Produse Floritene

Produse Floritene | Autor: salcia

Link direct la acest mesaj

A incercat cineva produsele Floritene, si mai ales fiolele sau serurile cu AHA (acizi de fructe)? As vrea sa le folosesc in zona T, unde tenul e gras si cateodata mai apar diverse imperfectiuni, dar mai intai as vrea sa vad daca le-a mai folosit cineva si daca da, ce rezultate au avut.

Multumesc si o seara frumoasa!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Salcia, eu imi cumpar fiole cu colagen si azulen de la ei. Pun vreo 4 fiole in sticluta cu lotiune tonica si sunt multumita de ce iese.

(Vezi ca au aparut acuma noutati de la Floritene, care nu au etichetele originale pe fiola: au lipite doar niste chestii printate in romaneste cu denumirea produsului si atat .
Mi-am cumparat extract de caviar sub forma asta, m-a usturat cand l-am pus pe fatza si l-am aruncat la gunoi.)

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Hai ca ne urmarim pe la diverse topicuri !

De unde cumperi produsele, acum cativa ani (destui) am impresia ca se gaseau in multe farmacii, dar acum nu le mai vad...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Uite www.floritene.com.ro/viewpage.php?page_id=1" target="_blank">aici gasesti tot ce vrei.

Mie nu imi prea place ca nu afiseaza si preturile. desi ar avea dreptate atunci cand spun ca nu vor sa defavorizeze revanzatroii.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Floritene a fost ani de zile marca mea preferata. Am folosit crema de zi, de noapte, exfoliant si mai multe tipuri de fiole Floritene. Cel mai mult mi-au placut cele cu extract de celule tinere. (sau na, o fi fost autosugestie!)
Mi le cumparam din Brasov, din Star, parca. Mie mie se par foarte eficiente, era in jur de 6 ron o fiola.

Pe site-ul lor trebuie sa ceri lista de preturi si primesti in cateva zile un fisier atasat. Eu am cerut de mai multe ori, dar pana la urma mi-am luat tot din magazin.

Blogul meu de calatorii - http://www.consiliervacante.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Salcia, acum se gasesc la Plafaruri. De acolo de unde le cumpar eu, e 5 lei o fiola.

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput