Coafor/ Stilist bun in Bucuresti
Hello, mamici, burtici, tatici...
Caut un coafor sau un stilist bun prin Bucuresti.
Am nevoie de o schimbare si am ceva idei, dar vreau sa fie puse in aplicare de cineva cu recomandari.
Ma puteti ajuta?
p.s. am cautat un topic asemanator si nu am gasit. daca exista deja, as ruga admin-ul sa fiu mutata acolo unde imi e locul
multumesc
Copilului mic da-i radacini, celui mare – aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]
Raspunsuri
accept92 spune:
Eu am doua recomandari, una pentru un stil indraznet, nonconformist, daca ai curaj sa risti cu un stilist destul de independent in decizii insa cu mult simt estetic - Bianca Craciunel.
O stilista extrem de atenta la dornitele tale, care iti pune multe intrebari si stie sa te asculte, si pe parcursul intregului proces se sfatuieste mereu cu tine, extrem de atenta la detalii, mie mi se pare ca a terminatsi totul e perfect dar ea mai ciupeste din foarfeca juma de ora - Camelia Parvu.
Pe amandoua le gasesti pe fb cu date de contact sau iti pot da eu nr de telefon pe PM.
ziki spune:
va multumesc amandurora, de Radu Serban am mai citit, de celelalte doua inca nu. Fug sa le vad pe FB, dar daca poti, Accept92 lasa-mi si un mic PM cu datele lor de contact...
multumesc inca o data!
sa aveti o zi super!
ziki spune:
revin.
m-am uitat la Bianca Craciunel, pare wacky, asa. m-as risca
dar la Camelia Parvu nu cred ca am nimerit bine.
toate colegele ei au terminat Psiho?? e totusi comic, nu?
de la ea am ajuns la salonul DARE. ala e?
ca pe ea nu o vad in lista celor din salon. iar preturile sunt totusi..
Dana P spune:
Mihai Cioaca - lucreaza cu Radu Serban.
niciodata nu am spus ce vreau, l-am lasat pe el sa aleaga si intotdeuna am fost foarte multumita de rezultat.
_
dana
" Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." - Gabriel Jose Gabriel Marquez