Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

neata! saru'mana de cafea.
azi nu prea am kef de nimic...poate ies putin la cumparaturi.
sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Am vorbit cu pediatra lui Vlad si mi-a spus ca ,,am impuscat tantarul cu tunul'' cand i-am pus supozitor novocalmin. Daca ii mai trece temperatura de 38, sa ii dau nurofen sau supozitoare cu paracetamol, sa il supraveghez azi si maine pentru a vedea de are si alte simptome de boala/raceala (nas infundat, tuse, stranut des, raguseala). Oricum luni avem programare la ea (si la neuropsihiatrie) pentru control de rutina. Acum Vlad a adormit, dar a fost putin ,,marait''.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Beau si eu o cafeluta cu voi!

Mariuk, sper sa nu fie nimic rau cu Vlad, sa fi fost de la un dintisor!

Donna, Camy, ia bagati reteta de cremes, ca eu nu mi-o amintesc. Daca e mai grea ca desteapta, o fac iar pe aia.

eveline, sa stii c-am facut atunci prajitura aia cu fulgi, doar ca ceva n-am facut eu cum trebuie - probabil n-am masurat cantitatile bine, ca zaharul l-am cam pus din ochi, de-a iesit cam moale. E buna, oricum. A, si-am pus 50ml de rom si mi se pare cam mult, data viit. pun 25.
Am mai vazut azi in revista de la Kaufland o reteta cu fulgi de ovaz, parca, suna f. bine, cred c-o s-o incerc, dar nu azi, ca n-am fulgi si al meu sot e de serviciu.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Mariuk, tare aia cu tantarul si tunul! Are dreptate, eu novocalmin n-am folosit niciodata nici la Iustina, nici la Adelina, stiu si eu ca-i tare. Pupa Vladul!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

De la cat timp a-ti dat sau o sa dati brocoli la bebei?

Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Eu i-am dat o bucatica sa o linga acum o saptamana... Tot sugea la ea... Dar nu sa manance, aici nu te pot ajuta, inca nu diversificam pentru inca o saptamana.
Deci... abia la 6 luni si cateva zile incepem (mai incepe cineva asa tarziu?), ca sunt la a treia mastita si astept sa treaca sa crestem un picut productia de lapte inainte sa renuntam la LM integral.
Ca apoi, nu mai putem face asta la fel de usor...

Mersi de sfaturi, sper si eu sa fie un sunet nou, interesant pentru el. Ciudat, azi parca era mai putin asa, ragusit.
Oricum nu i-am dat si nu-i dau nimic asa, numai din cauza unui simptom.
Cum va imbracati copiii acum, la 10-12 grade? Ca la peste 20 eu nu-i mai dadeam decat body, o camasa, sosete (ce fericire a fost renuntarea la ciorapi!) si papucei.
Acum insa, sunt in dilema, eu nu i-as da caciula, sotul da. Eu nu i-as da ciorapi, sotul da. Hai, pantaloni captusiti, ok, adr si ciorapi?

Ma duc sa fac si eu ceva dulce, ca ce-am facut ieri s-a terminat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

LilianaR noi incepem la 6 luni, adica de sapt viitoare, ieri i-a dat bunica putin morcov pasat...mmmm, ce i-a placut! si a facut kk mai ...legat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Mari-paun, noua medicul pediatru ne-a recomandat sa incepem diversificarea la 5 luni si 21 de zile.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Noi numai cateva zile mai stam...
Oricum, sa vezi ce admiram cu tac-su un pampers plin, ca avea ceva ciudat in el si, cum in afara de vreo 3 zile cand i-am dat cateva lingurite de suc nu a mancat nimic dur, tot rascoleam noi sa vedem ce este bucatica aia mica din scutec...
Si dupa vreo 3 minute izbucnim amandoi: HARTIEEEE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancamak

Mari-paun, noua medicul pediatru ne-a recomandat sa incepem diversificarea la 5 luni si 21 de zile.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

cate bordie ataea obicee!!
ce sa zic!
mai astept cateva zile sa vad ce schema am

Mergi la inceput