Simptomele si temerile mele

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

felicitari!sa dea dumnezeu sa ai o sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Felicitari si sarcina usoara!!!
Vad ca esti din Tm am si eu experiente neplacute cu cativa ginecologi de acolo ca si eunt din Tm.
Poti te rog sa imi spui numele medicilor daca nu public pe PM!!Si pe cine recomanzi ginecolog avand in vedere ca esti si in domeniu.
Multumesc.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Doamne, fetelor, m-am ingrozit cand am citit povestea Denisei... pai medicul ala repezit ar trebui sa intre in pamant de rusine, oare nu o fi avand mustrari de constiinta?! Cine stie cati copii o fi omorat prin superficialitatea lui...cine stie cate femei o fi nenorocit, le-o fi lasat fara trompe sau cu traume psihice...
Si eu am o sarcina oprita in evolutie, dar am consultat 2 medici inainte de a face chiuretajul, si eram 100% convinsa ca e oprita in evolutie fiindca nu am avut absolut niciun simptom. Dar m-am temut totusi sa merg doar pe mana unui singur medic, m-am gandit mereu "Doamne, daca se inseala si omor un sufletel degeaba?". Din pacate la mine nu s-a inselat.
Denisa, sincer ma bucur ca bebe creste la tine in burtica, sa va ajute Dumnezeu sa ajungeti cu bine la capat! Ma bucur ca ti-ai ascultat instinctele si nu ai mers pe mana primului doctor, care nu merita nimic altceva decat cuvantul RUSINE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara spune:

ma bucur mult pentru tine denisa! ai trecut printr-un cosmar, dar e minunat ca totul a fost doar un vis urat si realitatea e superba - o farama de viata care este bebe tau!
felicitari pentru putere si sa ai o sarcina usoara!

ps. mie mi-a spus ca am sange in cavitatea abdominala si cu asta m-a speriat - credeam ca orice amanare inseamna infectie si deci... complicatii. fara trompa nu ai fi ramas, evident. mie, daca nu a gasit nimic pe trompa, nu mi-a scos-o. in ianuarie am ramas insarcinata tot "datorita" ovarului si trompei din dreapta, ca si in octombrie.

cu drag,
13+

mioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Din pacate sunt medici si medici...
Si eu am avut o sarcina oprita in evolutie la 10 saptamani.In cazul meu , medicul in urma ecogrsfiei mi-a spus sa revin dupa o saptamana sa repetam ecografia , din pacate nu era nimic de facut , asta in conditiile in care se vedea clar ca sarcina nu evoluase si nu era activitate cardiaca.
Mare mare grija cand alegi medicul cu atat mai mult cu cat de el depinde nu numai viata ta , ci si a rodului ce porti in pantec!1

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamiron spune:

Sunt medici si medici! Am fost intradevar foarte suparata si nemultumita de primii medici la care am fost (sunt sot si sotie).Nu pot spune despre ei ca nu au habar de medicina, pentru ca inafara de un eco si de o discutie aprinsa la telefon, nu am discutat mai multe. Pot spune insa ca nu sunt niste medici buni! Ce ne invata si pe noi in facultate e urmatorul lucru: "Nu o sa fiti niciodata niste medici buni daca stiti meserie de nota 10 si atat! Capacitatea unui medic de a discuta cu pacientul si de a realiza o anamneza corecta, inseamna 90% dintr-un diagnostic corect, iar un diagnostic corect inseamna reusita!!!"
Cat despre acesti medici, anamneza lor a constat in a ma intreba cati ani am si daca am mai fost insarcinata. Atat!! Nici nu e de mirare ca diagnosticul a fost unul gresit.
Mai trist a fost ca a trebuit sa trec printr-un stres maxim o saptamana si ceva si sper din suflet ca asta sa nu imi fi afectat puiutul.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Iti doresc sarcina usoare si bebe sanatos si la termen !!
Numai bine!!

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput