Aspirante optimiste (654)FELICITARI bella,ioana!!!
Raspunsuri - Pagina 18
Monique77 spune:
fetelor am incercat sa o sun pe doctorita dar nu raspunde
mai insist si cand aflu ceva despre HSG posibil cu prezenta unei infectii sau rani pe col, va anunt
In curand burtica 
lorena_86 spune:
buna fetelor
acum am ajuns si eu
de maine incep in forta
am citit tot dar nu am retinut mare lucru
deci, cum a zis si anca, o rana pe col trebuie neaparat cauterizata datorita riscului mare de cancer de col, infectie dar din cate stiu eu in sarcina o rana pe col e foarte periculoasa
bun venit noilor aspirante
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 buna fetelor acum am ajuns si eu de maine incep in forta ![]() am citit tot dar nu am retinut mare lucru ![]() deci, cum a zis si anca, o rana pe col trebuie neaparat cauterizata datorita riscului mare de cancer de col, infectie dar din cate stiu eu in sarcina o rana pe col e foarte periculoasa bun venit noilor aspirante ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Bine ai venit Lore
felicitari, un inceput excelent de nou job
auzi tu ai idee, eu ar trebuis a fac si analizele hormonale in ziua 3 de menstra?
ca nu mi-a zis nimeni sa le fac
oare n-o trebui?
ca ma gandeam sa ma dau peste cap si sa le fac si pe astea la spital cumva...
In curand burtica
lorena_86 spune:
moni, nu cred ca la spital se face asa ceva
astea nu sunt asigurate de casa de sanatate
poti sa le faci....dar daca dr nu ti le-a dat ....poate nu e nevoie
daca vrei eu iti pot spune ce anume sa faci in z3 si ce in z21
ma anunti
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 moni, nu cred ca la spital se face asa ceva astea nu sunt asigurate de casa de sanatate poti sa le faci....dar daca dr nu ti le-a dat ....poate nu e nevoie ![]() daca vrei eu iti pot spune ce anume sa faci in z3 si ce in z21 ma anunti ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
dar avea cum sa isi dea seama daca am nevoie sau nu? dupa alte analize?
In curand burtica
lorena_86 spune:
moni, analizele hormonale se fac din mai multe motive:
-daca ovulezi
-cand anume ovulezi
-daca e nevoie de un supliment de progesteron pt a ajuta implantarea....deficitul de proge poate duce la pierderea timpurie a sarcinii...nici macar nu stii ca esti insarcinata pt ca embrionul nu se poate implanta
-daca ai probleme cu prolactina....asta poate duce la inhibarea ovulatiei....sau e caracteristica ovarepor polichistice
.......sunt multe cauze pt care se recomanda dozarea hormonala
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
elenusht spune:
fetelor, aveti idee unde se accepta o spermograma cu recipientul de acasa (stiu ca trebuie dus in max 30 minute). Am sunat la medlife si ei vor doar sa te duci acolo sa o recoltezi, insa sotul nu vrea asa....zice ca acasa face, dar in alta parte nu vrea.
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu
!!!
luiza77 spune:
Am revenit de la medic cu vesti bune....bebe Matei are 1107 g, totul este bine cu el se foia de numa, nici nu a reusit sa mi-l prinda in poza, colul este inchis, lichidul amniotic in cantitate normala, placenta de grad 0, analizele au iesit bine, nu mi-a dat nimic de luat, m-a chemat iarasi pe 20 aprilie la control...aaaa si bebe este mai mare cu 6 zile ....in sfarsit m-am linistit, i-am spus de durerile inghinale si mi-a spus ca sunt normale ca mi se dilata uterul si bebe fiind foarte activ mai presioneaza si el pe acolo, mi-a spus sa iau no-spa daca durerile sunt mai mari...cam atat.
27+ cu
Matei
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 moni, analizele hormonale se fac din mai multe motive: -daca ovulezi -cand anume ovulezi -daca e nevoie de un supliment de progesteron pt a ajuta implantarea....deficitul de proge poate duce la pierderea timpurie a sarcinii...nici macar nu stii ca esti insarcinata pt ca embrionul nu se poate implanta -daca ai probleme cu prolactina....asta poate duce la inhibarea ovulatiei....sau e caracteristica ovarepor polichistice .......sunt multe cauze pt care se recomanda dozarea hormonala ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
uite de ce ma intreb de analizele astea:
ieri la doctorul puia am fost cu o amica ce nu i-a dus nici o analiza
si pe care n-a mai vazut-o pana atunci
si i-a dat analize hormonale
apoi am urmat eu si nu mi-a dat
si tipa e ok, sanatoasa, putin mai mare decat mine ca ani
dar....oare de ce?
exista oare in analizele pe care le-am facut ceva un indiciu ca nu ar fi n evoie de hormonale....
In curand burtica
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui elena.togan fetelor, aveti idee unde se accepta o spermograma cu recipientul de acasa (stiu ca trebuie dus in max 30 minute). Am sunat la medlife si ei vor doar sa te duci acolo sa o recoltezi, insa sotul nu vrea asa....zice ca acasa face, dar in alta parte nu vrea. Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva! vreau sa fiu !!! |
elena, nici sotul meu nu vroia sa faca acolo
la giulesti au acceptat
recipient special, recoltat acasa, fugit in maxim 30 minute la giulesti, lasat acolo proba
deci e ok
In curand burtica