Pufi de ian-feb 2010 (5) - LMA Alicredo!
Raspunsuri - Pagina 12
simplicity spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Multumesc.. ![]() Aha..foarte tare...stelutele nu le vazusem.. ![]() Am steluteeee ![]() ![]() Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |

dar stii ca cele 2 stelute le ai de la 500 de mesaje...?Felicitari pt 1000 de mesaje
Mami de
Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi:
"Prietenul nu iubeste prietenul ci obiectul prieteniei . "
haircut spune:
Sorina, multumesc pt PM..nu eram logata, aveam unul si de la Mire(multumesc mult)

Fetele care v-ati ocupat de colaj....e superb....multumim tare, tare mult. Muzica e frumoasa tare(si asta a spus si sotul meu care nu stia ce muzica se aude la calc ca-i tae faina), cuvintele bine alese, pozele...super, super....MULTUMIM!!!!!

Sorina, eu sunt cu Chrome si nu vad coafurile, dar cred ca iti sta bine, asa ca...felicitari!![]()

sorina_bz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simplicity Esti mortala ![]() ![]() dar stii ca cele 2 stelute le ai de la 500 de mesaje...?Felicitari pt 1000 de mesaje |
O, Simply...multumesc mult!

Treaba cu mine...e din ce in ce mai clara!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
sorina_bz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui haircut Sorina, eu sunt cu Chrome si nu vad coafurile, dar cred ca iti sta bine, asa ca...felicitari! ![]() |

Macar coafura sa am, ca vad ca neuronii au alta treaba, care mai sunt...
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
miremia spune:
![]() Macar coafura sa am, ca vad ca neuronii au alta treaba, care mai sunt... Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
My bad...am incurcat treaba cu stelutele, vazusem nr rotund la mesaje.

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
lorex spune:
Salut fetele!
scuzati absenta...putin prin butoi![]()
![]()
nu am recuperat dar am auzit ca cineva s-a coborat lanivelul anilor de gradinitza ca sa...sa ce? oricum nu i-a iesit...ha=ha!
eu am vrut demult sa spun sa schimbam parole si sa stergem mailurile dar n-am vrut sa par mai paranoia decat alte fete care- stiute ca-s putin para ![]()
ata ete!
ce nu ne omoara, ne intareste!
cine ramane si la greu e prieten adevarat, cine pleaca-i bun plecat!
bravo fetelor cu prezenta des pirit care au sesizat la timp!
am vazut colajul .....
.....emotionant!
f frumos facut,lucrat..amuzant la inceput...emotionant pe final!
UN MARE BRAVO!!! FELICITARI ALICREDO si cui a mai ajutat!
(chiar as vrea sa stiu cine,cui trebuie sa-i dau o floare)
Beatrice1982 spune:
seara buna.............
eu sunt fara nici un chef...............
i-am zis azi la sot sa imi ia un test si a uitat

ooooooofffffffff
pe azi asteptam menstra dupa calculele mele.........
dar nik..........
doar dureri de aseara care azi nu s-au mai prezentat........
is fleashca.............
abiaa astept sa dorm, desi sanse mici azi a fost marait tare...........
ma duc sa ii zic la sot sa ii bage o tura de nurofen, poate poate se mai calmeaza un pic...............
noapte buna!!!!!!!!!!!!!!

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)
You are perfect...to me...
tomaca spune:
Ai pm. ![]() Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Te-ai coafat. Nice
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa