prea mamos..

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui MIRCLAU

sa speram ca este o etapa...

hahaha, ai vazut tu vreun baiat de 12-13 ani sa faca asa, ca al tau?

si M a avut perioade de mamosenie si acu tb sa-l fugaresc ca sa-l pup, iar daca-l smotocesc prea tare zice ca-s zuzu. si are doar 7 ani.

cat despre cursuri, e buna ideea lui denizel, dar daca nu vrea si nu vrea, atunci mai bine renunti pe moment.
eu am renuntat la vreo 2 chestii pt ca nu avea chef si cand am propus dupa ceva vreme a mers cu incantare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiraroby spune:

nu stiu cat te poate ajuta povestea mea,dar oricum am sa tio povestesc.Eu am un baietel de 5ani jumate si e mamos la culme,dar nu am avut niciodata probleme de plans sau sa nu vrea sa mearga la o petrecere intre copii,mai mult acum 2 luni a inceput sa faca karate nui prea place dar merge pt ca nu are alta activitate in afara de gradinita si iam propus ca daca nui place nu mai merge si rasp lui a fost si ce sa stau acasa,deci in fond ii place dar cel deranjeaza este faptul cai pune sa se tranteasca unii pe ceilalti,dar acasa tot timpul ma striga e un continuu mami,mami si nui e deajuns cal privesc in schimb de rasp trebuie sami auda vocea,sau stau pe fotoliu si ma uit la tv si vine la mine in brate cu toate ca are loc unde sa se aseze,dar eu sunt fericita pt ca numi spune niciodata cai e dor de mine sau ca ma iubeste dar imi arata in o mie de moduri,de exemplu eu sunt plecata din tara si el e acasa cu taicaso din iul si de craciun am fost acasa si vreau sati spun ca a trebuit sa dorm cu el(cu toate ca el a dormit tot timpul singur,in sensul ca nu dormea cu noi in pat)si printre gene mia soptit "vai mami ce ma bucur ca ai venit acasa",cred ca a fost prima si poate ultima data cand imi spune asa ceva.eu am un moto dai timp timpului,poate ca e o perioada cand simte nevoia sati impartaseasca sentimentele lui,poate ca e mai sensibil acum sau poate ca simte nevoia sa aiva tot timpul un contact fizic cu tine se simte in siguranta langa tine si dupa mine e ceva mai mult ca normal.Bafta si traieste clipele astea ca mai tarziu ai sa le cauti si nu o sa le mai ai ca baietii sunt asa,mai rusinosi in asi externa sentimentele,asta cand o sa fie mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Apropo de mamosenie, ieri eram la antrenamentul de fotbal si stateam afara vreo 15 parinti, discutam, radeam etc. Si iese fiu-miu din sala (el iese cam de 3 ori / antrenament sa-i suflu nasul, sa faca pipi etc) si spune: "Mamaaa, mama, te iubesc!", ma pupa si fuge inapoi in sala . Toti parintii s-au amuzat de minune!

Sta fara probleme la antrenament, dar stie ca sunt la usa (ca doar verifica ). Nu ma deranjeaza, pentru ca am deja viziuni cu vremurile cand va spuns: "nu ma mai pupa, ca ma vad colegii!"

Mergi la inceput