Am spus ce am avut de spus .Iar raspunsul la intrebarea ta ca de ce vin cu scuze este scris mai sus,intr-un final eram pe aici ptr. Alyssa si nu ptr . a da explicatzii altora.
Gata am spus ce am avut de spus si aici am pus punct .O zi buna Petra si cum spui si tu mai bine sa pastram atmosfera placuta de pe forum.
Alyssa pui, am crezut mesajul tau cum l-am citit, chiar daca am ramas ca la dentist ca se poate intampla asa ceva, imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva, sa nu se intample asta nici celor mai mari dusmani, cum se zice. Nu pot decat sa-l rog si eu pe Bunul Dumnezeu sa-si indrepte fata catre tine si sa fiti o familie fericita, cum ati fost inainte. Si tu sa lupti in continuare pentru asta, mai ales ca il iubesti si ca aveti copii.
Sa ne dai vesti bune!
Eu cred ca inainte de a face chirotaj sa te gindesti de un milion de ori.Iar daca crezi ca sotul tau ia droguri si il iubesti,trebuie sa te inzestrezi cu rabdare si sa il ajuti pe cit poti tu de mult.Este o boala foarte grea dar se poate vindeca,i se poate intimpla oricui .Daca il iubesti ajutal are mare nevoie de tine acum ,iar tu ai grija de tine si de bebe.Dumnezeu sa te ajute si pe tine si pe el pup