Produse Floritene
A incercat cineva produsele Floritene, si mai ales fiolele sau serurile cu AHA (acizi de fructe)? As vrea sa le folosesc in zona T, unde tenul e gras si cateodata mai apar diverse imperfectiuni, dar mai intai as vrea sa vad daca le-a mai folosit cineva si daca da, ce rezultate au avut.
Multumesc si o seara frumoasa!
Raspunsuri
denizel spune:
Salcia, eu imi cumpar fiole cu colagen si azulen de la ei. Pun vreo 4 fiole in sticluta cu lotiune tonica si sunt multumita de ce iese.
(Vezi ca au aparut acuma noutati de la Floritene, care nu au etichetele originale pe fiola: au lipite doar niste chestii printate in romaneste cu denumirea produsului si atat .
Mi-am cumparat extract de caviar sub forma asta, m-a usturat cand l-am pus pe fatza si l-am aruncat la gunoi.)
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
salcia spune:
Hai ca ne urmarim pe la diverse topicuri !
De unde cumperi produsele, acum cativa ani (destui) am impresia ca se gaseau in multe farmacii, dar acum nu le mai vad...
dicirstea spune:
Uite www.floritene.com.ro/viewpage.php?page_id=1" target="_blank">aici gasesti tot ce vrei.
Mie nu imi prea place ca nu afiseaza si preturile. desi ar avea dreptate atunci cand spun ca nu vor sa defavorizeze revanzatroii.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Candy spune:
Floritene a fost ani de zile marca mea preferata. Am folosit crema de zi, de noapte, exfoliant si mai multe tipuri de fiole Floritene. Cel mai mult mi-au placut cele cu extract de celule tinere. (sau na, o fi fost autosugestie!)
Mi le cumparam din Brasov, din Star, parca. Mie mie se par foarte eficiente, era in jur de 6 ron o fiola.
Pe site-ul lor trebuie sa ceri lista de preturi si primesti in cateva zile un fisier atasat. Eu am cerut de mai multe ori, dar pana la urma mi-am luat tot din magazin.
Blogul meu de calatorii - http://www.consiliervacante.ro
denizel spune:
Salcia, acum se gasesc la Plafaruri. De acolo de unde le cumpar eu, e 5 lei o fiola.
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~