Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Buna fetelor am reaparut

Am fost la doctor si mi-a dat trimitere la ginecolog/obstetrician,teste de sange si ecografie pentru saptamana viitoare.Maine incerc sa sun sa vad daca voi reusi sa prind vreo programare pe undeva.

Brambu,saru'mana pentru incurajari-crede-ma conteaza f mult.Mai toate cred ca avem dubla doza de ipohondrie din pricina sarcinii plus ca multe dintre noi au avut probleme.Eu am avut probleme de sanatate de mica si vad ca continua.Am facut niste teste si se pare ca pana la urma este un factor autoimun care s-ar putea sa insemne ceva.Ce anume nu se stie-voi insista data viitoare pentru ca doctorul parea sa fie mai mult interesat de sarcina.Ma gandesc ca poate datorita primului trimestru s-ar putea sa fie optiuni foarte limitate de tratament.A spus ca bebe ar trebui sa fie ok(exista un risc pana in luna a 4-a de avort spontan)datorita factorului autoimun.'Om trai si 'om vedea.Data viitoare voi insista sa clarifice care-i buba altfel schimb doctorul urgent.

Lia-felicitari pentru sarcina-ce mare este primul tau baiat:)Intre matusa mea si tatal meu sunt 12 ani diferenta si se inteleg foarte bine,sunt foarte apropiati.

Georgia-imi pare rau pentru experienta prin care ai trecut.Ganduri pozitive si multa sanatate!

Ruxulic-nici noi n-am spus.Suntem terorizati si ma gandesc sa nu faca mama vre-un infarct ceva,daca-i spunem.Cred ca Tatal meu va fi cel mai fericit.Astept totusi pana saptamana viitoare sa vedem daca bate inimioara.Daca bebe sta cuminte si ne vedem la capat de drum,va avea patru seturi de bunici.O sa fie cea mai mare alintatura
Pe prieteni ii vom anunta mai tarziu,daca e cazul.

Brambu sau Many,care aveti parola de pe contul comun va rog trimiteti-o pe PM.Multumesc in avans.

Un weekend frumos va doresc plin de experiente placute!Sper sa mai intru -e boala grea cu forumul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

baby, mersi frumos. Nici pe tine nu te-au ocolit necazurile din cate vad.
povesti despre locuri frumoase o sa va mai spun. Sotul meu are pasiunea vacantelor costisitoare. Am fost in State de 2 ori, apoi in Australia, Miami si ultima a fost de revelion la Roma.
In Australia cand am fost eram gravi in 22 de saptamani si bebe si-a schimbat pozitia in timpul zborului si la vreo 3 zile dupa ce am ajuns in Cairns la bariera de corali mi-a intins ligamentul rotund de ma urcam pepereti de durere.
La 3 noaptea m-am trezit urland.
Sotul s-a panicat si ne-am urcat in masina si fuga la spital.
Am mers la spitalul lor de stat care era si de urgenta.
Fetelor, ziceai ca sunt la hotel. Am avut un Birth suite ( asa se numea) cu pat care se putea regla in orice pozitie, toaleta si dus propriu sterilizate atunci, din pereti care erau acoperiti de dulapuri iesea toata aparatura necesara. Mi-au facut eco acolo, in pat.
Aveam si televizor si telefon si buton de urgenta si chiar venea cineva.
Au invatat sa-mi spuna buna dimineata ca sa ma simt mai bine!
Ce sa va zic o curatenie si un comfort ca la un hotel de 4 stele iar doctorii si asistentele numai stiau ce sa-mi faca.
Iar mancarea... bestiala...
Sotul meu radea ca zicea ca daca stia numai inchiria apartamentul!
Avea si el un fotoliu pat ca sa stea cu mine.
In rest Australia a fost o experienta superba. Aveam senzatia ca am murit si am ajuns in rai.
Totul era atat de verde si copaci multi cu flori de culori diferite si papagali albi cu creste galbene imensi.
Am reusit sa fac si snorkeling si am vazut pesti si scoici imense si caracatite. ( asta inainte de a ajunge la spital).
Iar focul de artificii de la Rev a fost sublim.

Hai ca iar m-am intins prea mul!
Apropos... eu de cateva zile sunt cam deranjata la stomac... adica fac cam moale ( scuze de detalii)
O fi ceva in neregula cu sarcina... nu trebuia sa fiu constipata?

+5
mami de Iustin 09/04/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Pana sa postez si eu raspunsul ati mai scris 2 pagini-ce ritm ametitor aveti.Deci daca nu v-am raspuns in parte nu va suparati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Firicel ai PM. Ma amuza teribil userul tau. Iti spun si de ce ca sa nu te superi. La sarcina cu Vlad, de la prima echo. i-am spus Piscotel, asa ii spuneam cand ma mangaiam pe burta si vorbeam cu el, asa ii spuneam mereu si dupa ce s-a nascut. El a fost si este un copil lungut ptr. varsta lui si cum pe la 8-9 luni se tot lungea dar era slabanog, nu i-am mai spus Piscotel ci Firicel si acum sunt cateva fete la odiseea lui care ii spun Firicel. Atunci cand iti citesc posturile imi aduc aminte de el din acea perioada.

mami de Vlad (29.10.2009) si 5+
Multumesc Doamne

Mergi la inceput

multumesc frumos firicel numai bine si sarcini usoare, la termen si cu bebei sanatosi va doresc la toate gravidutele de aici
baby la doctor cred ca ajung la sfarsitul saptamanii viitoare sau inceputul celeilalte.
mi-e teama sa nu merg prea devreme si sa nu-i vad inimioara
in plus eu nu am greturi cu programarea ca dr eco e f buna prietena cu mama si cu mine iar medicul ginecolog la fel si ma primesc oricand vreau eu asa ca... acum ei sunt aia care o tot intreaba pe mama cand vin si-i tin eu in suspans!

+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

georgia79

si eu sunt stricata la stomac de cateva zile ....
asta dupa o perioada de constipatie de cateva zile ...

Mergi la inceput

leonardo2007 mersi frumos
m-am mai linistit acum

+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Buna fetelor , ma bag si eu un pic ca musca in lapte , vroiam sa va transmit multa sanatate , sarcini usoare si bebei sanatosi

Giorgia 79 si eu am pierdut prima sarcina la 10 saptamani , nu aveam nici un simptom , nici macar dureri de burta , la ce-a de-a doua la fel , pana la 14 saptamani nu am avut nici un simptom , nici macar tensiune la sani , doar o usoara senzatie de greata care ma apuca doar dupa amiaza.Nu exista o regula generala , important este ceea ce se vede la ecografie , nu ai decat sa astepti un pic si sa fii cat mai linistita -merita!!
Va doresc numai bine

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Am revenit, am facut in mare graba curatenie si vad ca ati scris, nu gluma!!

georgi - uite, vezi, ai ce povesti, nu ai cum sa ne plictisesti. Exact locurile astea spuneam eu ca nu mi le pot permite ... Australia, America etc. Si mi-ar placea sa le vad!! De cand citesc unele bloguri si am cunoscut cateva fete prin intermediul lor m-am indragostit de AUstralia. Si o "vizitez" virtual prin intermediul unei mamici tare dragi mie. Si acum, ca o avem pe firicel, poate ne mai povesteste ea de prin partile alea. Imi place sa vad locuri, persoane, culturi diferite de cele in care m.am nascut si am trait.

Nu am prea mare experienta cu sistemul sanitar din Ro (din fercire, nu am avut nevoie cand eram in tara) si nici nu vreau sa dau nastere la polemici, insa asa e, in strainatate e alta viata!! Conditii, respect, oameni, ingrijire ... Eu ma raportez numai la Italia si tot e diferit. Presupun ca in AUstralia conditiile erau cu mult superioare Italiei. Exceptii sunt si pe-aici, insa, pe ansamblu, sunt multumita si nimeni nu m-a facut sa ma simt prost ca sunt straina sau sa simt atmosfera aia de spital apasatoare.

firicel - mie nick-ul tau imi aminteste de o carte scrisa tot de o membra DC (www.elefant.ro/carti/carti-pentru-copii/grupe-de-varsta/4-9-ani/povestile-domnisoarei-firicel-82783.html" target="_blank">Povestile domnisoarei Firicel), pe care i-o citesc eu fiica-mii inainte de culcare.

roxana - ma bucur pt. nepotica ta, o sa fie bine!! Recuperare cat mai rapida!!

carola - am inteles. Repet atunci, sunt ff faine fotografiile, frumos hobby!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

brambu, mersi frumos pentru apreciere
imi esti tare draga

anne45 la mine la sarcina anterioara la fel ca si la cea curenta la eco totul pare ok... si cu toate astea...
simptome acum n-am in afara de somn si vizite dese la baie si pofte ( aseara am comandat pizza la ora 22:00). Am vazut intr-un film pe cineva care manca cu asa o pofta si am zis ca mor daca nu mananc. Dupa ce a venit abia am putut manca 2 felii!

+5

Mergi la inceput