Gravidutze si mamici de Cluj-171-

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

ALEX ce par lung ai avut..si ce frumusica erai.am ghicit nu?langa tine era sora ta.in spatele tau mama ta...dar nu stiu cine-i celalta doamna si bebele.f frumoasa pitica la bazin..se vede ca i-a placut la nebunie.bine ca ati terminat cu zugravitul..mai odihneste-te si tu putin..

ELENA felicitari pt dintisori..m-am tot gandit cum ti-a venit asa repede coletul.si eu am comandat cred in ziua cu tine,dar e drept ca eu prin posta,am spus ca ma voi duce intr-o zi la plimbare cu ALEES.mi-a scris ca in 11 zile.cu curierul num a3 zile au fost?

GABY ce bine ca se mia ocupa si tati de fetite.cat a costat ora pt copil si adult?le-a ajuns o ora?se pune si cat te dezbraci si imbraci ca la aquina?asta nu-mi place mie la aquina.pana la urma stai o jum de ora in apa,nu o ora...aici cum e?

noi mai bine cu racelile..maine dim merg cu sara la biomedica sa facem un exudat faringina..sper sa fie ok...

OF..ce m-as duce si eu la mare....mai ales pt aerosoli,ca m-am saturta de bolile astea pana peste cap..dar cum ..singura cu 2??

v-am pupat..noapte buna tuturor..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

multumesc Alex.
M-am uitat si eu la pozele cu voi, sunteti f frumosi. Ce preturi suny pt clasele de inot?

Mama de Ana si 25+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ne-am trezit mai repede cu o ora
Ploua
E luni!!
Ce frumusete!!

Gabi, nu am fost in excursii, dar nu prea apuc de acasa sa scriu. Si am avut actiuni si simbata si duminica dupa masa.

Week-endu asta, pe linga 3 isterii (cind e vb de mincat si la somn), m-am si bucurat sa vad ca e capabil si P de prietenii, s-a bucurat tare mult cind s-a revazut cu un prieten si nici nu i-am vazut la ochi o ora, jucindu-se f frumos in alta camera, pe acolo pe unde am umblat.

Sa vina primavaraaa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Salutare,

Alex eu n-am reusit sa vad linkurile de pe FB dar am admirat printesa cu par lung.

Gabi la bazinul mic a fost Sara? acolo se face si aquagym-ul!

Sa va fie de bine balaceala, fetelor inotatoare!

Vin si eu dupa un week-end de ”vis” cu puii virusati, muci, tuse doar febra n-au avut. No, ce sa zic greu cu amandoi bolnaviori, Tudor de ieri noapte m-a trezit ca haraia, s-a linistit cu aerosoli...uf mi-e ciuda ca e asa micut si deja trece prin prima raceala, cand ma gandesc ca Ana a fost racita prima oara dupa 1 an si 3 luni

Azi par mai bine, vedem cum evoluam...si asteptam rezultatul de la exudatul recoltat vineri, desi eu cred ca e un virusel,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

sal
IOANA bebele era surioara mea
nu merge tatal tau la Mare ?v ati putea duce impreuna si ai beneficia de ajutorul lui
DIANA ms ,sanatate multa la copilasi
IOANA 13 nici noi n am scapat fara crize in weekend ul asta ...

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput

Lissa la Aquina tariful este de 25 lei/ora ,cam scump dar am mare incredere ca apa este f curata si ms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ioana, din cate am inteles de la C, a platit 17 lei pt el si Sara si nu era taxat pe ora. Mi s-a parut f rezonabil si a spus C ca era f curat. I-a placut si lui, asa ca facem abonament. Vreau si eu la AquaGym.

Diana, da, la bazinul mic a fost Sara, superincantata!Sanatate puilor! Of, rau e cu ei bolnaviori!

Alex, ce frumoasa fetita ai fost! Iar acum o femeie incantatoare!Sa va fie de bine balaceala!

Ioana, inteleg ca P tot asa e cu mmancarea? Si Sara mananca prost de 1 saptamana...In schimb, Sofi baga...

Va pup, azi a chiulit Sara de la gradi, nu ne-am trezit

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Gabi, am observat ca daca am rabdare cu mofturile, maninca bine Patrick, dar incepe cu nu vreau asta, vreau asta.. si dupa ce e trimis in camera lui, maninca ce este E cu nu in brate in perioada asta.
Si am mai observat ca e foarte Gica contra cind sintem amindoi acasa. Cind sintem numai unul nu comenteaza atit.

Mergi la inceput

GABI super pretzul la Babes ,cu siguranta vom incerca si noi ,apa e calda ?
cat costa un abonament?

cand mogaldeata mea face mofturi la mancare ma apuc si ii povestesc ceva care sa i distraga atentzia ...de ex. ii spun ce facea cand era micutza sau povestim despre ce i ar placea sa facem la sf. de saptamana etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

f bun pretul pt Babes. Anul trecut au terminat renovarea.nu?

Mama de Ana si 25+

Fashion

Mergi la inceput