De acord. Nu stiu copil care sa nu fi plans macar cateva zile, altii cu saptamanile. E o schimbare brusca, pe care ei n-au cum s-o inteleaga la varsta asta.
Nici eu nu cred ca statul cu copilul rezolva ceva.
Eu am si experienta la particulara si la stat. La ambele sfatul a fost sa plec si ei s-au linistit in 5 -10 min.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
roli, pana la urma se pare ca suntem de acord.
ai mei de ex in primele 2 saptam de colectivitate protestau in fel si chip incepand cu scandalul de dimin la imbracat si mers pana la camin si culminand cu faptul ca nu mancau absolut nimic (nici dimin, nici la pranz) si veneau rupti de foame acasa. apoi au inceput sa manance doar la pranz, apoi usor-usor si dimin daca le placea ceva. ei oricum sunt mai mofturosi de fel, asa ca nici acum nu mananca de fiecare data dimin, iar la pranz mananca fie doar zeama de la ciorba fie doar felul 2. ff rar ambele feluri de mancare.
cum ziceam in primele 2 saptam de colectivitate ii luam la pranz iar in prima saptamana cand i-am lasat la program prelungit nici nu au vrut sa faca nani. doar stateau in pat si asteptau sa vin sa ii iau. dar pana la urma s-au obisnuit.
nu a fost motiv sa nu ii mai duc si sa ii retrag definitiv.
Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)