Aspirante optimiste (654)FELICITARI bella,ioana!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

Citat:
citat din mesajul lui elena.togan

bellasamoyed eu am intrat la ei pe site: 67 HISTEROSALPINGOGRAFIE 640 RON
uite: http://www.memorialhospital.ro/index.php?show=show_preturi&id_spec=maternitate

acum, poate nu ma uit eu unde trebuie. Asta mi-a scris mie pe foaie si asa am dedus ca e! O sa sun cand ma voi programa si va spun!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

vreau sa fiu !!!

ala e pretul pt hsg da pe langa ala iti mai baga pe gat si internarea pentru o zi care mi se pare ca e 500 de lei.
eu ti-am zis cat am platit eu 1225. da cel mai bine e sa suni la ei sa te convingi.

daca vrei eu iti recomand dr meu care e un mega dulceeee si uite datorita lui eu sunt graviduta acum

nu e genbu de dr care sa te bage la 1000 de analize ca sa dai faliment, gandeste-te si tu ca albu recomanda 100 de analize hormonale pe care logic trb sa le faci la medlife. plus hsg la ei etc.
eu zic sa mergi la un dr la stat.
pe dr meu il cheama Stelian Pana si lucreaza la filantropia. mergi o data si o sa vezi ca nu o sa iti para rau.
eu de ex sg analiza de sange pe care am facut-o recomandata de el a fost prolactina. deci? concluzia?

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +5

bella, pt filantropia cum se face programare si cam cat costa la ei o consultatie?

http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

aaa si sa nu uit eu am mai platit si anestezia locala vreo 85 de lei parca. deci aia e suma

da camcris inainte de hsg se face cultura de col, sa nu existe infectii etc.sa nu accesptati hsg fara cultura de col. cultura se face cu o luna inainte de hsg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

Citat:

bellasamoyed eu am intrat la ei pe site: 67 HISTEROSALPINGOGRAFIE 640 RON
uite: http://www.memorialhospital.ro/index.php?show=show_preturi&id_spec=maternitate

acum, poate nu ma uit eu unde trebuie. Asta mi-a scris mie pe foaie si asa am dedus ca e! O sa sun cand ma voi programa si va spun!

vreau sa fiu !!!

ala e pretul pt hsg da pe langa ala iti mai baga pe gat si internarea pentru o zi care mi se pare ca e 500 de lei.
eu ti-am zis cat am platit eu 1225. da cel mai bine e sa suni la ei sa te convingi.

daca vrei eu iti recomand dr meu care e un mega dulceeee si uite datorita lui eu sunt graviduta acum

nu e genbu de dr care sa te bage la 1000 de analize ca sa dai faliment, gandeste-te si tu ca albu recomanda 100 de analize hormonale pe care logic trb sa le faci la medlife. plus hsg la ei etc.
eu zic sa mergi la un dr la stat.
pe dr meu il cheama Stelian Pana si lucreaza la filantropia. mergi o data si o sa vezi ca nu o sa iti para rau.
eu de ex sg analiza de sange pe care am facut-o recomandata de el a fost prolactina. deci? concluzia?

bella, pt filantropia cum se face programare si cam cat costa la ei o consultatie?

nu stiu cum se face programare eu il sun direct pe dr meu si imi zice el cand sa ma duc.daca vrei da-mi un pm si iti dau nr lui de tel.
va zic ca nu o sa regretati daca va duceti la el. credeti-ma ca am incvercat ceva dr gineco

Mergi la inceput

consultatia ar trb sa fie gratis nu? nu stiu ca nu am platit nimic niciodata.
probabil daca ai trimitere de la med de fam e gratis, cred ca daca mergi la urgenta platesti ceva? chiar nu stiu

Mergi la inceput

bella ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

bella ma bucur ca te-ai linistit spune-ne reactia sotului cand i-ai dat vestea.

-ici la toate fetele

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 15+
bebelinul meu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camcris

Citat:

Eu am o nelamurire...din cate mai citisem pe aici pe forum, HSG se face numai dupa ce se verifica dupa ce ai facut analizele de secretie, examen de col, etc ca sa nu fie o infectie care sa se duca pe trompe cand s eface hsg...sau am citi gresit?Eu am analizele astea: chlamidia, mycoplasma, etc facute undeva prin noiembrie 2010, dar oare nu e posibil sa am o alta infectie? E adevarat ca Dr Albu mi-a dat sa fac o cultura de col si secretie vaginala. Cred ca pe astea tre sa le fac primele si apoi hsg, nu?

vreau sa fiu !!!

exact asa este inainte de HSG trebuie sa ai facute analizele de secretie col si papanicolau, ca daca ai vre-o infectie risti sa o transmita mai sus de col sau cam asa am inteles eu de la dr. Albu
trebuie sa fie totul ok cu aceste analize

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

deci eu probabil pana nu descopar ce am (si de unde rezultatul de la HPV - tulpina 53) nu pot sa fac HSG nu?

In curand burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

draguta
un buchet mare de flori
multa sanatate si tot ce va doriti

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

La multi ani draguta
sa fii sanatoasa, fericita si mamica cat de curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

LA MULTI ANI Drauta, sa fi fericita, sanatoasa si sa devii cat mai curand mamica, te imbratisez cu mult drag, pupici.
ALINA ma bucur ca totul este bine si ca te-ai linistit, sarcina usoara in continuare.
Fetelor va rog sa nu mai dati tarcoale la butoi, fiti optimiste si increzatoare, in fiecare zi se intampla minuni, ce va face sa credeti ca nu vi se va intampla si voua, sa nu va pierdeti speranta....Tin pumnii stransi fetelor care urmeaza sa se testeze si va trimit multi pupici la fiecare in parte.

27+ cu Matei

Mergi la inceput