Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(48)
Raspunsuri - Pagina 11
doina_1984 spune:
oramona, am vazut intr-un magazin o suzeta cu termomtru - poate indica mai bine temperatura.
Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/A5aLuna?authkey=Gv1sRgCKKxo66ila2UmgE#
mari78 spune:
Ancamak, borcanelele au valabilitate pana la mijlocul lui 2012.
Mariuk nu e febra Vladut, dar cel mai bine e sa-l monitorizezi azi. Pupam sa nu raceasca.
Am terminat si noi pranzul, Anca a papat legumele cu pui mai bine decat ieri, adica nu a mai urlat. O fi din cauza ca azi a avut-o pe sora-sa companie la masa ?
Si eu ii dau apa plata si culmea, accepta biberonul cu apa, chiar si-l tine singurica. Nu bea multa, ea decide cat. Daca ar fi cu lapte bibe, cred ca nici nu ar pune manuta pe el. Tzitzi e mai buna :-)
Am vazut pozele pe care le-ati pus la semnatura si in linkuri si clar, avem cei mai frumosi bebelusi !
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
Fistiq spune:
buna ziua dragi mamici!
la multi ani sarbatoritilor!
aseara l-am gasit pe Tudor dormind pe burtica pt prima data, dar cu nasul in saltea, nu pe o parte. mi-a stat inima cind am intrat in camera si nu i-am auzit respiratia.
l-am intors pe spate, dar toata noaptea a avut tendinta de a se intoarce la loc. dar tot cu nasul in asternut sta.
evident ca nu pot sa-l las asa, dar atunci cum il fac sa stea si el intr-o pozitie care sa nu-mi dea cosmaruri (vba vine, ca pt asta ar trebui sa dorm...)?
cu greu i-am asezat capsorul pe o parte, dar dupa o repriza de vreo 10 minute de somn, i-ar si l-a intors in jos. prevad ca o sa o tinem asa o peroada buna de timp, ca si azi la amiaza a avut acelasi comportament "deviant"
so, am nevoie de un sfat sau o parere din vasta experienta de mamici profesioniste ce va aflati exista vreun procedeu, ceva? sunt dispusa sa incerc orice, ca ma streseaza rau problema asta pe linga cea cu cazutul din pat...
doina_1984 spune:
Fistiq, nici Matei pana saptamana trecuta nu dormea niciodata pe burta, tinea capul sus, tantos si chiar ma gandeam cum alti copii reusesc sa doarma asa. Dar dupa vaccin, nu reuseam sa-l culc sub nicio forma, era marait, asa ca l-am pus pe burta si l-am frectionat pe spate si intr-un final a adormit si singur si-a dat caputul intr-o parte. Deci eu cred ca singur trebuie sa si-l dea si nu cred ca ai tu cum sa-l inveti. Daca e incearca, cand il gasesti cu nasucul in saltea, sa i-l sucesti tu intr-o parte. Succes!!!
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/A5aLuna?authkey=Gv1sRgCKKxo66ila2UmgE#
doina_1984 spune:
Am uitat sa va zic ce am facut azi: am bagat in functiune aparatul de masaj impotriva celulitei cu ajutorul unei creme noi; cand l-am intrebat pe sotul meu ce vrea sa manance a zis pomana porcului si uite asa pe o parte incerc sa elimin si pe alta pun. Sper ca daca incepem diversificarea sa ne mobilizam si noi sa mancam mai sanatos, sa eliminam prajelile.
summertime spune:
Mariuk, nu-i mai da antitrermice daca are sub 38.2. Eu am facut o data, la finalul unei raceli, asa ca tine si i-a scazut temperatura inter-rectala pana la 35,9..si e mai rau asa, era rece rece, m-am apucat sa o masez si sa ii pun paturi pe ea. Dr mi-a zis ca ce e pana in 38 e normal la copii mici
idalis spune:
fistiq si eu ma gandeam la un alt carut pt vara dar inca nu graiesc cu voce tare...tre' sa-l prind pe tati in toane bune. Am vazut "take off"-ul de la abc design si mi-a placut la prima vedere. Eu nu ma obosesc prea tare cand iesim pt ca tin carutul in masina, nu-l urc decat rar in casa.
Referitor la dormitul pe burta al copilului, la varsta asta deja stie sa-si intoarca singur capul ca sa nu se sufoce. Eu te inteleg foarte bine pentru ca bebe al meu a avut probleme cu respiratia, se inneca prin somn cu saliva, si prima luna imi era frica sa inchid ochii noaptea. Apoi l-am mutat in patul lui si mi-am cumparat babyphone cu monitor de respiratie si daca copilul nu respira 5 secunde incepe ala sa tipe de trezeste si vecinii . Acum dorm linistita in dormitor si el singur in camera lui. Desi nu mai are probleme cu respiratia eu dorm mai bine daca stiu ca e monitorizat.
Mari-Mariuk spune:
Buna seara.
Temperatura lui Vlad e oscilanta...a scazut mai devreme la 37.6 iar acum 10 min era 37.9...nu stiu de ce e asa...el pare ok, se joaca, rade, plange la fel...Sper sa nu fie problema...
Partea buna: VA INVIT LA AMANDINE PROASPETE! Acum le-am facut, trebuie doar sa stea putin la rece...
ALEXA1985 spune:
Dragi mamici,
Va asteptam la bazarul nostru, avem multe produse noi , la preturi mici. Daca doriti, dati click pe semnatura mea.
Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
AM PRODUSE IEFTINE AVON SI ORIFLAME LA BAZAR!!!!!
Mari-Mariuk spune:
Nu stiu de ce nu apare semnatura in mesajul precedent...
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad