Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *283*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Neata si poftiti de savurati o cafea cu miere

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimneata,

Ioana,
Cafea-da! Miere-nu! Adica nu in cafea, pe asta o beau doar cu un strop de lapte. Sper ca ai retinut, da?

Roli,
wow! Andrei ochelarist? Vrem poze? Ce model de ochelari ai gasit pt copii mici?

MItsu,
n-am aprofundat teama gazei de a sta pe spate in vana dar uite, aseara am facut baie iompreuna si a stat un pic pe spate, pe picioarele mele. SPer ca incet-incet sa o invinga. La ce calduri avem deja luna asta poate chiar incepem sezonul de strand si balaceala promt la 1 mai........si mai vedem.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Noi am avut un week end superb cu nasa gazei, sora mea in vizita. Sambata aterizeaza bunicul.ro si sta pana pe 1 mai........ o sa fim f ocupati cu tot felul de activitati....

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Ceska si eu o beau cu lapte (dar si cu miere), insa acum e post si mai pun un pic de lapte de soia.
Ce fain ca deja te poti gandi la strand si la plaja...la noi a si nins zilele trecute si a batut o vijelie de sa nu scoti nasul din casa
Roli cred ca-i simpatic foc Andrei cu ochelari! Asteptam pozici!
Mitsule felicitari pentru junior! Esti curajoasa si te pup pt asta!
Oare LauriciD ce mai face? Sau Angi sau Creata? Shose?
Thea e racita de o saptamana, adica mi-a facut temperatura mare 3 zile apoi "doar" 37-37,5 o data pe zi Acum imi spune ca o dor urechile, ii pun otocalm, azi cred ca o aduc pe dr acasa sa o vada. Sambata trecuta spre duminica (acum o sapt|) s-a trezit plangand de durere de ureche. I-am pus otocalm si a doua zi (duminica) a spus ca nu o mai doare....abia sambata asta mi-a spus (doar cand am intrebat-o) ca o doare in urechi...imi vine sa mor...daca a patit ceva ca io nu m-am gandit ca nu-i putea trece dupa o singura aplicare? Mi se pare ca nu mai aude bine...

Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Clopoteii vostri stiu/vor sa se imbrace singuri? Ma intereseaza mai ales cei singuri la parinti, ca cei care au fratiori mai mari stiu ca au invatat deja!
Thea nu vrea...zice ca nu poate si sa o ajut! Doar pantalonii si chilotii ii da jos sau ii pune pe ea, shosetele nu le poate pune, bluzele, ciorapii lungi, la fel!

Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Roli astept si eu poze cu Andrei

Laura I, nu te panica, daca nu i-a curs nimic din ureche inseamna ca nu s-a perforat timpanul. Oricum fi atenta la lucrul asta si daca vezi ca se scurge ceva sa nu mai pui nimic in urechi. Otitele sunt frecvente la pitici si probabil va trebui ceva antibiotic. Sanatate si multumesc pt cafea.

Noi adultii ne simtim foarte bine in noua casa, din pacate insa buni inca e suparata si nu raspunde la telefon. As fi vrut sa trec in we asta in vizita pt ca li s-a facut dor copilasilor rau
Vlad a inceput sa planga cand il duc la gradi. Vineri s-a potolit abia dupa 2 ore, azi iar a plans, din pacate nu pot sa il vad pe site pentru ca am uitat sa cer noua parola

Un inceput de saptamana frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Clopoteii vostri stiu/vor sa se imbrace singuri? Ma intereseaza mai ales cei singuri la parinti, ca cei care au fratiori mai mari stiu ca au invatat deja!
Thea nu vrea...zice ca nu poate si sa o ajut! Doar pantalonii si chilotii ii da jos sau ii pune pe ea, shosetele nu le poate pune, bluzele, ciorapii lungi, la fel!

Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Buna!
Nici Ioana nu reuseste sa se imbrace cu bluza, dresuri..cu chiloteii si pantalonii reuseste..ii da jos si se imbraca , numai ca nu-si baga in chilotel si maieul.
Daca vreau s-o ajut nu ma lasa, vrea singura sa se imbrace..dupa ce face pipi la olita eu incerc sa-i arat cum sa bage si maieul in chilotel si nu ma lasa.
Multumim de !

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Nici Victor nu se imbraca/dezbraca singur, desi are sora mai mare . Nu e nici pe departe vina lui, ci a mea, pentru ca nu l-am indemnat prea tare. Am vazut de la Daria ca e mai bine sa il las sa incerce cand e dispus, nu sa il fortez. Am incercat de cateva ori, nu reuseste si se enerveaza, apoi refuza categoric. Deci nu are rost sa il stresez. Daria a invatat la gradi, de nevoie, asa ca nu ma stresez absolut deloc la capitolul asta.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Fetelor, astazi este prima zi in care Dudu a cerut sa poarte chilotei. Era foarte categoric ca vrea chiloti "ca parintii". I-am explicat ca trebuie sa-si aminteasca de ei cand ii vine vreo nevoie...era cam neincrezator dar a dat din cap afirmativ. Evident, cum a ajuns la mama cum a facut pe el (desi facuse pipi cu jumatate de ora inainte). Sper sa-l tina minunea si cu riscul sa spal la greu saptamana asta sa am si eu baietel mare. Incercam sa-l obisnuim sa doarma cu Ozi pt ca pana acum am dormit cu amandoi...aseara a bocit la greu dar am rezistat eroic. Mi-am strambat coloana in timp ce sotul se lafaie intr-un pat de 210/180cm.

Tot brusc, in urma unui semiesec la Arhimede, Ozi a avut o revelatie si m-a trimis sa-i cumpar Gazetele Matematice (ultimele 10 numere) pt ca vrea sa trimita si sa adune puncte pentru concursul viitoriolimpici care are ca premiu (pt primii 20) o tabara de mate.
Altfel, amandoi au iar nasul infundat...

Eu sunt zombi ca de obicei, intre schimbari majore la job, toane de-ale fiica-mii si bazdaci de-ai lui Dudu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Gratiela, asa si eu ma chinuiam cu amandoi intr-un pat, ideea era doar sa ii adorm si apoi sa ma mut in patul "conjugal", dar cine se mai trezea...? Imi rupeam spatele pe 50cm din patul lor... In ultima vreme insa mi-am pus ambitia si nu cedez la protestele lui Victor. Ii bag in pat, le citesc povestea si le inchid usa pe dinafara. Din cand in cand ii mai strig lui Victor sa o lase pe sora-sa sa doarma si in cele din urma se potolesc...

Si ai mei sunt cu nasul infundat amandoi; doar nas infundat si nimic altceva... o fi o noua forma de manifestare a vreunui balaur gen virus...

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput