Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *283*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Buna zuzelor,
Parca nu mai perdelim ca pe vremuri, se vede ca timpul nu ne mai ajunge.

La multi ani cati_magureanu!

Ioana am citit link-ul, 100% corect

Roli, bafta si insanatosire graba sotului. Si ca sa privesti partea buna, e o ocazie pt Andrei sa fie mai independent si sa scapi de imbracatul a 2 copii. Pe mine nu ma ajuta sotul dar Iulia se descurca singura cu imbracatul, ce-i drept fetele de mici sunt mai voluntare.

Veste mare va dau, ne-am relocat in Bucuresti de pe 1, pe Vlad si Iulia i-am inscris la Little Artist, deocamdata totul pare ok, nu pot spune inca prea mult de acomodare, mai las un pic sa treaca timpul. Partea cea mai dificila e ca mama mea e tare suparata si nu mai vorbeste cu noi de cand a aflat ca ne mutam. Sper din suflet sa ii treaca si sa ne reluam relatiile, in primul rand pentru cei mici caci sufera dupa ea.

Fug acum caci am treburi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Salutare si de la noi!Am mai citit, dar nu am avut timp sa postez deloc, alergatura toata ziua, dc nu asta cu iubita mica pe afara!

La multi ani Cati!

Roli recuperare rapida sotului, iar tie multa rabdare, vb Verei, e si o parte buna in asta inveti baietii sa fie mai independenti!

Elle sanatate multa fetelor!

Gatta offf hepatita A!Gradi nu desifecteaza din nou grupa/gradinita?Eu pt siguranta as mai tine-o vreo 2zile sa nu apara si alte cazuri, de obicei hep A se zice ca e boala mainilor murdare!

Despre inot Sofi de anul trecut sta singura doar cu aripioare in apa, nu are frica de apa absolut deloc, la noi in oras sunt vreo 2piscine interioare unde dau lectii de inot de la 3ani, dar n-o s-o duc, va invata si cu tati atata timp cat nu vrem sa facem performanta.

Banuiam ca la noi la H&M preturile sunt cu mult peste cele de afara, eu nu-i mai prea cumpar hainute de la noi nu se merita, ii comand de la redoute.fr cand sunt reduceri si am cateva siteuri din uk care livreaza si in Ro la preturi foarte accesibile, de ex i-am luat set tricou si blugi tommy hilfiger cu 80 lei, la noi dadeam cel putin dublu.

Ne-am luat si noi bilete pt vacanta voi pleca doar eu cu Sofi din pacate pt tati care nu poate veni si care va sta departe de noi o luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Banuiam ca la noi la H&M preturile sunt cu mult peste cele de afara, eu nu-i mai prea cumpar hainute de la noi nu se merita, ii comand de la redoute.fr cand sunt reduceri si am cateva siteuri din uk care livreaza si in Ro la preturi foarte accesibile, de ex i-am luat set tricou si blugi tommy hilfiger cu 80 lei, la noi dadeam cel putin dublu.

Ne-am luat si noi bilete pt vacanta voi pleca doar eu cu Sofi din pacate pt tati care nu poate veni si care va sta departe de noi o luna.

Madalina & Sofia (01.02.2008)
calea sigura a esecului este sa renunti...

Madalina, nu te costa mult transportul? Eu de asta cam evit sa comand de pe site-uri din alte tari. Si te rog, ne poti spune despre ce site-uri vorbesti (cele din uk)? M-a cuprins rau de tot febra cumparaturilor pt Daria Mersi!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

'Neata gagici!
Elle sanatate fetelor!
Deja vorbiti de vacanta? Tare as merge in Antalya anul asta, dar deocamdata nu avem bani Imi place muuuult mai mult decat la bulgari, dar daca nu vom avea bani de Turcia, vom merge tot la vecini.
Mada si eu vreau sa stiu de pe site uk comanzi...de pe next cumva?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Hai sa dau o cafea poate va treziti si veniti sa mai vorbim pe forum

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Neata!

N-am mai dat pe aici de multa vreme , dar am citit aproape tot. Sa revin cu vestile din casuta mea pentru perioada de absenta:

- joi seara am fost le eco - bb e in regula, bine dezvoltat, insa fetita mea pare sa aiba scrot...atentie spun PARE ceea ce nu inseamna sigur ca si are...drept urmare se numeste dupa caz Ileana, sau Piparus Petru (din povestea omonima)

- vineri am zacut fara un motiv anume

- sambata am plecat la multe si a fost superb! Am fost prin M-tii Trascaului pe la Huda lui Papara si am avut parte de 2 zile minunate, cu soare si relaxare la max!

- de luni ma distrez cu Stef care e bolnava si m-a tot tinut cu nopti nedormite din cauza de maraiala si febra ; noroc ca de ieri nu mai face temp si azi s-a trezit in sfarsit bine dispusa...dar mai are muci la greu, tuseste ...Elle - nu esti singura in club

- maine mergem la socrii la Tg Jiu si ma pregatesc psihic de 300 km in masina pe drum cu hopuri...

Eu am pus vreo 3-4 kg , zic ca e bine avand in vedere ca am intrat in sapt 20, insa am o burtaaaaaaaaa cat toate zilele. Ieri a fost cumnata-mea in vizita (ea e in sapt 38) si are o burtica doar putin mai mare decat a mea........si e la fel de grasa ca mine acum.

Vera - felicitari pentru mutare! Cu buni...sunt sigura ca-i va trece, n-are ce face

Roli- insanatosire grabnica sotului! iar tie nervi tari iti doresc!

Mada - cum mai comanzi tu de pe laredoute.fr? Eu stiam ca nu se mai poate din Romania.

Alina - mersi de blog...interesante informatiile.

Ven - ce mai faci cuscrita? Nu te mai vede omu' prin zona deloc deloc...Cu innotul la pici mie mi-a zis ca o ia, daca merg si eu , ca-s matzaiti si n-are nimeni nervi sa stea dupa fundu' lor...dar pentru acomodarea cu apa, face bine.

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 18 sapt + cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Salutare!
Pai fetelor comand de pe e-bay.co.uk dar aici treb sa licitezi, eu licitez numai pt lucruri noi si doar unde transportul nu depaseste 3-4lire, am mai comandat de pe sportsdirect.co.uk, aici transportul este mai scumput dar ne-am strans mai multe pers si in final pt 2adidasi pt sot si Sof, 2genti sport pt mine si o pereche de sandale am platit undeva la 10lei.
Nati, pe la redoute este o tipa care locuieste in franta si percepe un comision de 10euro, nu conteaza dc ai 10comenzi sau doar una si aici ne strangem mai multe fete facem cateva comenzi pe la redoute cand se strang toate la tipa acasa le pune la atlasib una din noi o ridica si se face imparteala, banii pt comision si transport ii pun intr-un cont inainte sa puna pachetul la posta ultima oara primisem deja pachetul si uitasem sa ii pun banutii, dar eu deja comand prin ea de cand nu s-a mai putut comanda din ro direct.Poti comanda si de pe kiabi, orchestra sau dpam din franta si trimite la tipa odata cu cele de pe la redoute se percepe acelasi comision, ceea ce e f convenabil dc sunteti 2-3fete

Laura de pe next vreau sa comand acum niste sandalute dar le trimit la niste prieteni in Uk pt ca dc comand pt ro preturile produselor sunt mai mari, tot asa am comandat si de pe mothercare.Pe facebook este o tipa care are id-ul comenzi mothercare dar mi se par cam scumpute preturile puse de ea mai ales ca unele chestii nu sunt mothercare sunt si alte firme care in uk sunt destul de ieftine si are comisionul cam maricel, dar in comparatie cu ce gasesti in magazinele noaste este ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetelor

vin si eu cu o intrebare rapida, daca stiti ..

ati comandat vreodata parfumuri de pe aoro.ro???? cum sunt? ca am citit pareri si pareri ..

sau stiti pe cineva de incredere de la care sa iau ceva? daca da, pls, dati-mi pm sau un sms.

revin mai pe seara.

pupici

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

buna fetelor

ati comandat vreodata parfumuri de pe aoro.ro???? cum sunt? ca am citit pareri si pareri ..

sau stiti pe cineva de incredere de la care sa iau ceva? daca da, pls, dati-mi pm sau un sms.

revin mai pe seara.

pupici

papa bun

mai bine comanda de pe amazon.co.uk, eu de acolo imi iau si cosmticele sunt bune la pret, de ex fondul meu de ten in ro este 250lei de pe amazon cu tot cu transport am dat 160, vin foarte repede mie mi-a venit in 5zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

buna fetelor

revin mai pe seara.

pupici

papa bun

mai bine comanda de pe amazon.co.uk, eu de acolo imi iau si cosmticele sunt bune la pret, de ex fondul meu de ten in ro este 250lei de pe amazon cu tot cu transport am dat 160, vin foarte repede mie mi-a venit in 5zile!

Madalina & Sofia (01.02.2008)
calea sigura a esecului este sa renunti...

saru-mana, am rezolvat cumva ..

n-am comandat niciodata de pe amazon. tb sa platesti cu cardul nu? debit sau credit? suna interesant ce zici tu ..

papa bun

Mergi la inceput