Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(48)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Intru si eu la ora asta ca nu am somn .
De cand ii dau lui David cate ceva sa pape, a mancat foarte frumos cu lingurita dar astazi.. nu stiu ce a avut ca atat a dat din manute ca varsam tot din lingurita si castronel. . Cand reuseam sa-i dau manca fara probleme, chiar i-a placut (para cu cereale) dar pana acolo.. munca mare nene. Sper ca maine sa nu mai repete figura si sa pape frumos

Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

eee, dupa stokke, ma uitam si eu luuung acum daca ar fi sa aleg din nou... as lasa design-ul deoparte. sa fie usor nene, si confortabil pt bb, atita tot! la vara cred ca imi iau unul din tip umbrela, il pun pe umar si cu bebe in brate am si iesit la plimbare. acu'... din 3 bucati iesim afara. iar spatele meu... ce sa mai zica si el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata!

Poftiti la cafeluta, cu laptic, zaharel, miere , cum va place voua. Papam si o omleta sa incepem ziua bine.

Summertime, mi se pare ok schema ta. Astept sa vad ce ne da si noua pe 30 luna asta si apoi de pe 7 aprilie sa incepem. Eu o sa ii dau cam de pe 1 si acuma cand am timp/chef , cate putin laptic de la mine cu lingurita si canita cu cioc sa ne obisnuim sa papam asa, de de bibe nu vrem sa auzim .

Elisa va auzit gandurile bune si dupa ce a fost cumintica la vaccin nici reactii adverse nu a avut, decat ceva somnolenta.

pentru Ana Sofia de Ana_Perianu, Bogdan Filip de maitreyi, Patricia de bpatricia si Victor Stefan de paticut.

Sa aveti o zi minunata!

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna dimineata!
Cafeluta este gata, cu multa miere si lapte. Cine doreste am si capuccino.
Noi am dormit de la 9 la 6, am papat si iar somn. Cred ca este de la ploaia de afara.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

Mergi la inceput

Aha, Mari, esti la "sa ne cunoastem" (12 saptamani si 3 zile
Comenteaza poza Viziteaza albumul lui Mari-Mariuk) numai burtica ta, de fapt

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neataaa!

Am vazut si eu burtica de Mariuk.... super!

ORAMONA&ANCA, multumesc pentru cafea... eu, ca de obicei, am nevoie de doua cafele.

FISTIQ&IDALIS, v-am banuit eu bine ca aveti acelasi tip de carut... ce l-am mai admirat in pozee. Eu cred ca inainte de a cumpara un carut ar trebui sa-l putem incerca la cateva plimbari. Noi am ales pana am cules...e cat un tanc, noroc ca stam la curte si avem de coborat doar 3 trepte.

FISTIQ, felicitari pentru independenta proaspat castigata!

IDALIS, pana la urma exista si varianta borcanelelor... dar sigur iti vei dezvolta aptitudinile in bucatarie cu ocazia diversificarii.

SUMMERTIME, multumesc pentru schema! E usoara si clara.

Pe langa cafele, pentru ine vrea sa inceapa ziua cu ceva dulce, va ofer o negresa de post absolut delicioasa (se vede ca n-am probleme cu modestia )

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Donna, ai primit pm-ul de la mine?

Poze Martie

Mergi la inceput

Donna, multumim de negresa, ce bine merge de dimineata.

Stiam eu ca mereu uit cate ceva si uit... dar, Fistiq am admirat si eu un baietel frumos, frumos si lejer imbracat alaturi de un carut fitos, tare mi-au placut . Idalis si Fistiqule, sa le stapaniti sanatoase. Uite ca mi-am amintit de perioada cu burtica in care fiecare aratam ce modele de carut, patut, hainute ne plac

Mergi la inceput

UIte ca mi-am mai amintit ceva. Eu am primit prima data alocatia pe 18, in luna urmatoare alocatia+indemnizatia pe 15 si luna asta alocatia+indemnizatia pe 16. Mi-e imi intra pe card si vad starea contului pe net, card BRD. Acum am inteles ca nu-i aceeasi data in fiecare luna, e dupa cum se stabilesc platile in luna respectiva de cei indreptatiti cu ele. Sper ca am fost cat de cat clara.

Spunea cineva ca adepus dosarul pe 14 ian, luna asta ar trebui sa primeasca si banutii, eu stiu ca daca era depus dupa 15 nu intra la plata peste 2 luni.

Mergi la inceput

pentru ca suntem in perioada asteniilor de primavara va recomand o salata pentru anemie: Continutul bogat in fier favorizeaza ridicarea nivelului de hemoglobina in sange. Se recomanda consumul zilnic al sfeclei in stare cruda, fiarta sau murata. De 2-3 ori pe zi, se mananca 150 g de salata din sfecla, morcovi si ridiche neagra crude, date prin razatoare, amestecate cu suc de lamaie sau smantana

Poze Martie

Mergi la inceput