Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *283*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Buna! Multumim!
Si voi sa fiti sanatoase si sa va dea Dumnezeu o printesa frumoasa si desteapta!
Eu am DPN pe 4 august.Putin inaintea ta.

Citat:
citat din mesajul lui NataliaS

Salutare!

Sper ca ati avut un WE frumos. Al nostru a fost minunat, am haladuit pe meleagurile patriei , ieri am vizitat Castelul de la Bontida, apoi Manastirea de la Nicula si apoi am mers la Rezervatia "lacul Stiucii"...ne-am intors franti, dar multumiti si aerisiti

Codrutaa - mie-mi suna a astm alergic ce are Alexia...eu zic sa consulti un pneumolog, alergolog de copii. Eu asa am patit acum 2 ani cu Ana si cand am ajuns la pneumolog mi s-a spus ca ce avea era de fapt o pseudopneumonie din cauza alergiei si trebuia tratata doar cu aerosoli.

Miki - felicitari!!!! Sa ai o sarcina usoara, frumoasa si o fetita sanatoasa si frumusica ca si Saara :) Avem acelasi termen? (25-28 Aug?)

Ginette - dau si eu in piticii tai cu grasimica fetei...Stef se tot durduleste...are cam 15kg la 98 cm si niste picioruseee...tot sper sa se inalte si sa se lungeasca putin. Si Ana mananca de-mi mananca urechile...doar ca ea e tot slabuca...inca

Roli - mai poti cu varicela?

Mai fetelor voi chiar v-ati suparat de tot pe topicul asta???? Nimeni nici un cuvant?

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 18 sapt + cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Miki de Saara Maria 7.01.2008 si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui doniro

Codruta, sunt mama lor... a pneumoniilor, a spitalizarilor din cauza asta, a alergiilor, a medicilor pneumologi/alergologi etc
Daria a facut pana acum vreo 3 penumonii, o bronsiolita si cateva bronsite. Ideea e, pe scurt, ca un copil nu poate fi declarat astmatic pana la varsta de 5 ani, indiferent de cate episoade din astea face. Da, este predispus la astm daca face in mod repetat penumonii, bronsite, daca are accese de tuse la fiecare episod. Poate fi si alergic, exista teste care te pot ajuta sa descoperi anumite alergii. Noi le-am facut, dar nu m-am lamurit prea tare (la testele de sange a iesit alergica, la cele cutanate - nu).
Sfatul meu - mergeti la un pneumolog pediatru (noi am fost la Dr. Cernatescu - IOMC, e destul de liber, e dragut, e printre cei mai buni). Tel. 021-2421008 pt programari. Sa fii pregatita cu un istoric al bolilor, ca te intreaba in detaliu si isi noteaza ce si cum; asta cred ca e valabil pt orice medic la care te-ai duce...
Noi am tinut-o pe Daria acasa cam toata iarna, i-am dat Singulair si Luivac, de curand Esberitox N (ultimele doua imunostimulente) si chiar a fost mai bine. Peste cateva zile avem programare la Naturalia, sa incercam si pe cala naturista.
Scuze ca m-am intins, sper ca te-am ajutat un pic. Intreaba-ma orice. Sanatate!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

vroiam sa ma bag si eu sa zic acelasi lucru asa ca nu ma mai repet :) si Robert e alergic din pacate i=o iesit si la testele pe mana si in sange...la toti alergenii :(( bine maacr ca dupa un an de antibiotice date aiurea macar acum stiu ce are si cum sa-l tratez. multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Multu!

Roxana - sa stii ca Anushca desi pare slaba, trage bine la cantar - ca maica-sa...are 122 cm si 21,5 kg la 6 ani...deci super ok.
Cu Stef - mersi ! Ma tot cearta Horia ca-i spun pufoshica si grasuna mica de drag

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 18 sapt + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Fetelor, ajutor! Dati-mi un sfat. Ma bate gandul rau sa il dau si pe Victor la gradi cu Daria; as vrea cat mai repede, nu din toamna, ca sa prinda vreme buna. Sigur ca o sa fiu nevoita sa dau ceva pe la educatoare si directoare, pt ca nu i-am depus dosarul anul trecut, dar om vedea... Ideea e ca nu stiu daca sa optez pt aceeasi grupa cu Daria sau separat. Voi ce ziceti? E bine sa stea fratii la gradi in aceeasi grupa sau separat?. Mersi anticipat de raspunsuri; le astept!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Eu nu vad nici o problema in a fi fratii in aceeasi grupa, ce gemenii nu sunt impreuna? Dar, Daria e la o grupa mixta, cu varste diferite?

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Roxana - eu sunt de parere ca ideal ar fi sa-i dai in grupe separate...fiecare cu copii de varsta lui...ale mele asa sunt, la aceeasi gradinita , in grupe separate si e f bine.
Ana de ex. se enerveaza cumplit cand o las pe sor-sa la ea in grupa, ca-i sta in coaste tot timpul si o incomodeaza...poate ai tai se inteleg altfel, la ale mele nu ar fi fost o alegere prea fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Buna zuzici
Felicitari Nati pentru a 3-a fetita
Felicitari Miki pt sarcina Tu stii ce ai in burtica?
Io alt copil nu mai fac, am deja a 2-a cezariana si mi-a si spus dr in timp ce ma cosea ca imi recomanda sa nu mai raman insarcinata ptc uterul meu statea sa plesneasca pe cezariana veche...oricum nici nush daca m-as fi descurcat cu 2, abia am rabdare cu Thea (de fapt imi dau seama ca-s cicalitoare rau), ca stau toata ziua cu gura pe ea si o cert pt orice
Nu am mai citit nimic din urma, sper ca sunteti bine toti si toate

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Acum am vazut ca si Miki asteapta o tot o fetita Felicitari si sarcina usoara!
Codruta sanatate multa piticei si Doamne ajuta sa nu fie pneumonie!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Eu nu vad nici o problema in a fi fratii in aceeasi grupa, ce gemenii nu sunt impreuna? Dar, Daria e la o grupa mixta, cu varste diferite?

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Teoretic Daria e la grupa mijlocie, insa are colegi de la 3 ani la 6 pt ca educatoarea a luat si copii ai caror parinti au cadorisit-o... ca si noi, de altfel, pt ca atunci cand a inceput ea gradinita avea 3 ani si 2 luni si a intrat la grupa pregatitoare .
Totusi, pe Victor cred ca il voi da la alta grupa, fara sa mai cadorisesc nicio educatoare, sa fie cu copii de varsta lui, macar majoritatea. In plus, se ciondanesc destul acasa, macar la gradi sa faca o pauza, nu??? Nu stiu nici eu

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NataliaS

Roxana - eu sunt de parere ca ideal ar fi sa-i dai in grupe separate...fiecare cu copii de varsta lui...ale mele asa sunt, la aceeasi gradinita , in grupe separate si e f bine.
Ana de ex. se enerveaza cumplit cand o las pe sor-sa la ea in grupa, ca-i sta in coaste tot timpul si o incomodeaza...poate ai tai se inteleg altfel, la ale mele nu ar fi fost o alegere prea fericita.

Da, asa inclin si eu sa cred. Mai trebuie doar sa il conving pe sot sa il ducem si pe Victor la gradi cat mai repede, ca el nici nu vrea sa auda de gradi pana in toamna....
Mersi de sfat!

POZE

Mergi la inceput