Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

bun venit noilor gravidute

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Buna dimineata si de la noi..se pare ca bebe 2 este mai matinal ca Bianca in burtica la mami..........ziua pic de somn, seara ne culcam devreme si la 7 sutem in picioare .
eu merg luni la echo si abia astept sa vedem punctuletul.......
la Bianca am fost la echo la 5 saptamani si s-a vazut un saculet care pulsa de zor asa ca sper sa avem succes si de data asta
daca vin cu vesti bune, de luni suntem oficial aici .
va si va salut pe toate, desi inca nu v-am retinut pe fiecare in parte........avem timp pana in noiembrie sa ne cunoastem .
Petro foarte buna ideea cu pozele sa stii..eu ma inscriu de sapamana viitoare....sa pun poze......am asa un sentiment de aseara ca totul va fii bine si ca vom avem un bebe sanatos!!!!!!!
deci azi m-am trezit cu zambetul pe buze..........

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=31397&id=100001556682087&l=2bcd87dd5e" target="_blank">Un nou inceput..

Poze Maya-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

Buna dimineata burtici!
Bun venit Ioana. Trebuie sa marturisesc ca am citit la forumul de aspirante si te stiu de acolo si pe tine si pe Lia. Insa nu am intrat niciodata. Va urmaream din umbra si ma bucuram si aveam emotii ori de cate ori se testa cineva.
Multumesc Maryela pentru raspunsul cu acidul folic!
Multumesc abramburica pentru... tot! Esti o femeie minunata si-mi esti tare draga desi nu ne cunoastem fizic.
Eu la serviciu am avut multe prietene doar pe mail, am lucrat o perioada in Kazakhstan si raportam catre o multime de colegi de la diverse departamente. De unii m-am atasat, si ei de mine, si de cand m-am intors si ne-am cunoscut si fizic e si mai bine!
Eu... ma simt prea bine si asta ma face sa-mi fac griji!
Nu am greturi, numai am nici macar crampe, sau daca le am sunt foarte usoare, iar sanii nu ma dor deloc, si parca nu-s nici umflati!
La prima sarcina aveam pepenasi deja, si ma dureau... greturi aveam dar foarte usoare.
Nici nu stiu ce sa ma cred... dupa sarcina anterioara oprita in evolutie, cand era sa mor ca am aflat 3 saptamani mai tarziu cand intrase deja in putrefactie, mi-e foarte frica sa sper si sa-mi fac vise.
Desi, ma gandesc ca Dumnezeu nu mi-ar fi dat acest dar care urmeaza sa se nasca la un an dupa pierdere... in Noiembrie.
Asta e singura mea consolare.
La doctor mi-am propus sa ma duc mai tarziu, poate la sfarsitul saptamanii urmatoare sau inceputul celeilalte.
Mi-e teama... chiar ma gandeam dimineata ca daca se mai intampla ceva macar ma bucur mai mult de perioada asta, ca o sa aflu mai tarziu.
Doamne, imi doresc atat de mult sa fie bine!
Voi aveti dureri de sani? Eu in afara de o secretie albicioasa mai abundenta si niste crampe care au trecut si alea, acum numai am nimic.
Nu ma simt deloc gravi!

la toate burticile

+5
mami de Iustin 09/04/2009

Mergi la inceput

georgia nu te mai gandi la rau
pe mine ma dor sanii dar nu mereu
imi vine sa vars de la pasta de dinti si uneori fac precum animalele in baie
am o presiune la burtica
de secretie nush ce sa-ti zic
ca yo bag utro si sun cu absorbant tot timpul

si inca ceva
dpn 17 nov
cel mare face 18 ani pe 16 nov
si cel mic vine pe 17 nov

bebelinul meu scump

+5

Mergi la inceput

Mersi frumos de incurajare Lia.
Ce coincidenta cu zilele de nastere!
Eu aveam DPN initial de 13 Nov dar la eco mi-a zis ca-i mai mic cu 3 zile deci 16 Nov.

+5

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgia79

Mersi frumos de incurajare Lia.
Ce coincidenta cu zilele de nastere!
Eu aveam DPN initial de 13 Nov dar la eco mi-a zis ca-i mai mic cu 3 zile deci 16 Nov.

+5

da, cu fiecare luna se mai schimba
dar oricum e in preajma

bebelinul meu scump

+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Georgia te rog nu intra in panica pt. ca nu simti toate simptomele ....fiecare sarcina este diferita ca si fiecare copil in parte.
eu la Bianca am stat ca si tine cu frica........am pierdut sarcina de gemeni la 19 saptamani si te rog sa ma crezi ca la inceput dupa ce am aflat ca sunt gravida cu Bianca ma trezeam in fiecare dimineata si verificam daca nu cumva am scurgeri......daca ma mai dor sanii.....daca ma inteapa ceva....intelegi tu......
acum la a doua sarcina pe care sper sa o duc la bun sfarsit am hotarat sa fiu un pic mai relaxata si sa fiu mult mai optimista.
as ca te sfatuiesc sa incerci sa te relaxezi un pic si sa crezi in Bunul Dumnezeu.
sarcina cat mai usoara in continuare .
eu acum iau vitamine, acid folic si fac tratament preventiv, pentru ca am sarcini pierdute in trecut.cu utrogestan.....de 100mg, doua pe zi, una dimineata si una seara si sper ca va fii bine......

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=31397&id=100001556682087&l=2bcd87dd5e" target="_blank">Un nou inceput..

Poze Maya-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

georgia - iti trimit si eu o maaare imbratisare .
Ce anume lucerzi, daca nu sunt indiscreta?

Despre simptome ... nici eu nu mai am mare lucru sau ceva usor. Dureri de burta nu, sanii, nu ... o usoara greata a mai ramas si secretia. Eu cred ca atata vreme cat nu sunt sangerari sau alte simptome dureroase e ok. Na, ce sa zis, imi fac si eu curaj pana la eco.

lia - chiar coincidente cu datele de nastere. Sa va traiasca flacaul!!
Si la noi sunt coincidente. La S. aveam DPN 17 noiembrie, acum am 18. Insa S. s-a nascut cu o sapt. inainte de termen, pe 10 nov. SI acum voi naste tot prin perioada aia, la fix 4 ani diferenta.

SI mai e ceva ... sotul e nascut intr-o zi de 5, S. pe 10, iar eu pe 15, luni diferite. Asa ca, poate samburelul asta se va naste pe 20 ca sa mentina formula in familie. Oricand ar fi, sa fie sanatosi!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Mersi mult baby!
Exact asa panicata sunt si eu! Merg mereu la baie sa vad ca nu sangerez!
O sa incerc sa stau mai relaxata! Stiu ca nu-i fac bine lui bebe cu grijile dar dupa ce mi s-a intamplat...

O sarcina usoara si bebei sanatosi tuturor gravidutelor!
la toate burticile

+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

roxana - pe bune daca eu nu credeam ca azi e luni si te asteptam cu vestile de la dr. Ieri a fost sarbatoare nationala aici si liber la munca si scoli, de aia cred.

Eu nu am avut experiente de-astea urate cu sarcini pierdute, insa acum paranoia m-a prins tare si incep sa analizez si eu orice semn ... e bine, nu e bine, trebuie asa, invers etc. Mda, trebuie sa ma calmez un pic ca sa nu o iau razna ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput