Aspirante optimiste (654)FELICITARI bella,ioana!!!
Raspunsuri - Pagina 10
lorena_86 spune:
moni, iesi din butoi ca vin la tine.....
si asa nu am mai vazut de mult bucurestiul si imi e dor
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
lorena_86 spune:
moni, dar de ce sa faci hsg daca tu esti graviduta?
asteapta pana pe 24 si ai sa vezi.....
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
Monique77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
nu sunt pacienta lui si sincer mi se pare un pic cam mult HSG,daca vrei o intreb pe sora mea unde a facut ptr ca sigur a dat mai putin .Daca ai nev de ecografist bun si ieftin sa imi spui anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!! |
si eu vreau sa stiu daca gasesti HSG mai ieftin
sunt hotarata sa fac daca luna asta nu se prinde
ca ar insemna ca nu mycoplasma si ureaplasma erau de vina si alt motiv intemeiat nu mai exista, restul analizelor ok
deci ar ramane trompele
In curand burtica
Ela82 spune:
La multi ani Draguta!Iti doresc multa fericire, sanatate si bebel cat mai curand!
Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 moni, dar de ce sa faci hsg daca tu esti graviduta? asteapta pana pe 24 si ai sa vezi..... ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
am iesit din butoi
dar daca vrei sa vii in vizita te astept cu mare drag
eu HSG vreau sa fac in caz ca nu s-a prins samburica
deci in prima zi de menstra (daca vine desi sper sa nuuuuuu) vreau sa am toate datele necesare si sa pot suna programa etc.
desi deja m-am cocosat de dat bani
suntem in pom demult
dar ma imprumut!!!
daca tot m-am apucat...nu o mai lalai
oi vedea eu cum platesc apoi toate datoriile
In curand burtica
sophia_m spune:
La multi, multi ani sanatosi si fericiti draguta
eu nu prea am ce sa scriu la subiect fetelor si ca sa nu ies din topic prefer sa tac
va pup, sa aveti grija de voi si de sambureii aia micuti(dupa caz)
in curand,voi fi din nou
First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy.
http://www.youtube.com/watch?v=RU7w0Z35XEE&feature=related
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sophia_m La multi, multi ani sanatosi si fericiti draguta eu nu prea am ce sa scriu la subiect fetelor si ca sa nu ies din topic prefer sa tac va pup, sa aveti grija de voi si de sambureii aia micuti(dupa caz) ******************************************** in curand,voi fi din nou First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy. http://www.youtube.com/watch?v=RU7w0Z35XEE&feature=related |
pai de ce n-ai?
cand trebuie sa te testezi? sau faci pauza?
In curand burtica
elenusht spune:
AncaDragoman, te rog spune-mi ecografist bun, hsg mai ieftin, etc...o sa vad ce decizie voi lua dar macar sa am toate datele.
Monique77 cred ca poti suna si sa te programezi la el pt hsg, nu vad de ce nu.
Eu am o nelamurire...din cate mai citisem pe aici pe forum, HSG se face numai dupa ce se verifica dupa ce ai facut analizele de secretie, examen de col, etc ca sa nu fie o infectie care sa se duca pe trompe cand s eface hsg...sau am citi gresit?Eu am analizele astea: chlamidia, mycoplasma, etc facute undeva prin noiembrie 2010, dar oare nu e posibil sa am o alta infectie? E adevarat ca Dr Albu mi-a dat sa fac o cultura de col si secretie vaginala. Cred ca pe astea tre sa le fac primele si apoi hsg, nu?
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu !!!
ancadragoman spune:
da
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
Ela82 spune:
Elena, tu de cat timp incerci sa ai bebe? Scuza-ma daca ai scris, dar eu nu prea am mai intrat in ultima vreme si am ramas cam in urma.
Si eu am fost ieri la medic si mi-a recomandat sa fac doar progesteronul, proteina S si inca o analiza hormonala si cariotipul genetic si eu si sotul (am av o sarcina fara embrion in iunie anul trecut).
In rest eu am mai fact complexul TORCH, analizele anuale, sindromul antifosfolipidic, mycoplasma, ureaplasma, papanicolau si examen bacteorologic din secretie vaginala.
Nu am facut spermograma sotului, dar tinand cont ca am ramas o data, oare trebuie neaparat facuta?
Poti sa treci aici ce analize ti-a dat doctorul sa faci, ca eu nu mai stiu ce sa cred, la cati doctori ma duc, atatea opinii. De ex am fost pana acum la 5 doctori si mi-au zis sa nu fac cariotipul genetic, ca sarcina fara embrion a fost o intamplare nfericita, iar doctorul de ieri mi-a zis sa fac analiza.
Te intreb pentru a putea confrunta analizele pe care le-am facut eu, cu ce ti-a dat doctorul tie, poate mai fac si eu din ele.
Scuze, fetelor, daca v-am plictisit cu mesajul meu interminabul!
Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand