..dupa care nu mai are nici un efect..eu am o prietena cu un bb de-o seama cu Iustin si impartim Vigantolul in doua si il folosim doar 2 saptamani dupa care cumparam altul.

mariana_alex spune:
Da, Vigantolul doar dupa indicatia medicului pediatru, el poate aprecia cate picaturi ii trebuiesc copilului si ORICE intra in gura unui bebe asa mic trebuie sa aiba "permisiunea" doctorului. Nu e o rusine sa intrebi toate detaliile...

deutza26 spune:
da,
am intrebat pediatrul ,
mi-a spus ca avand fontanela maricica ,sa i administrez in fiecare zi cate 3picaturi ,acum ma gandeam la termenul de valabilitate,fiindca pe el nu scrie ca trebuie schimbat la 28 zile cu un altul nou ,chiar daca nu este sticluta terminata .

deutza26 spune:
da,
este o idee si asta ,insa eu nu prea am cu cine sa l impart .
daca trebuie schimbat ,iti dai seama ca nu ma mai gandesc sa il impart,o sa ii cumpar mereu cate unul nou daca asa trebuie sa fie ,insa si aici sunt pareri diverse si sunt in ceata ,nu stiu cum sa procedez