Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *283*
Raspunsuri - Pagina 2
Lala_D spune:
Gatta ala e un dobitoc!
Al meu a trecut de gradi, de primara si jumatate de an de gimnaziu si iti pot spune ca nu vorbesc porcarii intre ei, nu se injura, nu se bat.
Deci e un lucru ce nu se intampla frecvent.
Tatal baiatului are un comportament deviant dar e din fericire o exceptie.
Fara jena, la sedinta, in public, ridicati problema, cu aplomb si indignare, de fata cu mama/tatal copilului.
ceska777 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NataliaS Hello zuzelor! Ceska - superb primul zumzet de albine...mi-e dor de acasa la mama, de stat in curte si delectat cu flori , fluturi, albinutze... Noutati : Sunt mamica de ghindute pana la capat...azi am fost la triplu si cu aceasta ocazie am aflat ca vom mai avea o FETITA! Fetele vor fi in delir, Horia a zis "foarte bine, sa fie sanatoasa"...dar si-ar fi dorit un baietel...stiu eu...iar eu, ma bucur, ca sunt obisnuita cu fetele si imi plac de nu mai pot! |
Natalia,
si mie imi e dor de gradina parintilor, mei de curte, etc. Aici am un surogat destul de bun pacat ca nu e lipit de casa.
Se pare ca am "cobit" bine cand am zis ca faci perechi pentru "tripletii" lui Miri!!!!! Felicitari! Unele mame sunt categoric doar mame de fete sau numai de baieti!!!!!!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
roli25 spune:
Gatta, sunt in soc! Doamne printre ce specimene ne crestem copiii . Misiunea noastra de a ne creste copiii in mizeria asta de societate e f. grea...mi-e groaza de ce o sa intampinam la scoala!!!
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
ceska777 spune:
Gatta,
LalaD are dreptate! Trebuie musai pusi la colt! Nu neaparat copilul ci parintii respectiv tatal. Nu stiu ce problema are mama dar e clar ca e in "denial". Nu e deloc normal si eu as apela la Protectia Copilului. Cine stie cat de "traumatizat" e psihic baietelul ala si poate e cazul sa mearga toata familia la psiholog. Pentru binele baiatului. Tatal e probabil greu sau nerecuperabil dar nu e normal ca acel copil sa traiasca langa un astfel de specimen....
Te rog eu vorbeste cu educatoarea, directoare, cu alte mamici si ridicati problema. Copilul ala altfel e pierdut!
Blogu` nostru
Ioanact spune:
NataliaS Felicitari pt cea de-a treia printesa!
Sa fie sanatoasa ca asta conteaza!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
Multumim mult pt urari! Asemeni va dorim si voua!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
roli25 spune:
Natalia felicitari pentru bobocica mica din burtica! Sa se nasca sanatoasa!
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
ceska777 spune:
Roli,
intr-o oarecare masura (necuantificabil) e si societatea de vina adica fiecare dintre noi. Sper ca Gatta si alte mamici sa faca tot ce pot...
Nu putem mereu sa inchidem ochii sa ne facem ca nu am vazut, nu am auzit, nu stim...
Mi se pare de multe ori ca suntem egoisti rau si nu avem apoi dreptul sa ne suparat ca societatea ne trateaza cum ne trateaza...
Sorry, no offence, nu e personalizata indignarea oricum nu ma refer la zuzele noastre. Doar ca nu ne putem opri la a constata....Lucrurile se pot schimba, trebuie doar actionat.
Blogu` nostru
ginnette spune:
Ciao fetelor - am avut 2 zile de kko dar sa nu ma pierd in butoiul cu depresie:
Nati, feliciatari mami! Sa fie sanatoasa! Las' ca atati o sa fie de 3 ori mandru de 'felele lu' tata' (wow, ce 'vocatie' de mama omida am - de-as avea asa si pt un job, pt mine ....)
Tot frumoasa este Eva si tunsa scurt - imi place mult de tot . Si eu vreau s-o tund pe Adela baietel.
Simo, subscriu la ce-a spus LalaD: in sedinta trebuie facuti parintii de kko! ei sunt principalii vinovati.
Si in acelasi 'registru', sambata am fost in Cismigiu; copilarime de toate marimile, agitatie, inghesuiala, in fine stiti si voi.
O mamica cu sticla de votca si tigarile pe banca , tipa dupa fi'su "unde fugi ba ,boule?" sau "stai draq langa mine" - copilul se comporta ca si ceilalti - alega, se urca pe tobogane, doar nu era sa stea langa ea pe banca sa-i tina sticla.
La un mom dat nu-l mai vede - trecuse pe partea cealalta a aleii dar ea era ocupata sa se 'cistesca' - si incepe 'unde m...tzii m.tii esti, ba?' si dai cu injuratiri d'alea grele.
Il vede, mai, si-l ia la o bataie de l-a umplut de sange de cate palme i-a dat peste fata. Dupa care au plecat.
Deci asta este societatea in care traim; cateodata ma intreb dak Adeal n-o sa fie prea 'educata' si n-ar fi mai bine s-o invat legea pumnului?!
Am fost la Alba ca Zapada; Adelei i-a placut dar nu ca la Tandarica (mi-a si spus ca e mai "pumot cu paputi"); insa ma zapacit ca nu este asa poveste, unde este racla de clestar, unde sunt animalultele .. in final, a zis ca nu e poveste de pe DVD.
Montarea a mers mai mult pe poveste originala.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 3 ani
emabucuresti spune:
CristinaUk la multi ani cu sanatate, fericire si noroc! Cum se adapteaza fata ta la gradi?
Natalia felicitari, sarcina usoara in continuare si sa fie sanatosa papusica ta mica!
Elle e tare scumpa eva tunsulici, mai bine asa cu caldura care vine sa nu-i mai tina transpiratie pe langa urechi. Ai de gand sa ii faci prevenarul? Eu i-am zis pas la un mom dat dar daca as sti ca o rarim cu racelile, l-as face.
Gatta este odios ce povestesti tu acolo. Copilul este supus unui abuz( probabil dor psihologic vb, dar la fel de grav). Exista priholog la gradi sa ii faca o evaluare? ar putea apoi gradinita apela la protectia copilului, ma gandesc. Nu e vina copilului, dar la randul lui abuzeaza verbal si prin gestica copii din grupa, si ar trebui sa nu se mai intample asta...
Roxana unei mame care se comporta asa sa merita sa ii fie facuta observatie si reclamata, macar realizeaza copilul ca nu e normal cum este tratat, macar nu ajunge sa considere abuzul ca pe o forma de afectiune, pe care cine stie, sa o aplice mai apoi celor din jurul lui..