Targoviste (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Si eu pe aici...tot aia fac...invat, invat, invat ( de asta intru si mai rar).... si e un singur post in tot orasul posibil aranjat deja....

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata!

Flori fruntea sus. Nu gandi asa. Poate nu a avaut nimeni finate suficiente sa-l aranjeze. Eu ma rog la DD sa iti iasa bine.

La mine tot aceleasi noutati doar ca AZI E SOAREEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!

Va pupic fetelor si sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

buna fetele

eu sunt can naspa a facut ary varicela si este vai de ea
va pup si mai intru eu

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Neata!

Azi va dau o cafeluta!

Fetelor, v-am zis ca am baiat mare? Gata cu pampersul!!! A fost atat de usor de data asta...a 4-a incercare. Cred ca acum a fost pregatit sa renunte la el. Ii mai pun noaptea...cred ca o sa fie mai dificil de scos noaptea. Dimineata are ditamai pampersul.

Ati vazut eclipsa aseara? A facut soata ceva poze prin telescop de sus de la manastire. Pot sa spun ca am vazut-o si eu.

Getik poate e mai bine ca a facut-o asa micuta! Cate zile mai e consemnata la domiciliu?

Va pup!

Mergi la inceput

'Netaa!

getik pupa mama Aricica cu bubiti. Lasa ca trece. Dai si tu babeste cu tuica si imbrac-o in alb ca sa iasa odata toate. Apoi cu scarpinciciul e mai rau da puncteaza pebubite cu albastru de metil. Calmeaza mancarici.

Flori n-am vazut eclipsa ca aici a fost nor. Pune si u poze pe FB LOL.

Cum merge cu invatatul?

In est sa va spn ca am un virus in calcuato cu care ma lupt de dou zile. Este din retea...Super duper. Nu mai aveam nii un fisier in calulator...In fine am recuprat tot macar.

Va pupic si sa avetio zi super.

Mergi la inceput

'Neata!

M-am intors de la Huddersfield ca sa plec azi la Belfast. Plec al o nunta.

Voi ce ati mai facut?

Pupici si weekend placut!

Mergi la inceput

Neata! Abia m-am trezit! Piticul e la mama.

Cum te-ai distrat la nunta, Cristina?

Week-end placut!

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Flori cand ai examen?

M-am intors din calatorii.

Nunta a faost super. Bine fiecare cu gustul lui. Spre exemplu alegerea de rochie a prietenei mele nu mi s-a parut cea mai potrivita dar asta este. In rest nunta a fost super, super. Ieri la Sheffield: munca dar la un moment dat in timpul unui talk mi-am rupt gatul de somn pentru ca era asa de plicticos.

Fug la treaba fetele.

Pupici!

Mergi la inceput

Cristina am vazut poze pe FB. Da..ai dreptate...nu o prea avantaja rochia de mireasa, dar buchetele au fost superbe.

Azi am fost in Bucuresti la ITM. Am tampit stand la usi sa-mi scot cartea de munca. Dupa 4 ore am iesit victorioasa. Halal victorie!

Examenul il am pe 13 iulie. Mai e putin.

Getik cum mai e ariciul?

O seara placuta, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata fetele dau eu azi

ary este mai bine acum vad ca tuseste si stranuta cu bubitele a scapat ca nu au fost multe

giny dar de ce ai luat cartea de munca de la bucuresti?? felicitarii pentru reusita cu scosu la pampers eu ma lupt cu ary si nu vrea sa faca nici pis nici caca la olita

tyinea

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput