Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

A si mai vroiam sa va spun despre Kazakhstan!
Toata lumea cand aude se gandeste la rau.
Pentru mine cei 4 ani petrecuti acolo au fost cei mai frumosi din viata mea.
Acolo am facut si cununia civila, acolo mi-am cunoscut sotul ( tot roman delegat si el la aceeasi companie ca si mine), acolo l-am conceput pe Iustin si am stat toata sarcina acolo. Am nascut insa in Romania ca sotul s-a speriat ca nu stie limba si daca eu sunt inconstienta el ce face?
Am stat in Almaty, un oras foarte frumos la poalele muntilor Tian Shiani.
Era superb, curat, plin de flori din primavara pana toamna tarziu, oamenii foarte prietenosi si calmi.
Orasul in schimb cred ca era mai scump decat Vienna si Parisul la haine.
Era foarte modern, multe cladiri in sticla... eu am fost foarte fericita acolo.
Si sa va mai zic ceva: dupa sarcina oprita in evolutie am facut analize si am trobofilie si la urmatoarea sarcina trebuie Clexane... trebuie vazut din ce saptamana.
Toti s-au crucit ca am avut o sarcina fara medicamente.
Cred ca altitudinea de acolo mi-a subtiat sangele. Cum m-am intors in Romanica am nascut cu o luna mai devreme.
Noroc ca totul s-a terminat cu bine si am un copil perfect normal.
Asa ca eu iubesc Kazakhstanul si oamenii de acolo!
la toate burticile si ma iertati daca v-am plictisit cu postarile mele lungi!

+5
mami de Iustin 09/04/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

iau utrogestan
iat daca imi iau f plata imseamna intrerupere pe cartea de munca si rezulta ca nu mai beneficiez de indemnizatie

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

lia, nu stiam ca inseamna intrerupere!
Offff... e greu atunci!
Dar totusi trebuie sa gasesti o cale sa stai linistita!
La serviciu ai activitate statica sau te si misti!
Bine , eu stau pe scaun totata ziua si tot mi-au impus repaus la pat la sarcina trecuta!

De la Utrogestan ar trebui sa se opreasca sangerarile! Cat iei?

sa treaca si sa fii bine cat mai repede

+5

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgia79

lia, nu stiam ca inseamna intrerupere!
Offff... e greu atunci!
Dar totusi trebuie sa gasesti o cale sa stai linistita!
La serviciu ai activitate statica sau te si misti!
Bine , eu stau pe scaun totata ziua si tot mi-au impus repaus la pat la sarcina trecuta!

De la Utrogestan ar trebui sa se opreasca sangerarile! Cat iei?

sa treaca si sa fii bine cat mai repede

+5

si yo stau numa pe scaun
acum tolanita chiar
dar a zis dr ca tre la pat nu pe scaun
iau utro 2 seara 2 dim intravaginal

bebelinul meu scump

+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxulic spune:

Hello fetelor,

in primul rand urez un "bun venit" gravidutzelor noi. In al doi-lea rand:fetelor, incercati sa ganditi pozitiv, stiu ca pentru multe e greu, mai ales pentru fetele care au la activ sarcini pierdute, dar cred eu ca este esential pt sanatatea bebelui din burtica ca mama sa fie ok din punct de vedere psihic. Si la mine primul lucru pe care il fac dimineata este sa verific daca nu cumva am vreo scurgere...daca nu ma simt intr-un fel mai altfel. Apoi incerc sa ma linistesc si sa zic ca totul va fi ok...TREBUIE SA FIE OK.
In cea cea priveste anuntatul...nu am anuntat nici pe parintii mei, nici pe socrii si nici la serviciu. Pe 1-2 aprilie oi merge la control la medic sa auzim inimioara si daca totul este bine atunci vom face anuntul. Totusi, weekendul asta probabil ii vom anunta pe finii nostri; anuntul il vom face mai mult din motive administrative. Fina mea e si ea insarcinata, are DPN pe 12 septembrie (de ziua mea) si ei deja se gandesc sa stabileasca o data o botezului (cam devreme...dar fiecare face cum considera)asa ca ii vom anunta ca sa stabilim cumva botezul lor si sa nu fie cand voi naste eu. E cam scurta perioada si nu stiu cum vom face.
Apropos, stie careva dintre voi cum este nasterea la Malaxa? Doctorul meu facea nasterile la Caritas si de cand e povestea cu inchisul Caritasului am inteles ca nasterile se vor face la Malaxa.

va pup

rux

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ruxulic

Hello fetelor,

in primul rand urez un "bun venit" gravidutzelor noi. In al doi-lea rand:fetelor, incercati sa ganditi pozitiv, stiu ca pentru multe e greu, mai ales pentru fetele care au la activ sarcini pierdute, dar cred eu ca este esential pt sanatatea bebelui din burtica ca mama sa fie ok din punct de vedere psihic. Si la mine primul lucru pe care il fac dimineata este sa verific daca nu cumva am vreo scurgere...daca nu ma simt intr-un fel mai altfel. Apoi incerc sa ma linistesc si sa zic ca totul va fi ok...TREBUIE SA FIE OK.
In cea cea priveste anuntatul...nu am anuntat nici pe parintii mei, nici pe socrii si nici la serviciu. Pe 1-2 aprilie oi merge la control la medic sa auzim inimioara si daca totul este bine atunci vom face anuntul. Totusi, weekendul asta probabil ii vom anunta pe finii nostri; anuntul il vom face mai mult din motive administrative. Fina mea e si ea insarcinata, are DPN pe 12 septembrie (de ziua mea) si ei deja se gandesc sa stabileasca o data o botezului (cam devreme...dar fiecare face cum considera)asa ca ii vom anunta ca sa stabilim cumva botezul lor si sa nu fie cand voi naste eu. E cam scurta perioada si nu stiu cum vom face.
Apropos, stie careva dintre voi cum este nasterea la Malaxa? Doctorul meu facea nasterile la Caritas si de cand e povestea cu inchisul Caritasului am inteles ca nasterile se vor face la Malaxa.

va pup

rux

aolicaaaaaaaaaa
si yo tot la caritas
nu mi-a zis nic dr
la ce medic esti?

bebelinul meu scump

+5

Mergi la inceput

Lia...unde lucrezi? Chiar nu ai cum sa faci sa te intelegi cu sefii sa ai parte de niste zile libere? Stiu ac e greu in anumite situatii sau in anumite institutii dar in cazul tau nu este un moft, este o necesitate. Pup si sunt sigura ca vei gasi o solutie

Mergi la inceput

Lia,
eu l-am nascut pe tudor la Caritas cu dr Stefan Marian. El face consultatile la Militar si nasterile la Caritas. Cand am fost la control alataieri am uitat sa il intreb dar am auzit "vorbindu-se prin targ" ca cei care faceau nasteri la Caritas se vor muta la Malaxa...dar ti-am zis, nu stiu nimic exact.

Mergi la inceput

Citat:

Lia,
eu l-am nascut pe tudor la Caritas cu dr Stefan Marian. El face consultatile la Militar si nasterile la Caritas. Cand am fost la control alataieri am uitat sa il intreb dar am auzit "vorbindu-se prin targ" ca cei care faceau nasteri la Caritas se vor muta la Malaxa...dar ti-am zis, nu stiu nimic exact.

eu sunt la sorin ionescu caritas
ieri am fost la spital
nu mi-a zis nic
oricum o sa-mi zica daca este ceva

bebelinul meu scump

+5

Mergi la inceput

Citat:

Lia...unde lucrezi? Chiar nu ai cum sa faci sa te intelegi cu sefii sa ai parte de niste zile libere? Stiu ac e greu in anumite situatii sau in anumite institutii dar in cazul tau nu este un moft, este o necesitate. Pup si sunt sigura ca vei gasi o solutie

telefonist sunt

bebelinul meu scump

+5

Mergi la inceput