Veronica multumesc frumos
si tie iti doresc sarcina usoara si nastere si mai usoara si bebe sanatos,papacios si necolicos

Fericita
17+ cu
Hello burtici
numai burticutze fumoase
...fara nici o exceptie
Caty...bine ai venit 
am pus si eu o poza de azi
....si una cu costumasul cumparat de la targ ![]()
18 +
Arianna-Maria
Caty bine ai venit!!
Sarcin ausoara siin continuare si bebe sanatos!
Babyblue , parca te "vad" peste o saptamana , ca zici ca e disco in burtica ta , asa cum ai spus si cu marimea burtii ca nu ai si iata ca acu iti arata bebe ca defapt creste , asa o sa iti arate el si miscari sa te saturi
!
22+ cu
Gabriel
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
Wow, arriana, alexia_ada, ii faceti concurenta serioasa lui anaemi.
Mai fetelor, la mine nu e burtica asa de mare, doar cei care stiu ca-s insarcinata cad ca a crescut. dar este timp, este...
17+
Arianna,Roberta,va multumesc frumos pentru primire si voua va doresc sarcina usoara,nastere usoara si bebelusi sanatosi,frumosi care sa va aduca numai bucurii si zambetul pe buze in fiecare clipa

Fericita
17+ cu
Florina....iubita.....eu una mai am pana ajung ca Anaemi ![]()
si bine ai zis....are tot timpul sa creasca 
18 +
Arianna-Maria
V-am admirat pe fiecare in parte
sunteti toate niste frumoase si burticile asemenea

Am sa pun si eu niste pozici maine dimineata sau poate chiar in seara aceasta ![]()
burticile
Fericita
17+ cu
Florina,acum ma cititi in timp real(ce bine!!!)Am observat ca avem UM si DPN la fel...tu cena ai aflat ca ai bebe in burtica?

Fericita
17+ cu
Caty, am aflat candva in decembrie, cred ca in jur de 10, ceva de genul asta. Mi-a intarziat, si atunci am simtit ca ar putea fi ceva, dat fiindca mie imi venea la ceas.
_
17+