Piticodromul de Sept - Oct 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 4
Ioana75 spune:
Raluca, cum a fost, v-a placut? Grupa pentru copii de gradi are antrenamente luni si miercuri; marti/joi exercitiile sunt putin mai dificile (obstacole mai inalte, etc). Daca veniti, o sa merg eu la antrenament in locul sotului (ieri am lipsit).
Codruta, te inteleg cu aflatul informatiilor de la gradi... Nici eu nu aflam de la Miruna, noroc de celelalte mamici de Piticodrom care au copii in aceeasi grupa cu Miruna.
Irina, te-ai scos cu prietena.
Noi de cateva saptamani, in fiecare dimineata, ne imbracam cu echipament sportiv si facem gimnastica cu geamul deschis - la ideea Mirunei. Au invatat la gradi despre cum se traieste sanatos, a venit acasa cu niste fise despre mancare si obiceiuri sanatoase.
Am inceput sa-i explic Mirunei ca trebuie sa invete sa fie independenta, astfel incat atunci cand o sa plece de acasa, sa stie sa se ingrijeasca singura. Primul lucru pe care a zis ca vrea sa-l invete e sa faca lapte cu cacao. Ma gandeam sa coboram cuptorul cu microunde la nivelul copiilor, dar nu sunt foarte convinsa ca e momentul potrivit (Smaranda are 3+ ani).
RalucaN spune:
Buna dimineata!
Ioana, da ne-a placut. Dupa ce de vreo doua ori mi-a spus ca nu mai vrea, o data ca a daramat un gardulet si a cazut, iar a doua oara s-a rostogolit dupa ce a trecut de saltea si i s-a parut ei ca au ras copii de ea. Dar in fine i-am explicat ca asa e la inceput si niciun copil nu a stiut de prima data exact ce are de facut si oricum nu se supara nimeni pe ea cand mai greseste, a revenit la sentimente mai bune. A concluzionat ca mai mergem acolo, pentru ca ii place de Patricia A tinut sa-mi spuna ca e frumoasa, dar "nu mai frumoasa ca tine mami!"
Vezi ca ne-a anuntat ca luni sa venim la ora 18 pt ca vor sa faca afara, desi ma indoiesc ca vor reusi pt ca se anunta racirea vremii de duminica si s-ar putea sa si ploua. Sper sa reusesc sa ajung la ora aceea, asta ar insemna sa vin direct de la gradi.
codruta_grg spune:
As vrea si eu sa fie mai independenta, ca acuma are figuri si cu imbtacatul uneori (texte ), dar cand vine vorba de ceva interesant pentru ea intr-o secunda e imbracata/dezbracata.
Ioana, cu cuptorul de microunde te-as sfatui sa nu le lasi pe fete in jurul lui. Eu de ex. cand il folosesc incerc sa o scot pe Petra din bucatarie, chiar si eu ma indepartez de el cand functioneaza.....fixuri de-a mele
b_irina_c spune:
Ioana chiar ca m-am scos cu prietena .
Vlad stie sa isi faca floricele la microunde si sa-si incalzesca laptele pentru micul dejun. Dar n-are de gand sa plece de acasa, ba din contra imi aminteste cu regularitate ca el va locui toata viata cu mine si cu nevasta lui .
Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca (12.10.2010)
diana_n spune:
Apropo de plecat: acum vreo 3 luni Peter era suparat pe noi si ne anunta:
cand o sa fiu mare o sa plec de acasa ! sotul : da? cand? Peter: cand o sa fac 6 ani !!
anya spune:
Calin ma ia pe mine de nevasta. Am sarcina sa nu imbatranesc si sa nu mor pana se face el mai mare, ca sa ma ia de nevasta, iar din casa va trebui sa plece tati.
Ioana75 spune:
Raluca, mi-a povestit Miruna despre o colega Catalina de la atletism.
Le-am explicat copiilor cum e cu veniturile si cheltuielile in familie, si au venit imediat cu solutia pentru jucarii: sa nu le mai cumparam noi, i le cerem lui Mos Craciun.
RalucaN spune:
Chiar ca sunt haiosi copii astia, scot niste perle...
Irina,
Anya,
Ioana, am vazut-o si eu pe Miruna. Mare si frumoasa! Cand am ajuns acasa mi-a zis Catalina: "mami ai vazut ca a mai venit o fata Miruna? Inca nu m-am imprietenit cu ea, ca am vorbit doar putin, dar data viitoare sigur ne imprietenim"
Antoanela23 spune:
Neata,
Ai mei vor sa se marite intre ei. Le-am explicat ca nu se poate, ca ei sunt deja in aceeasi familie. Cateva zile mai tarziu Sonia mi-a zis ca ea sa marita cu o fata, ca-i plac fetele asa ca mine. La care Victor ii spune: "da, mi-a zis mie un coleg la scoala ca sunt fete care se marita cu fete si baieti care se marita cu baieti. Asa e mami? ". "Da, asa e."
"Pai de ce? " " Nu stiu, ca asa vor ei".
Sincer sa spun nu eram pregatita pt discutia asta, dar cel mai mult m-a mirat ca ei vorbesc la scoala intre ei deja despre astfel de subiecte.
Sunt precoci copiii nostri.