Poznasi dragalasi de ian-febr 2004

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara, buna seara. Azi ne-am biciclit toti 3, pe scurt ne-am cumparat biciclete noi de la Decatlon. Noutatea e de fapt mai mare pentru mine, nu am mai mers pe bicicleta de fix 20 de ani. Va dati seama ca azi am fost absolut varza pana mi-am revenit cat de cat, si acum ma dor rau rau fesele (nu mai zic ca am bataturi de la ghidon). Alexandra merge demult fara ajutatoare, insa azi i-am luat o bici mare (de 20). Belea ca in portbagaj nu incape, au stat cu ea peste ei in spate, pana ne cumparam cadran de bicicleta sa montam la masina. Oricum ne-am distrat pe cinste.

Aseara au avut petrecere in pijama la gradi, Alex a ramas toata noaptea si a fost tare tare incantata. Nu e prima petrecere de acest gen, dar asta a fost chiar un succes. Am vazut ca au ramas cam 30 de copii peste noapte si erau asa entuziasmati cu toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Eu ma bucur ca a venit , in sfarsit, vara ! Astazi am iesit deja in costumatie de vara, a fost super !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Roxana - stiu ce inseamna durerea de fese de la bicicleta- din pacate acum bicicleta mea este stricata si nu ma pot da, dar anul trecut si eu am facut bataturi, anul asta mi-am cumparat un scaun mai lat dar inca nu l-am montat!

Ce frumos petrecere in pijama - noi nu am fost la nici o petrecere in pijama.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Sa vina vara si sa ramana!

Cris, cred ca e a3a petrecere de genul asta la gradi. Este extra cost, dar zic eu ca e buna pentru copiii care se distreaza si parintii care mai respira acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Nici noi nu am fost la petrecere in pijama aici nu se organizeaza asa ceva

Cand i-am cumparat fetii bicicleta mi-am luat si eu, nici bine nu m-am urcat pe ea ca a intrat o masina in mine vinovata eu am fost , am intat pe cotra sens n-am patit nimic cateva julituri
Asa ca bicicleta am vanduto ,in schimb rolele sunt viata mea

Cand am fost in ro mi-a parut asa rau ca nu mi-am luat rolele cu mine, avem super parcuri , aici la capitolul parcuri sunt praffffff.

Anita mami de printesa, Rachella Alexia -17.o1.2004 si
7 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pai de ce nu organizati petrecere in pijama acasa? La noi vin 2 colege de-ale lui Viv (poate o sa ajungem la 3, sa fie in total 4, sau maxim 5 - ca atatea locuri de cazare am), intr-o zi (seara) de week-end, si se distreaza de nu mai pot! Raman sa doarma la noi, si dimineata pleaca!

E Pizza party de fapt, ca mereu comandam Pizza

(si facem alternativ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Eu as organiza crede-ma dar mamicile din cartieru meu nu isi lasa copii sa doarma in alta parteiar pritenele mele romance toate au copii mai mici ca Rachella si nu prea e incantata sa petreaca mai mult de 2-3 ore cu ei

Pizza party oranizam si noi pe rand dar la 11-12 toti copii la casele lor

Anita mami de printesa,
Rachella Alexia -17.o1.2004 si
7 sapt

Mergi la inceput

Mie imi plac petrecerile in pijama dar organizate la altii. I-am promis Alexandrei ca o sa ii aduc niste prietene acasa, dar sincer prefer sa o trimit eu.

Azi i-am pus aparatul dentar, arata ok, dar a fost greu si de fapt greul abia acum incepe. Nu are voie sa muste, nu are voie bomboane lipicioase si guma, periajul e cu precautii. Le-am dat mail la gradi si am si sunat, am instructat toata familia, dar pana la urma de ea depinde daca respecta regulile. Cateva zile va simti si ceva tensiune in dinti, sa vedem cum reactioneaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Roxana - succes cu aparatul dentar.

Cred ca voi organiza o petrecere in pijamale cat de curand-dar am emotii pentru ca baietii sunt tare energici...

Trebuie sa-i cumpar role si lui Victor sa putem merge in parc, abia astept anul asta nu am probat inca rolele.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Roxi, habar n-ai ce pierzi cu petrecerile in pijamale. Sunt asa de dragute. Noi de exemplu scoatem toate costumele si de deghizeaza in toate felurile, isi pun masti fel de fel...incredibil de dragute sunt.

Nu am mai reusit sa mai organizam in ultimul timp (e randul nostru, sa doarma la noi), pentru ca au fost celelalte fetite aglomerate. Si de acum, cred ca ramane pentru la toamna...:(

Mergi la inceput