Dovleceii miros primii ghiocei (sept-oct2009) *11*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

A mai scazut pulsul, a ajuns la 101. tensiunea e in continuare buna, 11 cu 7 si 10 cu 7...Pulsul e problema...sunt prea multe batai ale inimii pe minut...
Dr a zic ca daca mai patesc sa ajunga la valori mari sa merg sa-mi dea trimitere la cardiolog. Sper sa nu mai fie cazul.
Normal eu pulsul il aveam 75-78 ..astept sa revina la normal.
Da, e greu sa fii nesimtitor in lumea in care traim...
Dar vorba sotului, avem un copil si suntem datori sa ramanem sanatosi ca sa-l crestem frumos asa ca o sa fac eforturi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

poate ai facut o criza de tahicardie, sau o fi un suflu sistolic, ceva. poate ar fi bine sa mergi sa faci un EKG. sa stii exact despre ce este vorba

Mergi la inceput

Daca mai patesc asa, clar ma duc.
Deocamdata o iau ca pe un accident izolat.
Am fost afara la plimbare...e placut...o idee vanticel...dar ne-a prins bine la amandoua:)
Are 24 ore de cand n-a mai facut diaree. Doamne ajuta. Eu zic ca am scapat :)

AAA..maine se deschide H&M . Abia astept sa vad ce marfa aduc si la noi. Din afara ne-am luat lucruri faine si ceva mai calitative decat cele de la C&A. Dar asa si C&A in afara au marfa mult mai faina decat la noi. Pe verificate. Ce i-am luat sotului din afara la noi n-au aparut (blugi, camasi) si nici ce i-am luat copilului in toamna din Munchen din C&A. La noi baga mai intai ce nu se vinde la ei...la aceleasi preturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello gagici!!! ,v-a fost dor de mine?

Revin dupa ce sunt recuperata,acum sutn parca cazuta din pom ( cu tot cu cacofonie), am venit acum cateva ore de la tara foarte binedispusa si cu chef de viata.
! Ce bine-i la sora-mea!!!

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 15+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata!

Mergi la inceput

Neatza fetelor

Lali, bine ai revenit. Cum te simti, esti ok? Si bebe creste vesel si voios? :) Paul ce mai face?

Mergi la inceput

e primavara, iarasi primavaraaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello ,hello fetele,ce faceti? Ce fac dovleceii?

Paul e bine,face nazdravanii toata ziua,si eu il iubesc si mai mult cu fiecare chestie noua pe care o face !
Eu sunt bine,cresc ,creste si bebele,nu mai am greturi decat foarte rar.
Va pupic,revin dupa baitza lui PAul ca azi am fst plimbareti.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 17+ speram la o minune roz

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Hola!

Ce fac fetele? Noi suntem bine, azi am fost doua ture pe afara.Mihaita este mai marait si cred ca ies si ultimele maselute.

Lali bine ai revenit! Ne bucuram sa aflam vesti despre voi.

Danuta ce faceti? Cum sunteti si tu si Alexandra?

Monica voi?Nu mai stim nimic de voi.

Ioana pe unde v-ati plimbat?

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laura78nico

Hola!

Ce fac fetele? Noi suntem bine, azi am fost doua ture pe afara.Mihaita este mai marait si cred ca ies si ultimele maselute.

Lali bine ai revenit! Ne bucuram sa aflam vesti despre voi.

Danuta ce faceti? Cum sunteti si tu si Alexandra?

Monica voi?Nu mai stim nimic de voi.

Ioana pe unde v-ati plimbat?

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

in parc mai ales... minunat! azi copilul meu s-a jucat si el cu alti copii, nu doar le-a luat jucariile si a fugit cu ele. a stat si el cu 3 baietei si o fetita (mai mari toti) si s-au jucat cu masinutele

Mergi la inceput