Aspirante optimiste (654)FELICITARI bella,ioana!!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Draguta, La Multi Ani Fericiti!!!!!! Sanatate multa si bebita cat de curand posibil iti doresc!!!!

Lore ma bucur super mult pt tine!felicitari pt noul job! vezi ca ainceput sa iasa soarele si pe straduta ta?

Katy rana pe col eu stiu ca se face din cauza virusului HPV. Ti-ai facut vreodata analiza pt a vedea daca ai? daca nu , tr neaparat sa o faci si sa faci si tipajul pt a vedea ce tulpini ai. Rana de pe col tr NEAPARAT "rezolvata" , fie prin electrocauterizare , fie prin conizatie( indepartarea portiunii afectate din col). Am spus si mai demult ca o prietena de-a mea a ramas gravi la 3 luni dupa operatie. Mai mult decat atat aceasta rana netratata poate duce la cancer de col, asa cum ti-au mai spus si fetele.

Bella distractie placuta la munte! sa ma molipsesc si eu.....si lasa bebelinul sa creasca, nu-l mai stresa cu atatea griji, el e bine acolo la calduruca si creste pe zi ce trece.

Mai aveam de spus cate ceva dar mi-e somn rau, asa ca ma bag la patut.
Noapte buna fetele!

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

buna seara fetelor intru cam tarziu dar acum am reusit sa imi fac timp imi cer scuze ca nu va cunosc asa bine dar sper ca pe parcurss sa va invat pe fiecare.Oricum eu va zic ce am facut am luat o parte din analize care erau pt glanda tiroida si au iesit perfecte deci nu am nimic sunt sanatoasa tun mi-a iesit ok si testul pt depistarea cancerului la ovare deci OK OK OK.Acum le astept pe cele de la sange care le iau abia dupa 26 martie incolo.
Doctorul meu mi-a zis ca e posibil ca sa nu depistze nimic nici acolo si sa fie totul bine sa fiu ok din punct de vedere clinic si sa fie pe fond nervos acum nu prea cred dar in fine sa il credem.Oricum a zis ca cand o sa mai raman insarcinata o sa iau pe toata sarcina CARDIOASPIRINA o pastila care se dau la cardiaci pt a ajuta sangele sa ajunga mai bine la placenta sau ceva de genul.Oricum eu sunt cam paranoica si ma gandesc mereu la asta oare ce am am vreo boala mai naspa?Aaa si am niste dureri de cap dimineata si seara si mi-a zis ca iar sunt pe fond nervos ca ma gandesc prea mult la analizele astea.Off e greu sa treci peste doua sarcini oprite si apoi sa o iei de la capat ca si cum totul ar fi bine.Voi cum stati cu pshicul?Adica nu sunteti doborate ca eu da.....sunt super nervoasa acum si nu mai am rabdare cu nimeni o fi de la stres.Doamne cat m-am intins scuzati e ca ma descarc aici si cand incep uit sa mai termin noapte buna tuturor si teste pozitive cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

mai da am scris un pic sper sa ma intelegeti
va multumesc ca existati ca ma pot descarca aici si ca invat de la voi lucruri noi
imi pare rau ca exista atatea fete care au probleme si dintr-un motiv sau altul nu isi pot strange bebelusii in brate dar speram ca ziua de maine sa fie mai buna si cu vesti mai bune.Va pup o noapte linistita spuneti-mi va rog fetele care stiu ce credeti de ceea ce mi-a spus doctorul
Imi cer scuzee ca nu am citit din urma dar reecuperez maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Va invit la:
CAPITOL NOU

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput