Gravidutze si mamici de Cluj-171-
Raspunsuri - Pagina 19
sara2007 spune:
ALEX ce par lung ai avut..si ce frumusica erai.am ghicit nu?
langa tine era sora ta.in spatele tau mama ta...dar nu stiu cine-i celalta doamna si bebele.f frumoasa pitica la bazin..se vede ca i-a placut la nebunie.bine ca ati terminat cu zugravitul..mai odihneste-te si tu putin..
ELENA felicitari pt dintisori..m-am tot gandit cum ti-a venit asa repede coletul.si eu am comandat cred in ziua cu tine,dar e drept ca eu prin posta,am spus ca ma voi duce intr-o zi la plimbare cu ALEES.mi-a scris ca in 11 zile.cu curierul num a3 zile au fost?
GABY ce bine ca se mia ocupa si tati de fetite.cat a costat ora pt copil si adult?le-a ajuns o ora?se pune si cat te dezbraci si imbraci ca la aquina?asta nu-mi place mie la aquina.pana la urma stai o jum de ora in apa,nu o ora...aici cum e?
noi mai bine cu racelile..maine dim merg cu sara la biomedica sa facem un exudat faringina..sper sa fie ok...
OF..ce m-as duce si eu la mare....mai ales pt aerosoli,ca m-am saturta de bolile astea pana peste cap..dar cum ..singura cu 2??
v-am pupat..noapte buna tuturor..
lisssa_ana spune:
multumesc Alex.
M-am uitat si eu la pozele cu voi, sunteti f frumosi. Ce preturi suny pt clasele de inot?
Mama de Ana si
25+
Fashion
Ioana13 spune:
Ne-am trezit mai repede cu o ora
Ploua
E luni!!
Ce frumusete!!
Gabi, nu am fost in excursii, dar nu prea apuc de acasa sa scriu. Si am avut actiuni si simbata si duminica dupa masa.
Week-endu asta, pe linga 3 isterii
(cind e vb de mincat si la somn), m-am si bucurat sa vad ca e capabil si P de prietenii, s-a bucurat tare mult cind s-a revazut cu un prieten si nici nu i-am vazut la ochi o ora, jucindu-se f frumos in alta camera, pe acolo pe unde am umblat.
Sa vina primavaraaa!!!
anamica spune:
Salutare,
Alex eu n-am reusit sa vad linkurile de pe FB dar am admirat printesa cu par lung.
Gabi la bazinul mic a fost Sara? acolo se face si aquagym-ul!
Sa va fie de bine balaceala, fetelor inotatoare!
Vin si eu dupa un week-end de ”vis” cu puii virusati, muci, tuse doar febra n-au avut. No, ce sa zic greu cu amandoi bolnaviori, Tudor de ieri noapte m-a trezit ca haraia, s-a linistit cu aerosoli...uf mi-e ciuda ca e asa micut si deja trece prin prima raceala, cand ma gandesc ca Ana a fost racita prima oara dupa 1 an si 3 luni
Azi par mai bine, vedem cum evoluam...si asteptam rezultatul de la exudatul recoltat vineri, desi eu cred ca e un virusel,
ALEX29 spune:
sal
IOANA bebele era surioara mea ![]()
nu merge tatal tau la Mare ?v ati putea duce impreuna si ai beneficia de ajutorul lui
DIANA ms
,sanatate multa la copilasi
IOANA 13 nici noi n am scapat fara crize in weekend ul asta
...
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
ALEX29 spune:
Lissa la Aquina tariful este de 25 lei/ora ,cam scump dar am mare incredere ca apa este f curata
si ms ![]()
Gabriela77 spune:
Ioana, din cate am inteles de la C, a platit 17 lei pt el si Sara si nu era taxat pe ora. Mi s-a parut f rezonabil si a spus C ca era f curat. I-a placut si lui, asa ca facem abonament. Vreau si eu la AquaGym.
Diana, da, la bazinul mic a fost Sara, superincantata!Sanatate puilor! Of, rau e cu ei bolnaviori!
Alex, ce frumoasa fetita ai fost! Iar acum o femeie incantatoare!
Sa va fie de bine balaceala!
Ioana, inteleg ca P tot asa e cu mmancarea? Si Sara mananca prost de 1 saptamana...In schimb, Sofi baga...
Va pup, azi a chiulit Sara de la gradi, nu ne-am trezit![]()
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Ioana13 spune:
Gabi, am observat ca daca am rabdare cu mofturile, maninca bine Patrick, dar incepe cu nu vreau asta, vreau asta.. si dupa ce e trimis in camera lui, maninca ce este
E cu nu in brate in perioada asta.
Si am mai observat ca e foarte Gica contra cind sintem amindoi acasa. Cind sintem numai unul nu comenteaza atit.
ALEX29 spune:
GABI super pretzul la Babes ,cu siguranta vom incerca si noi ,apa e calda ?
cat costa un abonament?
cand mogaldeata mea face mofturi la mancare ma apuc si ii povestesc ceva care sa i distraga atentzia ...de ex. ii spun ce facea cand era micutza sau povestim despre ce i ar placea sa facem la sf. de saptamana etc
lisssa_ana spune:
f bun pretul pt Babes. Anul trecut au terminat renovarea.nu?
Mama de Ana si
25+
Fashion