O saptamana de relaxare la mare - acum - unde?
Mi se pare ca fiecare zi este cam la fel si ca fac, aproximativ, aceleasi lucruri zilnic.
As vrea sa-mi iau sotul si copilul si sa ne ducem undeva la mare, o saptamana, fara laptop si TV, sa vedem cum este sa mai stai si degeaba si sa discuti si altceva decat cat de multe ai avut de facut azi, cum s-a mai comportat azi turnatoarea de la serviciu, de cate ori a facut copilul kk azi, daca a mancat sau nu, daca a fost cuminte sau nu.
Si sa imi verific zilnic mailul, pentru a vedea daca a aparut vreun proiect de tradus, vreo oferta, sau nu.
Parca m-am prostit.
Unde se poate merge la mare o saptamana, la ce hotel child-friendly?
Vara trecuta discutau fetele de la mine despre asta, am retinut ca este un asa hotel prin Olimp sau unde, dar nu mai stiu numele. Stiu ca avea mult spatiu verde si arata f. frumos in poze.
Mie "mi s-a pus pata" pe mare...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
Raspunsuri
Rufus spune:
Vrei acum, sau la vara?
Caci, daca vrei acum, o sa ai nevoie de televizor, nu prea ai ce face afara, copilul face kk si mananca si la hotel, nu numai acasa...si sunt cateva hoteluri cu incalzire. Cald, cald, dar e frig in camera neincalzita.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
missdarcey spune:
Mie la mare cand e frig nu prea imi place.Brrrr....In locuri mai calde ai putea incerca Gran Canaria ,tunisia ,Fuerteventure ,pe unde e cald acum .Sau , de ce nu incercati un City Break.
Selene_Bunny spune:
Acum vreau.
missdarcey, ce inseamna City Break?
Copilul are 2 ani si 3 luni, nu are pasaport si nici posibilitate de a-i face nu am acum.
Ramona J spune:
Selene, noua ne place Vila Elena din Eforie Nord. Este o oaza de liniste si de verdeata. Micul dejun este inclus in pret si este absolut fantastic!
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Selene, noua ne place Vila Elena din Eforie Nord. Este o oaza de liniste si de verdeata. Micul dejun este inclus in pret si este absolut fantastic! Lume multa, oameni putini |
Am vazut-o acum, e tare frumoasa!
Vad ca tarifele sunt afisate numai din 18 aprilie incolo. Oare nu primesc clienti pana atunci?
http://www.vileeforie.ro/vila_elena_eforie_nord/
Cred ca le dau un mail.
Am gasit si hotelul ala.
http://www.vileeforie.ro/hotel_complex_mimoza_iris_nalba_jupiter/
jenn spune:
Ti-au raspuns?Mai bine dadeai un telefon si te lamureai pe loc.Nu cred ca e deschisa tot timpul anului,nu-si justifica costurile.Eforie e pustiu iarna.La 1 septembrie se inchid multe hoteluri,doar cele cu programul" Litoralul pt toti" mai tin deschis .Eu ti-as sugera Cocor spa Neptun Olimp.
Ramona J spune:
Selene, nu stiu daca sint deschisi. Incearca sa dai un telefon.
Acolo sigur v-ati simti bine. Curtea este mare, cu multi copaci. Poarta se incuie si fetita s-ar putea juca, iar voi n-ati avea nici o grija.
Selene_Bunny spune:
Dau si telefon, da' ieri nu am mai putut, la 12 noaptea...
roxanaz spune:
Selene, e frig la mare. mai frig decat in restul tarii acum, din cauza influentei marii. si bate vantul. deci nu stiu ce relaxare ar fi - ca pe plaja nu prea reusesti sa stai. deci Romania in martie la mare.... cam greu . plus ca vilele sunt in majoritatea lor inchise din cauza lipsei clientilor. doar ceva hoteluri mari sunt deschise - cei care au clienti de business sau cele de tratament balnear.
Roxana
Candy spune:
Ar fi o idee Bazna, lamga Medias, hotelul care apartine Expro Gaz. Hotelul e de lux, are piscina termala indoor, restaurant. Bineinteles, piscinele exterioare nu se pot folosi inca. Baietelul meu e foarte incantat de Bazna, mereu ma intreaba cand mai mergem acolo. (mai mergem si iarna)
Nu cred ca ai ce face la mare la inceput de martie, cel putin nu in Romania. In locul tau, m-as axa pe turism balnear, in Ro sau Ungaria.
Blogul meu de calatorii - http://www.consiliervacante.ro