Gravidutze si mamici de Cluj-171-

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

simt ca o iau razna,acum i-au aparut bubite pe burta si spate,dar foarte marunte, nu arata deloc a varicela, poate e alergie la noul antibiotic....si atunci ce sa fac?de sa-i mai dau?ooooffff, asa as lua toate bolile asupra mea, doar ei sa fie mai bine.
Meli,mami de Timea si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui antoni

no, am ajuns la 39,4, apatica, fara sa bea o gura de ceva si am zis stop, am schimbat antibioticul cu zinnat, sper sa avem mai mult "noroc" cu el, adica sa reactioneze la el ca daca nu, o iau razna,arata groaznic in gatut...

in rest pe acasa, nimic nou pe la noi in afara de boli la gramada, asteptam vara sa scapam de ele.adica sper sa scapam ca anul trecut cu gradi, toata vara am bocit, am gasit toate racelile posibile....

sa aveti o seara faina, noi ne-am adunat gascuta la noi, poate pana vin mie-mi pica ochii-n gura,hihi

Meli, mami de Timea si David

sanatate multa si putere multa mami, e tare greu cu bolile
victo
apropo, pe 4 martie a nascut cisi

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si ...... Ioana 36+ ...DPN 20 APRILIE

Mergi la inceput

meli cu siguranta e de la antibiotic sau i-ai introdus ceva nou in meniu???
cand a fost Iulia cu alergia ,dr o suspecta de scarlatina

va place semnatura mea ??????

noapte buna si duminica placuta

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si Adelina Ioana 36+ ...DPN 20 APRILIE

Mergi la inceput

offf tu Elena, si daca e asa ce dracu(scuze) ma fac? ca mi-a zis sa stam pana maine, sa-i mai dau o doza sa vedem daca face iar bube...si noi tot asa stam cu febra 39 de 3 zile, ca-mi vine s-o iau razna.plus ca nam zis aici sa nu stirc cheful nimanui, mi-au descoperit ceva iar in uter, cica in cel mai bun caz e fibrom, acum de cateva zile si sangerez de la el si ma doare ca la ciclu....simt ca o iau razna, imi vine sa plang incontinu...parca nu se mai termina niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

of, meli imi pare rau de pb tale si ale Timeei. probabil nu a fost antibioticul care trebuia de nu si-a facut efectul. vezi, dc dau fara antibiograma
si da, nu te speria, bubitele pot aparea de la antibiotic. si noi am patit. cica e viroza eruptiva. (la noi la inceput trecea asa din una in alta, viroza respiratorie, digestiva, eruptiva). da nu-i bai, si nu se da nimic. trece de la sine.
insa, cel mai sigur poate spune un dr, of course.

no..io m-am apucat de schimbari. i-am culcat impreuna pe nazdravani, sa vad ce mamaliga fac. adica in aceeasi camera, in paturi diferite.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Biara-ti-am trimis PM.

doctorita acum zice ca poate e scarlatina.ati trecut careva prin scarlatina?cerva semne, simptome?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui antoni

Biara-ti-am trimis PM.

doctorita acum zice ca poate e scarlatina.ati trecut careva prin scarlatina?cerva semne, simptome?

meli si noi am fost suspecte , insa noroc ca nu a fost nimik, cica e epidemie

eu am avut cand aveam 5 ani, am luat de la gradi, e cumplit si acum imi amintesc cum am stat singurica in spital al contagioase , cu injectii ...atat imi amintesc , insa eu tind sa cred ca e doar de la antibiotic.

multa sanatate, sa ne tii la curent cu starea lui Timy

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si Adelina Ioana 36+ ...DPN 20 APRILIE

Mergi la inceput

meli pt linistea ta, ai putea merge pana pe horea la pedi sa vezi ce spue dr de garda

Mergi la inceput

Elenuta-am riscat si am tras eu cu ea ca vroiam sa scapam de internare, cand eram cat pe ce sa ne interneze la pedi 3 la un an jumate, a ramas traumatizata de o nebuna care vroia sa-i ia sange....mi-a fost mila de ea...sper sa trecem noaptea, iar maine sa vedem ce facem.ca nu mai vreau o noapte ca asta in care delira aproape de febra...ms, asa mult conteaza sa stii ca cineva iti da un sfat...nu-i usor sa fi parintea scazut deocamdata, dar e atre interesant, in cursul zilei are perioade in care e super ok, dar are si momente in care in cateva minute ii urca la 39.ciudat...

Mergi la inceput

clar nu voi dormi toata noapte, adrenalina,hihi
sa aveti somn usor si numai copii sanatosi ca asta e cel mai important.mai bine nopti nedormite,oboseala crunta, dar copii sanatosi,hihi

Mergi la inceput