Aspirante optimiste (654)FELICITARI bella,ioana!!!
Raspunsuri - Pagina 19
lorena_86 spune:
fetelor, eu ma bag la nani
maine incep......
oricum am un somn in mine....se vede ca nu am mai lucrat de mult
am niste dureri de sani ca niciodata.....ii simt de 3 tone....si cand merg ma dor....sutien nu pot sa port ca ma doare
iar durerile in partea dreapta sunt foarte persistente si accentuate....sper sa nu fie nimic rau
eu va pupic si maine seara sper sa gasesc numai vesti bune cand ma intorc

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
PaulaFrida spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luiza77 Am revenit de la medic cu vesti bune....bebe Matei are 1107 g, totul este bine cu el se foia de numa, nici nu a reusit sa mi-l prinda in poza, colul este inchis, lichidul amniotic in cantitate normala, placenta de grad 0, analizele au iesit bine, nu mi-a dat nimic de luat, m-a chemat iarasi pe 20 aprilie la control...aaaa si bebe este mai mare cu 6 zile ....in sfarsit m-am linistit, i-am spus de durerile inghinale si mi-a spus ca sunt normale ca mi se dilata uterul si bebe fiind foarte activ mai presioneaza si el pe acolo, mi-a spus sa iau no-spa daca durerile sunt mai mari...cam atat. 27+ cu Matei |
luiza FELICITARI pt vestile bune,ma bucur ca totul e ok,sa creasca mare si sanatos bebe Matei si sa stea la mami lui in burtica pana la 9 luni

_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastraDr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
Mihaelafalt spune:
Am ajuns si eu acasa, am facut EKG doct mi-a dat magnerot si clorocalcin, m-a chemat peste 3 saptamani la control ca nu-i place ceva la EKG si vrea sa vada daca e din cauza calciului.Starile tot asa sunt intepaturi de inima,maini amortite, dureri de ovare, somn.Nici nu stiu ce sa mai zic.

Mihaelafalt spune:
Inchid calculatorul ca il doare capul pe sotul meu si s-a bagat in pat si m-as duce si eu langa el.Vorbim maine.

nouasnrs spune:
Sunt foarte suparata 

Azi mi-a venit clar asta e... Am sunat-o pe doctora si a zis sa ne vedem vinerea care vine la prima ecografie. Luna asta nu vrea sa imi faca stimulare ovariana a zis ca nu e bine 2 luni la rand.Asa ca luna asta vrea sa imi faca inseminare pe ciclu natural iar eu sunt cam speriata pentru ca pe ciclu natural am un singur ovul deci sanse mult mult mai mici. Iar ultima data cand ma monitorizat pe ciclu natural am ovulat cu un ovul de 17.5 deci imatur deci bun de aruncat si endometru mic.
Ajutati-ma si pe mine pot lua ceva naturist pentru ovule si pentru ingrosare endometru. VA ROOOOG !!!!!

ioana_iasi spune:

bine v-am regasit ce mai faceti....cum ai sarbatorit draguta...?eu sunt la munca,lia ce faci?bella?
nu mai stiu nimic de voi
am sa ma duc si eu la odissee
dar raman si aici cu voi ca-mi sunteti dargi
+4 ,teodor de 2 ani,tati si
eu!
lorena_86 spune:
fetelor, am revenit cateva minute la calc
luiza....felicitari

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
noua, draguta mea
te-as ajuta dar eu choiar nu le am cu naturistele
dr nu ti-a dat tratam,ent
cu analizele cum stai?
de ce nu poti si natural
ce afectiune ai?
scuze daca ai mai zis dar sunt cam capiata in ultimul timp
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen

Matei