Pufi de ian-feb 2010 (5) - LMA Alicredo!
Raspunsuri - Pagina 21
decenuela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutzzza Decenuela, Alicredo Aia cu pub-ul mi-o amintesc si eu ! eheeeei! era de ziua ei? de ziua ei nu era in tara? in Romanica? si aia cu Pub-ul fu mai incolo? eu asa imi amintesc....dar neuronii nostrii...joaca feste ![]() ![]() ![]() de Yannis |
nu stiu dak era de ziua ei...dar mi-a rqmas pe neron...povestirile ei...
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
alexutzzza spune:
Offf Sorina ce solicitata trebuie sa fii. Yannis a baut bibe numai in pat, cred ca daca il luam il sculam de tot. NUmai cand era mic si era si alaptat il luam merau la san chiar daca ii dadeam biberon, il luam aproape, dar intre 3 si 10 luni a mancat in pat ceea ce ma cocosa de spate ca mai tarziu a trebuit sa ii coboram patu (dupa 7 luni) si pana termina biberonul...uneori "noaptea" , adik la 7, i-l dadeam cu ochii inchisi si numaram , bea cam 1 ml pe secunda si numaram pan la 140 apoi verificam daca a terminat, ca tineam ochii inchisi ![]()

Dar pot sa zic ca e o mare usurare de dupa 10 luni ca si-l tine singur
de
Yannis
decenuela spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza Deci cat am scris mesajul anterior, al meu a reusit sa desfaca borcanul de Nutella (eu mancam, si era doar capacul pus, neinsurubat ) si l-am gasit cu mana si fata pline de Nutella ![]() ![]() abia l-am spalat. Ieri, tot cand aveam io o gustare nu s-a lasat pana nu mi-a luat cutia de Pringles...zic sa vad ce face! a bagat mana si a luat 8 cartofi din care a muscat cu pofta din toti 8!!! Dintr-un fruct nu ar fi muscat asa! ![]() ![]() baiatul mamei! sunt tare mandra de el, e exact ca mine ![]() ![]() ). de Yannis |
te vazusi cu...poza de ne-o recomanda bubu de pus pe frigider...si in loc de apa plata si lamaie tu vb de nutella si pingles??????????
casa murim de tot?????????

putin respect , doamna
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
decenuela spune:
deci...ce face doamna cu butoanele????????
suntem la pag 21....
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
decenuela spune:
io zic...sa primeasca doar o mustrare...apoi scadeam nota la purtare...si apoi o chemam cu maica-sa la sedintza...
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
sorina_bz spune:
Alexutzzza..deci esti dementiala...la aia cu baiatul mamei..a mai fost cum a mai fost, dar la cea cu 1ml/s...deci nu se poate

Ce butoi, frate, ca am ras cu lacrimi!!!
edit: nu mai dau cu quote, ca lungesc pagina, si-mi iau bataie, ca nush sa fac capitol!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui miremia Fac capitol nou. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Mireee
Am fc eu un capitol nou
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
miremia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Mireee Am fc eu un capitol nou Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Am vazut. Felicitari pt primul capitol!

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
sorina_bz spune:
Capitol nou