Piticodromul de Sept - Oct 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 12
kristinutza spune:
bau! remember me?
nusht cum de mi-am amintit user, parola... dar mi-am amintit din prima! si am stiut imediat sa ajung la voi si am citit capitolul cu sufletul la gura :).
noi suntem f bine, totul e in grafic. in grafic mai putin greutatea lui Radu care probabil e sub toate graficele, dar cum tot timpul a fost sub grafice, pot spune ca suntem in grafic chiar si cu asta :).
canta in continuare la pian, merge la gradi de stat la program scurt, e vesel si dragut foc. de mic a semanat cu tac'su, dar acum e evident pt oricine ca nu am avut nicio contributie - e leit si la zambet, la gesturi, la vorbe, la glume, la tot.
ma bucur ca v-am regasit si ca sunteti bine.
codruta_grg spune:
Kristinutza bine ai revenit, nu ca noi suntem foarte prezente, da no...
Alinam felicitari pentru Vlad, important e sa participe (la fel si pentru Raluca) si pentru micul bucatar
Marinela, super cu maselutele...
Bianca
Multumim d eurarile de sanatate
Noi de 1 iunie am vizitat UPU . Dr. a zis ca a contactat un virus de la gradi, de la maini murdare si de la asta a facut herpangina.
Noi numai cei 2 incisivi de jos i-am schimbat...in rest sunt cam fixi, parca se misca putin si cei de sus, dar nimica la masele....
Editez: ca sa spun ca am controlat-o in gurita si are toate 4 maselutele (molarii) gata erupte. Eu stiam ca intai trebuie sa cada ca sa creasca ceva .... saptamana trecuta de 2 ori mi-a zis ca s-a muscat de obraz, trebuia sa ma gandesc de ce....
oaana spune:
Buna seara,mama la ce pagina v-am gasit.
Am intrat sa va dau o veste,dar sa spun cateva lucruri despre Iosua:au plecat 5 dinti ,cum spune el,l-am dus deja la dentist pentru cateva cariute,caci il dureau,cu ocazia acesta se si obisnuieste.a inceput sa fie pasionat de dinozauri,planete,corpul uman,de luna,stie cand e patrar,luna plina etc.Nu cred ca este prea pasionat de cifre si litere,vom vedea la grupa pregatitoare.
Acumvreau sa va spun ca nascut Andreeea din nou,are un baietel de 3950,a venit astazi pe lume.
b_irina_c spune:
Kristinuta normal ca nu te-am uitat. Ma bucur sa citesc despre Radu. Ca sa nu mai zic ca acum vreo luna Vlad si-a amintit de "distractie" si m-a pus sa-l duc sa-i arat casa unde mergea cand era mic si ma tot intreba acum de ce nu mai e .
Codruta sper ca acum e bine Petra.
Oaana wow 5 dinti deja... baiat mare .
Andreeea felicitari . Esti o super mamica!
codruta_grg spune:
Andreeea felicitari
Ieri am vazut un bebe mic, nu mi-am dat seeama ce varsta are . Cand era Petra mica imi dadeam seama la luna cat aveau bebelusii. Petra e innebunita dupa bebelusi, stiu ca sufera, ca si eu am suferit ca n-am avut "fratioara", din pacate nu-i pot indeplini dorinta.
Suntem mai bine, mult mai bine pot zice, doar ca ieri am aflat ca e internat un baietel de la Petra din grupa cu scarlatina .
Ieri am avut serbarea si de azi n-o mai duc la gradi. Ne gandim la activitatile de vacanta...
Ioana75 spune:
la toate mamicile care au scris! E placut sa citesc vesti de la tot piticodromul.
Andreea, felicitari!!! Sa va traiasca si sa fiti fericiti.
Oana, multumim de veste. Si de vestile despre ce mai face Iosua.
Codruta, nasol cu scarlatina, poate n-ati luat-o. Nu stiam nici eu ca mai urmeaza noi masele acum.
Noi maine mergem din nou la marea noastra, profitam de weekendul prelungit de Rusalii.
Ioana75 spune:
Marinela, si la noi exista invatatoare in scoli de stat care fac invatamant diferentiat, doar ca trebuie cautate bine (aproape ca acul in carul cu fan). Ma bucur ca iti place sistemul de invatamant de acolo. Intram si noi la anul in sistemul de stat, astept sa vad ce impresie o sa am.
Ne-am cumparat un cort mare acum cateva luni, si vrem sa-l inauguram cu copiii. Stie cineva locuri de campare in Romania? Prefer sa existe acces la baie si chiuveta.