Ratati din toate tarile, uniti-va!
Raspunsuri - Pagina 3
andacos spune:
a-alinta,dar de ce "cei ca tine"?La ce te referi?Ai folosit de doua ori intr-un singur mesaj expresia asta!!!!
Nemo,si eu spun sa nu te mai compari cu parintzii tai!Asta ar fi un punct d eplecare,tu esti un individ unic asa ca din start e deplasata comparatzia!
In al dolilea rind,eu sincer cred ca tu suferi de depresie si asta nu e de joaca,fa macar un consult pe tema asta!
in al treilea dar nu ultimul si poate cel mai important,fericirea si multzumirea sta in tine si atit!De tine si doar de tine depinde sa-tzi gasesti multzumirea indiferent ca e in Canada ,Romania sau mai stiu eu in ce loc de pe planeta asta!
Capul sus ca nu e dracul asa negru!Mergi la un doctor si expune problema ta !
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
a_alinta spune:
"cei ca tine" adica cei care lucreaza in IT.
subiectul nu merge deloc la sectiunea unde a fost mutat.
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui a_alinta "cei ca tine" adica cei care lucreaza in IT. subiectul nu merge deloc la sectiunea unde a fost mutat. alina |
Aaa ok,am intzeles!
Dana
maru spune:
am asa o vaga senzatie ca am mai citit postarea asta, acu un timp...
Canada e mare, de ce nu va mutati mai spre est?
Mindy spune:
si eu cred ca esti deprimat si trebuie tratata serios problema mai ales daca asta e o stare care nu trece. depresia te stoarce de energie, te face sa te simti worthless, sa vezi totul intunecat.
si sotul meu a trecut printr-o perioada deasta, chestia e ca barbatii nu prea recunosc cand ii loveste depresia.
ai grija de tine! copiii tai au nevoie de un tata optimist si in forma, incerca sa nu le transmiti starea ta.
a_alinta spune:
sincera sa fiu eu asa am inteles ca ar avea domeniul de activitate.
nemo, parca si userul tau vine de la numele de nimeni, nu poti sa te muti din nou cu chirie?
sti ce iti lipseste, actioneaza si nu te mai gandi ca esti un ratat.
esti cu mult mai bun decat parintii tai, dar tu nu vrei sa vezi asta.
nemo spune:
Da, iau de 7 ani hapuri de depresie, cauza nu a avut legatura cu Canada si cu locuinta, sint stabil cam din 2006, dar doctorul zice sa iau in continuare hapurile. Ma tem ca e pe viata.
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nemo Da, iau de 7 ani hapuri de depresie, cauza nu a avut legatura cu Canada si cu locuinta, sint stabil cam din 2006, dar doctorul zice sa iau in continuare hapurile. Ma tem ca e pe viata. |
Nemo,sanatate!
Dana
a_alinta spune:
si pana termini de luat hapurile, incearca sa te bucuri de nimicuri, ca de fapt viata este o suma a unor nimicuri cate te pot face cateodata fericit.
hai ca poti! numai trebuie sa schimbi apartamentul. atata timp cat casa in care te trezesti nu iti aduce fericirea, trebuie sa o schimbi.
BellaDonna spune:
nemo,
depresia ta are de aface si cu clima , vancouver e renumit, e mai tot timpul inourat si fara soare, si eu aici unde stau e o zona foarte depresiva cu putin soare chiar si vara din cauza umiditati, si deficienta de vit. D e foarte mare, eu iau in fiecare zi o doza uriasa de vit. D, de fapt toata familia e pe vit. D,
in primul rand ai nevoie de soare, trebuie sa te muti intr-o zona cu mult soare , sau sa faci terapie cu lumina, sant niste aparate cu lumina si stai la lumina respectiva si eu am cumparat unul,
pana gasesti o solutie fa apt. luminos pune mai multe oglizi da la o parte draperiile si lasa lumina sa intre in casa,asculta muzica
eu iti doresc mult soare si lumina in viata ta si a familiei tale, si eu as vrea sa ne mutam dar nui asa usor pana atunci vacante in florida la soare