Gravidutze si mamici de Cluj-171-
Raspunsuri - Pagina 24
Gabriela77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui antoni fetelor, a murit un tatic de 2 fetite in cancer de ficat...a lasat in urma lui doua fetite, una de 2 si una de 5 ani.sunt foarte saraci, el ce mai aducea acasa ceva bani...mama lor vinde in piata in locul taticului, au gradina si cu asta se ocupau...sunt niste oameni minunati...daca aveti hainite de fetite de varsta asta care credeti ca nu aveti nevoie foarte mult ati ajuta!multumesc ![]() era de varsta mea, era inscris pe lista de asteptare pt tratament medicamentos gratuit, dar n-a apucat sa "beneficieze" de el...mamica a ramas cu fetitele si cu socrii....mi se rupe sufletul... Nico-felicitari!si eu am crezut ca vine vestea cu liniutele,hihi. Gaby-vad ca esti tare vesela si glumeata azi. trebuie musai sa ma mandresc, nu stiu daca am facut-o deja ca la toata lumea zic, hihi, David aplauda daca-i zic, e mortal cu manutele lui cu gropite, imi vine sa-l pap! Meli |
Meli, m-a tulburat mesajul tau! daramite sa mai si cunosti persoana. Eu sigur gasesc ceva de pregatit pt fetite, numai sa imi spui cum sa fac sa ajunga pachetelul la ei

Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele
antoni spune:
Gaby-da,nu-mi vine sa cred...saracii,au cerut tot felul de imprumuturi si au incercat tratamente homeopate,dar....in afara de datorii n-a ajutat cu nimic.si-s oameni care daca treceam prin piata cu copilul,intotdeauna dadeau ceva la Timea, o rosie, ceva...si ce nu reuseau sa vanda, puneau pe iarna, asa incercau sa se gospodareasca...si socrul e bolnav cu inima, daca saracu moare, ramane tipa cu fetele si soacra...nasol tare!eu le adun si le pot duce.ms mult!
stii, sanatate sa avem ca restul le facem noi!orice ar fi!
elenuta23 spune:
Meli tare rau imi pare pt aceasta familie 

Dumnezeu sa ii dea putere sa treaca peste toate incercarile vietii
Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si
Adelina Ioana 36+ ...DPN 20 APRILIE
elenuta23 spune:
gaby suntem bine,m ersi ![]()
insa profitam de clipele frumoase de afara
nico felicitari pt barbatelul mami 

ma asteptam sa ne dai vestea cea mare, adica liniutele 
alexai avut si ai un par superb, insa cand erai mica , era greu de intretinut la o asemenea lungime 
distractie maxima la Sinaia 
sa papati si pt noi o portie de papanasi
,nu cred ca ajung, deoarece tati are multa treaba , spunem pas, data viitoare in formula mai mare 
nina

mai vroiam sa va spun ceva.......aaaaa...... sper sa fie la fel ca noaptea precedenta si Iulia sa accepte ortezele la somik, avand in vedere, timpul frumos de afara, iar atunci e ff bine si multumitor la cat le va purta ,14-15 ore,in care e inclus si somnikul de la amiaza
.
ne rugam la DD sa le accepte pe timpul somnului, sa fie bien pt toti
ralune spui ce faci???Andrei cum se simte???
gravidutelor iesiti de la naftalina si mai dati de veste,ce faceti???andreea,ramo,lili??????????
elenuta23 spune:
LA MULTI ANI,VICTORAS!!!!!SA CRESTI MARE, SANATOS, FRUMOS ESTI SI SA II ADUCI LA MAMI , MULTA MULTA FERICIRE 

elenuta23 spune:
ANCA imi dai un pm, sa imi spui de unde ai cumparat hainitele pt botez, sa merg la sigur,in 16-17 vom boteza si noi 
o zi minunata si distractie placuta 

fug la somik 
![]()
kitzy spune:
Salut!
Elenuta suntem bine, papam bine, doarme bine, avem 2 nopti deja cu o singura trezire pentru papa, so...e ok. Creste si se ingrasa, Doamne-ti multam!
lisssa_ana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tanimi Salutare si de la noi! Fetele, am si eu o intrebare: stiti oare unde as putea duce niste hainite, papucei si jucarii? Nico felicitari pentru perioada de alaptare . Eu deocamdata am zis ca nu imi fac nici un plan, asa ca inca nu ma gandesc si in continuare de foame, sete, necaz, durere, alint ... orice! Panaceu universal!Pupam puisorii bolnaviori! Nina, mamica Iarinei |
daca intrii la umanitare, trimite-i un PM la SeleneBunny, ea cunoste in Cluj familiile cu nevoi.
O zi frumoasa in continuare

Mama de Ana si
25+Fashion
anca.b spune:
capitol nou:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162653
sa ne povestiti cit de buni au fost papanasii

Anca si
Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii

. Eu deocamdata am zis ca nu imi fac nici un plan, asa ca inca nu ma gandesc si
in continuare de foame, sete, necaz, durere, alint ... orice! Panaceu universal!