Aspirante optimiste (654)FELICITARI bella,ioana!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mbadaran spune:

atat costa..Histerosalpingografie cu substanta de contrast.
nu e nevoie de internare...in cateva minute am plecat spre casa...

Inainte de HSG, mie mi s-a spus ca trebuie facut examenul complex al secretiilor si VSH, iar dupa ce am avut rezultatul mi-am si facut programarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Ela82 am trecut si eu o data ca tine prin astfel de momente, test poz si a doua zi uratii pe cap, probabil a fost avort menstrual, din nefericire se intampla de f. multe ori, unele mame nici macar nu stiu ca au fost insarcinate. E mai bine totusi daca ne sustinem una pe alta, asa trecem mai usor prin greutati.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Da, asa este, e mai usor sa treci peste astfel de evenimente nefericite atunci cand ai cu cine sa le discuti. Ms pentru sustinere

Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Fetelor, eu nu stiu ce sa mai cred. Astazi sunt in ziua 13 din 32-33 si a aparut mucusul specific ovulatiei. Am facut un test de ovulatie, dar a iesit negativ. Oare ce o fi? De obicei eu ovulez prin ziua 18-19, acum ar fi mult prea devreme pentru out, dar ce o fi cu mucusul asta?

Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

si acum esti fertila ,nu ai grafic de ovulatie?
Numai ca ovulatia normal se produce la cateva zile dupa ce apare mucusul.

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

corina, camcris, luizza,gaby,Katy va multumesc frumos de urari si va doresc acelasi lucru si eu, cat mai curand mamici

fetele sa va spun patania mea:

de o luna ma duc la dentist, am doua carii care trebuiau rezolvate, dupa ce mi-a pus plomba definitiva la una am constatat ca ma doare si nu pot sa o folosesc

asa ca astazi am luat-o de la inceput cu aceeasi masea in loc sa lucrez la a doua, iar anestezie, obturatie canale si a vazut ;''priceputa'' tocmai astazi ca un nerv din 3 nu murise, imi venea sa o strang de gat, alti bani, alte dureri din greseala ei

intamplarea a fost sa ma programeze astazi si am acceptat din dorinta de a termina si pe a doua, frumos era sa o cinstesc cu ceva dar m-am gandit ca nu merita, in loc sa -mi vad de ale mele...

fetelor medici incompetenti la tot pasul, cum sa reusim noi sa devenim mamici cand majoritatea vor sa ne stoarca doar de bani???

hai ca m-am intains dar am simptit nevoia sa va povestesc ca voi sunteti prietenele mele si va iubesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Monique eu am gasit la Sandor un pret mai bun - 330, dar nu stiu ce doc sa aleg. Fetele eu am o problema, cand mi-am facut secretia vaginala a iesit o infectie dar nu mi-a zis din ce cauza e, adica aveam leucocitele marite. iar doc mi-a zis ca e ok, ca-mi pot face HSG-ul.
fetele deci daca am rana pe col nu am voie sa fac HSG?
FETELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Of... mai fetelor, de ce trebuie sa facem mii de analize, de ce nu vine si la noi bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

buna,fetele?
cum mai e?ce va mai fac burticile?

hai ca m-am intains dar am simptit nevoia sa va povestesc ca voi sunteti prietenele mele si va iubesc

draguta,cu intarziere,multa sanatate si sa vina repede si iti doresc!si...noi te iubim!!!

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !

http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

fetele, deci pt monitorizare ov, trebuie facut eco inainte si dupa,nu?
intrebarea e: la cate zile oare?

http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Katy asa mi-a iesit si mie o mica infectie si doctorul a zis ca e ok dar eu nu cred asta, o infectie oricat ar fi de mica nu omoara spermatozoizii?

eu ma duc luna viitoare cu ea la alt medic sa aflu si alta parere

Mergi la inceput