Targoviste (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neata!

Va invit la un suc de varza! Bleah...

Am dat-o pe sucuri verzi . Tare scarboase, dar sanatoase. Mi s-a luat de inghitit pastile, ma simt fara vlaga, fara chef de nimic, totul e anapoda, nimic nu-mi mai convine...tb sa schimb ceva.

Cristina cum a fost ieri la testul de germana? Dai de baut?

O zi buna, fetili!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Bau!

Pazea ca vin si eu prin zona in curand

Vad ca toata lumea se plange de cate ceva. Nici pe la mine nu-s toate roze de uneori imi vine sa fac revolutie in viata mea. Mai bine tac. Am ajuns sa ma bucur ca-s pe stop

Flori pai s-avem pardon dar in Ro si cand iese soarele se simte bine de tot. Pe unde locuiesc eu sau Cristina cam asa e vremea tot timpul si de aici nervi, depresii, stat in casa cat cuprinde de-ti vine sa te urci pe pereti.

Mihaser, parca voi petreceti in mai, nu?

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata...expecialy Otilia welcome back!

Flori sarut mana si mie imi trebuies sucuri asa ca ma inscriu sila ala de varza. Testul a mers bine - in opinia mea acum sa vedem si opinia corectorului LOL.

Otilia . Eu te admir din cale afara pentru curaj, pentru vointa, pentru....milioane de lucruri asa ca fruntea sus si dai inaite cu tupeu. Cat despre invazia rosie care te bucura cred ca te inteleg. Mie cu una si-mi vine sa-mi iau campii dealde 3. Cat de frumosi sunt tot mai ai cate o ziulica in care ai matura cu ei pe jos.

Cat despre vreme azi am avut pana la ora 9 cand intrai eu toate cele 4 anotimpuri: torentaial ploaie de vara cand m-am dus la sala si catre final cu soare arzator din spate de mi s-a uscat instantaneu pelerina si dupa ce am iesit de la sala vant si rece. Acusica sta sa ploua iar deci Flo te intelegem.

In rest Oti ce mai faci? Cum merge serviciul soatei?

PUpici!

Mergi la inceput

'Neata!

Pai asa va laudati? NImeni, nimeni...

Cafea, ceai, lapte, etc????

Va pupic fetelor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tuinea

Cafea, ceai, lapte, etc????

Suc verde?

Mergi la inceput

De care dai azi? Nu de varza ca nu prea mi-a priit la stomac. LOL

Mergi la inceput

'Neata!
O noua saptamana la orizont asa ca ta-ta-ta-ta-ta trezirea si la inviorare.

Eu deja am facut-o si ca sa va radeti de mine dupa amiaza pentru ca am fost pe lista de rezerva la zumba ma duc si la zumba deci aoleu ce or sa ma doara muschiuletii pe care i-am rupt vineri. Tot weekendul dusul la toillete a fost un mare challenge iar mersul pe jos ohohoh si mai si.

Va pupic si sa aveti o zi super.

Mergi la inceput

Cristina ai inceput saptamana in forta.
Cum se descurca Roxy la scoala? S-a acomodat? Mai vrea acasa?

Eu azi ma intalnesc cu o dna logoped. Sa vedem ce zice de Edi...incepem acum, asteptam pana in toamna sa faca 3 ani.
Cristina tu stii ceva de logopedul de la gradinita noastra?

Va pup!

Mergi la inceput

Neata!
Azi va dau o cafea!

N-am facut ieri nimic cu logopedul. A amanat intalnirea.

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Flori nu stiu nimic draguta dar daca vrei ma interesez de cineva bun si capabil. Imi pare rau ca a amanat....#In rest ce-ti face ulcerul?

Eu ca in fiecare zi: sala, acum la servici si dupa ce va scriu incepe dansul pe aici. Saptamana viitoare miercuri zbor catre casa. Nu stiu de ce dar parca ma apuca asa o teama de sustinerea de vineri...

Va pupic si sa aveti o zi super.

Mergi la inceput