Targoviste (12)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Flori trebuie sa-mi dai reteta de cornulete arabesti. Nu am mai auzit de ele. Eu sunt o mare fana de facut prajituri.

Getik mama ce de bunatati ai tu in gradina acolo. Aici, in UK, ar trebui sa le vinzi ca aici toate legumele si fructele sunt oribile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Cristina sunt fursecuri arabesti...usor de facut si f fragede.

NGREDIENTE pentru 30 buc.:
1 ou intreg
1 galbenus de ou
1 lingura de apa
120 ml ulei
120 g zahar
1/2 lingurita praf de copt
esenta de vanilie
300 g faina
gem de caise sau capsuni sau macese
50 g nuca de cocos si 50 g nuca macinata pentru finisaj

METODA:
Se amesteca foarte bine cu mixerul ouale cu lingura de apa, zaharul si vanilia.
Se adauga treptat uleiul mixand in continuare.
La sfarsitse pune faina.
Trebuie sa rezulte un aluat nici tare nici moale, astfel incatsa se poata modela.
Cu mainile unse cu putin ulei se modeleaza bilute cu diam. de ~ 3cm si se aseaza in tava pe hartie de copt la distanta una dealta intrucat cresc la copt.
Se coc in cuptor preincalzit la 170 - 180 grade cca. 5-6 min.
Fursecurile nu trebuiesa se rumeneasca ci sa fie palide, albicioase si putin crapate deasupra.
Se lasa sa se raceasca bine dupa care pentru finisaj se inmoaie in gem incalzit si nuca de cocos sau nuca macinata.

Eu fac 2 compozitii sa ne ajunga. De regula, le las simple, fara gem, nuca sau alte cele. Le dau prin zahar vanililat.

Mergi la inceput

Buna dimineata,

La mine ploua...Se pare ca si in Romania ploua.

Flori sarut mana pentru reteta. Am sa incerc poate duminica sa fac si eu. Suna foarte bine si nu extrem de complicat.

Cum a fost petrecerea aseara?

Getik ai terminat recolta.

Sa dam o strigarei lui Miha ca ne trebuie capitol nou. Data trecuta a tinut sa vedem de data asta. MIHHHHHHAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

Va pupic si sa aveti o zi super.

Mergi la inceput

Cristina nu a fost mare petrecere...doar neamurile...vremuri de criza. Pt mine a fost obositor...cu masa, stai dupa toata lumea, razi cu toata lumea...dar, ma bucur ca suntem in sfarsit linistiti si ne-am bucurat asa, per ansamblu, de tot ce se intampla in familia noastra...in sfarsit incepem sa vedem luminita de la capatul tunelului.

Si la noi a plouat de ieri pana azi-dimineata. Acum chipurile a dat soarele, dar e un frig...max 20 gr. Zici e e octombrie...brrr...

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Vad ca strigarea mea la Miha nu a tinut.

Flori pai nici nu as vedea in zilele de azi petrecere altfel decat cu familia pentru ca putini isi mai permit si plus mama draga exact cum zici si tu oboseala. La noi nu e petrecere daca nu ai three main course. Daca era in UK mai da: rupi doua pungi de crisps, doua de doridos si ai rezolvat petrecerea. La noi traiesti in bucatarie o saptamana.

In fine eu ce sa va zic: e vineri si happy days vine weekendul cu leneveala.

Va pupic!

Mergi la inceput

'Neata!

Eu sunt cu muci si foarte ocupata.

Va pupic sa aveti o zi super.

Mergi la inceput

Neata!

Cum te mai simti, Cristina? Si Edi si soata sunt raciti cobza! Pentru a nu stiu cata oara in ultimele 4 luni! Mai stau o sapt si o sa-i fac analizele cap-coada lui Edi ca prea raceste des.

Va pup!

Mergi la inceput

'Neata fetelor.

La mine nu este buna... Asta este. Nu va spun decat ca fiica-mea a vut un accident la joaca si are jumatet din fata, nasul, gura intr-un mare fel. Medicul zice ca nu este nimic rupt dar nu cred pana nu vad pe viu.

Santate puiului Flori si soatei.

Va pupic.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tuinea

'Neata fetelor.

La mine nu este buna... Asta este. Nu va spun decat ca fiica-mea a vut un accident la joaca si are jumatet din fata, nasul, gura intr-un mare fel. Medicul zice ca nu este nimic rupt dar nu cred pana nu vad pe viu.

Santate puiului Flori si soatei.

Va pupic.

Cristina si Roxy (2.10.2004)

Off....imi pare rau pt Roxi! Cred ca abia astepti sa ajungi acasa sa o vezi...mai e putin! Recuperare rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuinea

'Neata fetelor.

sanatate multa la fata sa nu fie nimic grav

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput