Piticodromul de Sept - Oct 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 10
Antoanela23 spune:
Mersi Alina pentru urari.
Dar ce nu-ti place la Nisipuri? Noi cam acolo am vrea sa mergem.
Victor a facut un debut de bronsita pana la urma, iar Sonia e ok termic dar a inceput si ea sa tuseasca. Ieri au fost la dr, iar, le-a dat tratament si sper sa fie bine, dr era optimista. Nu au nimic grav, sunt constienta, dar stiti cum e cu piticii, pot evolua neasteptat si daca nu era cu plecarea nu aveam asa un stres. Dar sper sa se faca bine puiutii mei si sa avem o vacanta frumoasa la soare, ca de abia o asteaptam si noi si copiii.
Tineti-ne pumnii sa fim sanatosi, va pup si sa ne revedem cu bine,
alinam spune:
Anto cu Nisipurile e chestie de gusturi, e o statiune pe deal, stradute intortocheate, locuri de parcare cam ioc, adica fiecare hotel are cateva locuri, e plin de dughene ca la noi la mare cu de toate, Vlad la fiecare chiosc vrea cate ceva, in rest e o statiune animata, multe baruri, fiecare coltisor e folosit, amenajat, mie in schimb nu prea mi-a placut plaja, doar spre capatul din nord e mai lata in rest cam ingusta ..... acum ca iti scriu mi-a venit o idee, daca pretul nu prezinta un impediment pentru tine si vrei in zona nisipuri alege complexul riviera, nu am stat acolo, dar am auzit numai de bine, e un complex care incepe fix unde se termina nisipurile de aur, in sudul statiunii, practic sunt lipite, arata foarte bine, pe plaja, si complexul e imrejmuit, are destula verdeata, bariere, pret mai mare decat in Nisipuri. http://www.plaja.ro/riviera/ ca sa iti faci o idee cum arata.
alinam spune:
revin ... mie mi-a placut mai mult cum arata riviera beach (ca sunt mai multe hoteluri in complex).
cge spune:
Antoanela, noi am fost de 2 ori in Nisipuri si 1 data la Albena.
Anul trecut am fost la Iberostar, e ok, respecta in majoritatea timpului criteriile lantului.
Deci, il recomandam.
Si in Albena incerc sa imi amintesc hotelul si iti scriu.
O sa le faca bine copiilor impotriva racelilor sa mearga la mare.
Numai bine,
codruta_grg spune:
Anto insanatosire grabnica . Si noi tot la turci mergem, asa ca te astept cu impresii. Cu Bulgaria n-am idee, in afara de Sunny Beach si Nessebar, unde am fost si mi-a placut nu stiu ce sa iti recomand mai aproape de granita noastra.
Irina, sper ca sunteti sanatosi acuma!
Noi am fost la Salina Turda in week-end, m-a impresionat ce mare e, si e sub pamant , ne-am plimbat cu barcutele pe apa, dar e cam sinistru, asa cu peretii aia din jur parca ne apasau cumva... Iar pe roata eu nu m-am dat si nici n-o sa ma dau , petra in schimb n-a avut probleme.
Acum sunt zilele Clujului si sunt tot felul de spectacole, iar duminica am fost cu Petra la o demonstratie de lupte de gladiatori. Super atenta a stat, iar seara a inceput: ca nu vrea sa adoarma, nu vrea sa inchida ochii, ca va visa urat, plansete, offf...am pus pe ea niste praf magic si i-am zis ca nu va visa nimik. Asa s-a si intamplat si dimineata primul lucru a zis: mami ai avut dreptate....
Ioana75 spune:
Anto, distractie placuta la mare! Asteptam impresii.
Codruta.
Noi n-am mai asteptat sa vina iunie, am fost we trecut la mare la 2 mai. A fost foarte bine si frumos, mai mergem si peste 2 weekend-uri.
Am avut evaluarea de sfarsit de an la Miruna, au laudat-o ca e cea mai buna pe aria de limbaj, si e singura care citeste carti altor copii din grupa. Am observat si noi ca are o inclinatie catre limbi straine, invata mai multe la gradi, si e foarte incantata.
Si pentru ca maine o sa avem petrecere la serviciu cu copiii si nu cred ca am timp sa intru pe forum, urez de azi La multi ani! la intreg piticodromul de 1 iunie! Petrecere frumoasa!
b_irina_c spune:
Alina . Acum daca tot te-ai aratat povesteste ceva si de Vlad .
Anto sanatate copiilor si vacanta placuta !
Codruta . Acum ambii copii sunt sanatosi (si sper sa ramana asa cat mai multa vreme ). Haioasa idee cu parful magic.
Noi am fost cu Vlad la salinele Tg Ocna si Slanic Moldova, dar doar in vizita... Avand in vedere cat de des racesc copii ar trebui sa-i pun la niste cure serioase. Pacat ca cea de la Slanic nu e asa fain amenajata pentru copii. La Tg Ocna au topogane, leagane si alte atractii pentru copii, facand astfel mai placuta sederea lor in subteran.
Ioana felicitari inca o data Mirunei pentru performante. E super cum citeste. Eu i-o tot dau exemplu lui Vlad, dar se face ca nu ma aude .
Vlad asteapta vacanta... face planuri peste planuri care se schimba de la o zi la alta.
In continuare ii place doar matematica (face mintal calcule de orice fel pana in 100, peste doar daca sunt simple), n-are de gand sa citesca singur desi poate (incetisor asa), tot dinozaurii, pietrele si planetele sunt pasiunile lui.
Si cam atat .
Si intrebare: ce carti mai citesc copiii vostri?
Antoanela23 spune:
Buna,
Multumesc mult pentru raspunsuri si urari .
Cge, la Iberostar nu ne primeste doi adulti cu doi copii si nici nu au apartamente sau camere familiale. Altfel am fi mers, am fost de 2 ori la Iberostar in Majorca si cunosc reteaua, sunt faini. Astept sa-ti aduci aminte de Albena.
Alinam, mersi pentru detalii, treaba cu plaja nu o stiam, bine ca mi-ai zis.
Ma dor picioarele de-mi vine sa plang, am stat tota ziua in picioare , du-te-vino in toata casa cu bagajele astea. Acum e randul sotului, el le pune in valize si eu stau pe DC .
Codruta, mi-a placut si mie ideea cu praful magic.
Resortul unde mergem in Turcia arata super in pozele de pe net, sper sa fie ok si in realitate. O sa va povestesc la intoarcere.
Copiii inca tusesc si am la mine 2 sacose de medicamente plus aparatul de aerosoli. Eh, au crescut, nu mai am lapte praf si borcanele, chiar , mai tineti minte lista "bebe in vacanta"? Ce vremuri.
E trecut de miezul noptii, asa ca va urez La Multi Ani de 1 iunie, sa va traiasca copilasii si sa fiti sanatosi cu totii. Petrecere frumoasa.
Va pup,
codruta_grg spune:
La Multi Ani de 1 iunie
Fix azi noapte a facut Petra febra si acuma dimineata a si vomat, offf, asa ca nu merge la gradi ca nu stiu ce are, si draga de ea abia astepta ziua de azi
Ioana, super cu Miruna, felicitari si Irina pentru Vladut, calcule....super
Anto, distractie faina
La etapa de citit spune pe de rost din carte , de ex: Ursul Pacalit de Vulpe si spune rolurile colegilor care interpreteaza povestea asta la serbare..
codruta_grg spune:
Cred ca are ceva indigestie Petra, ca am sunat acasa si a zis ca o doare si burtica. M-am tot interesat ce a mancat ieri, si am aflat ca ea gustase din supa care s-a stricat ieri la mama, offfff.... acuma i-am zis sa ii dea biotics si sa vedem.....