Puiuti de Sept-Oct 2011 (22)
Raspunsuri - Pagina 6
seidana spune:
Si eu as vrea sa ma vopsesc insa imi e groaza de vopsea, ma gandesc sa incerc cu nuantator.. desi as vrea sa imi schimb total culoare si cu nuantator nu am sanse..
Cafea beau o cana de 250 ml lapte cu ness dimineata, si daca mai beau cafea beau fara cofeina.. insa beau pepsi
Dulciuri manac ca proasta.. si mancarea am redus-o insa se pare ca nu suficient..
De fumat eu niciodata..
15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
camady spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rocaille
Poate ieri te-ai obosit prea mult la cumparaturi? N-ai observat daca sangerarile urmeaza in general dupa un oarecare efort fizic? |
Offff de fiecare data cand am sangerat a fost dim. cand m-am trezit dupa urina............deci dupa o noapte de somn. Intr-adevar nu ma odihnesc deloc ziua ca am un serviciu.......
15+si mami de Razvan 7 anisori
racheel spune:
Buna dimineata, rocaille
Daca tot ne vizitezi inseamna ca iti place la noi Tu esti deja mamica...poti sa ne spui si noua daca te-ai vopsit pe perioada sarcinii?
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 15+
bebelinul meu
Doamne, ajuta-ne in continuare!
racheel spune:
Seidana am incercat o data nuantator dar nu prinde pe firele albe
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 15+
bebelinul meu
rocaille spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui camady
Offff de fiecare data cand am sangerat a fost dim. cand m-am trezit dupa urina............deci dupa o noapte de somn. Intr-adevar nu ma odihnesc deloc ziua ca am un serviciu....... 15+si mami de Razvan 7 anisori |
Pai, chiar asa fiind, ma gandesc ca daca s-a produs acolo o mica trauma din cauza efortului, sangerarea nu e abundenta si samgele sa acumulat chiar in timpul somnului si l-ai eliminat dimineata.
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel Seidana am incercat o data nuantator dar nu prinde pe firele albe Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 15+ bebelinul meu Doamne, ajuta-ne in continuare! |
ce-i drept mie inca nu mi-au aparut firele albe.. insa parul mi-i s-a deschis la culoare
15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
andreea2011 spune:
Rocaille, mai da un mesaj sa nu mai fi moderata si sa apara postarile tale in timp real.
16 +
racheel spune:
andreea felicitari pentru cele 100 mesaje
rocaille are 10 mesaje si o putem vedea in timp real
bebelinul meu
rocaille spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel Buna dimineata, rocaille Daca tot ne vizitezi inseamna ca iti place la noi Tu esti deja mamica...poti sa ne spui si noua daca te-ai vopsit pe perioada sarcinii? Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 15+ bebelinul meu Doamne, ajuta-ne in continuare! |
Nu m-am vopsit, dar in perioada aceea nu ma vopseam de fel. La mintea mea de acum, cata e, nu m-as vopsi in timpul sarcinii. De fapt n-as mai face multe alte chestii.