Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(48)
Raspunsuri - Pagina 9
Mari-Mariuk spune:
Baaaaiii da' mare uituca sunt

Nu am spus LA MUUULTE LUNI SI LA MULTI ANI sarbatoritilor de ieri
Asa ca azi unesc urarea si spun si pentru ieri si pentru azi: LA MUUULTE LUNI SI MUUUUULTI, MULTI ANI!!!!
mare pentru toti!
Mariuk, fericita mamica de
VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
donna79 spune:
ANCA, scuzeee... am primit PM de la tine si am uitat sa-ti multumesc. Foarte utile sfaturile!
Ce dulci sunt pufosii... si ce cumintei! Cred ca apucati sa va povestiti o gramada cu asa copii cuminti.
ANAALINA, imi pare rau, am citit in fuga ultimele capitole asa ca nu stiu ce problema aveti voi, dar mare mare atentie cu haraiala. Noi pe motiv de haraiala am ajuns la spital
. Multa-multa sanatate!
Pupam si noi sarbatoritii!
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar
doina_1984 spune:
Mariuk, ce bine ar fi!!!
Noi oricum pe acolo ne plimbam chiar daca stam la Far, dar daca mergem in Tara lui Piticot mai dam o fuga si pe la City Mall ![]()
Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/A5aLuna?authkey=Gv1sRgCKKxo66ila2UmgE#
Mari-Mariuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doina_1984 Mariuk, ce bine ar fi!!! Noi oricum pe acolo ne plimbam chiar daca stam la Far, dar daca mergem in Tara lui Piticot mai dam o fuga si pe la City Mall Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010 https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/A5aLuna?authkey=Gv1sRgCKKxo66ila2UmgE# |
Cu Tara lui Piticot sunt de acord...dar chiar nu pot gasi interesante Mall-urile!!! Am fost si la C-ta, si la Bucuresti, Iasi, in mall-uri mici ca in Tulcea, Busteni si inca undeva(nu mai stiu excat in ce oras) si nu mi-a placut deloc deloc! Preturile sunt muuult mai mari decat intr-un magazin obisnuit, iar ,,distractia'' chiar nu am gasit-o! Singurul lucru ce am laudat la astfel de magazine sunt scarile rulante
VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)http://picasaweb.google.com/102527437167244304186" target="_blank">Poze Vlad
ionela.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancamak va invit sa vedeti doi pufosi :https://picasaweb.google.com/ancamak/Martie#5583627559763667682 si o sedinta vesela de masaj Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)Poze Martie |
Ce dulce e in fundulet

Adelina
, multumesc la fel.Ana, si Maia e o dulce si o ochioasa

Poze Raisa
www.facebook.com/album.php?id=1530496981&aid=2075301 #" target="_blank">Poze Raisa - facebook
ancamak spune:
e foarte fericit cand este in fundulet. Acum este in patut si aduna totul in gurita lui.
am copilul ideal (scuzati modestia) ziua agitat si noaptea foarte cuminte![]()
Mami Anca cu
Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
ancamak spune:
am uitat sa zic... petele aspre de pe sani le-am rezolvat foarte usor cu lapte
. Recomand cu incredere
Mami Anca cu
Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
Mari-Mariuk spune:
Cat de linistit e totul pe aici...toata lumea are stare de lene din cauza vremii???
Mai devreme Vlad avea 37.8 temperatura, el de obicei are 37.1-37.2...nu se jucase inainte, nu a fost agitat...i-am dat 2 ml nurofen si il tin sub observatie. Sper sa nu fie vreo raceala...
VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
oramona spune:
Eu am gatit, ciorba de cucos, orez cu ciupercute la cuptor si chiftelute cu sos. Pisoiul a dormit si ma bucur ca m-a lasat , de acum poate sa se trezeasca sa-si pape si el lapticul
.
Chiar ca e liniste pe aici si nici nu e vreme buna de plimbare.
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
mari78 spune:
Buna tuturor !
La multi ani sarbatoritilor de azi ! Sa fiti sanatosi, papaciosi si cuminti !
Am absentat ca a fost mama pe la noi si nu am mai avut timp de net.
Anca e mult mai bine, mai are cativa mucisori (si in nas, dar si in gatut).
Anaalina, asa cum ti-a zis si Donna, atentie la haraiala : noua ne-a dat ambroxol picaturi sa-i dam si e mult mai bine acum.
Donna, poti lua Stodal pentru tuse, insa la mine tot cu ambroxol a trecut, e ok si in alaptare, nu trece in lapte decat putin (nesemnificativ)
Anca are si al doilea dintisor !!! (a spart gingia ieri)
Insa datorita dintisorului, abia mananca, cu urlete si intors capul, ea care deschidea gurita inainte sa apuc sa ii dau urmatoarea lingurita cu papa. Si mai avem o problema, nu-i prea plac fructele
Daca le dati fructe de la borcanel Hipp, in Carrefour e oferta : 25% reducere la 2 borcanele de fructe (vin cam 8 lei 2 borcanele, super pret). Oferta e pana pe 23, vedeti ca au catalogul cu toate ofertele pe net. Eu mi-am achizitionat si un aspirator+fier de calcat de la Zelmer cu 289 lei-pachetul are reducere 50%(super firma poloneza cu aparate foarte fiabile). Noi mai avem un aspirator de la Zelmer dar e cu filtrare in apa (ca tot s-a discutat). E foarte bun, spala si covoare, geamuri, se curata usor, insa e foarte greu de carat pe scari, asa ca aspiratorul mic il voi tine sus. Sunt asa fericita de achizie !
S-a terminat pauza mea, s-a trezit Anca
Pup !
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca