Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (105)
Raspunsuri - Pagina 8
Alice_Elena spune:
sa stii ca exact asa m-am simtit :)))) ma gandeam "ia uite ma nu mai pot nici pe langa bloc sa ies"
da dup-aia m-am simtit bine
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
coteasca spune:
Neatza si de la noi.
A fost atat de frumos afara ca am stat numai prin parc.
Copilul inca mai are ceva muci, dar speram sa treaca.
Am luat si carut nou pt bebe. L-am plimbat pana l-a luat somnul .
Noaptea incerc sa-i scot masa, cand se trezeste doar il legan pana adoarme. Dimineata pe la 5-6 ii dau cate ml lp. De acum e maricel si nu mai are nevoie de papa noaptea. Pe mine m-a lasat de tot productia, daca mai storc ceva, iese un lichid asa maroniu, nicidecum alb. Am renuntat la Lm. Mai ast pana face un anisor si trecem pe Laptic de vaca.
Paulica felicitari pentru primii pasi!!! Esti un voinic!! Imi pare rau ca sotul are probleme, of.
Victo, sanatate multa.
Racusor, success.
Radu, Eva, Mihai, Maria si Miguelitssss Sanatate multa dlfinasilor va doresc, sa cresteti mari si destepti si va trag un mare -oi.
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul meu de azi-dimineata: Raducu de Tina, Eva de Ela, Mihai de Victo, Sofia de Ana, Maria de Rubia revin |
aelita, eu n-am verificat lista, dar m-am prins acum ca am uitat si eu de MIGUEL! il pupam de o suta de ori sa ne ierte si el
ramonavlas spune:
Legat de supt degetul...nu vreau sa va spun cat l-am supt eu....muuuulti ani, amea fiica, in schimb, pana acum nu l-a supt.
E super vreme iar la noi, Raisa doarme in curte, eu fac de mancare pentru noi si pentru ea si dupa-masa merg la lucru dar si la cosmetica si epilat, in acelasi timp.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
Alice_Elena spune:
rodica, ma bucur, nu imi place sa beau cafeaua singura
am uitat sa va zic ca azi dimineatza i-am simtit dintisorul Marei. de vazut nu pot sa il vad ca nu ma lasa, oricum ceva acolo se simte
intrebare: de acum incepe greul? sau ce a fost mai rau a trecut?
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu
vad ca mi-ati simtit lipsa , dar eu n-am fost departe! v-am citit in fiecare zi, pe etape, doar ca nu am apucat sa raspund... Isa se trezeste mai nou la 7-8 dimineata, asa ca s-a schimbat tot programul. pana o pregatesc pe Maria de scoala si ii fac pireul de fructe la Isa, ii dau masa la 9-9.30, va mai citesc pe voi, iesim la o plimbare unde doarme o ora, pregatim supa si pireul de amiaza, mancarea pentru Maria... teme, examene, mancarea pentru noi astia mari, alt somnic la amiaza, seara cate o plimbarica si cu tati... si uite-asa se face ora 21-21.30, pe Isa o ia somnul si pe la 22 adormim amandoua in patul mare, desi nu e intentia mea de a adormi si eu! e deja a treia seara ca se intampla! ne punem in pat la titi (ca altfel nu mai vrea sa doarma, parca nu vrea sa se desparta nicicum de ele) si in 5 minute ea adoarme, eu mai stau cu ea ca imi e draga rau, si adorm! luni am adormit in trening, dar tati nu m-a trezit, asa ca mi-am luat pijamaua la 5 dimineata, cand m-a trezit Isa
de dimineata am facut si masuratori: Isa are 74 cm si 9.900, a revenit la curba ei , iar eu tot la 56.600 ma invart , intr-un fel e bine ca la cate porcarii am mancat...
aseara am vrut sa intru sa va dau macar "noapte buna", dar la fel am picat la datorie , oricum eram in urma cu cititul (eram la capitolul anterior inca) si pana sa si raspund, s-a pierdut mesajul scris printre jocurile Mariei si stirile lui tati, ca au profitat amandoi si s-au lafait pe laptopul meu . am vazut de dimineata ca m-ati chemat la apel si aici si pe fb , eu daca v-am tot citit nu mi s-a parut ca am lipsit asa de mult... data viitoare, chiar daca nu-s la zi cu cititul, o sa las macar un mesaj de prezenta . paula a fost bestiala cu absenta si nascutul, chiar asa a fost
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
paula_m spune:
Rody, bine ca ai aparut!! Dar ce-ai lucrat ieri, de ai lipsit? Iar ai fost la plaja?
Oana, dupa ce imi recapat darul vorbirii , te sun, sa punem de-o miscare , unde vrei tu, mie imi e indiferent...miscare sa fie. Sa sti ca inca nu am facut iaurt, azi vreau sa incerc.
Alice, cu dintisorii tot o sa avem treaba, muuult timp de acum incolo. Am inteles ca, la canini e cel mai rau.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8
ooana spune:
se vede ca e timp frumos la noi asa ca am probat niste palariute
Matei - luna a 8-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Mycya spune:
Hello delfinariu!!!
La multi anisori sarbatoritilor de astazi!!!
Racusor sa ai o zi frumoasa si sunt sigura ca Andrei tot pe tine te va prefera, nimeni nu se compara cu mami, cu mirosul ei si cu caldura emanata de atata iubire.
nu am mai apucat sa intru ieri sa scriu reteta, o scriu astazi cand apare si tot atunci voi scrie si de lasagna pentru Ooana
Catalina o pe Anastasia sa ii treaca supararea. si andra era sa imi cada din pat cand eram plecate in vizita si noaptea a dormit cu mine. Nu stiu cum de m-am intors deodata ca eram cu spatele la ea si am intins mana si am prins-o de picior in ultima clipa ea deja era cu capul la o disanta de 5 cm de podea nu stiu cum de am simtit ca de auzit nici pss nu am auzit ca aveam o pernuta pusa pe ureche
Rody dai fetelor emotii dinastea ma bucur ca sunteti bine
Anne ma buucr f mult ca sunteti bine acum. nici nu vreau s aimi imaginez prin ce momente ai trecut numai mama sa nu fii in momente de alea ...
Alice deci iesi la agatat aaa!!!
cu dormitul si la noi e la fel, oricat d etarziu ar adormi tot devreme se trezeste asa ca eu o culc cat de devreme reusesc ca sa apuce sa se odihneasca .
fug sa fac ceva de mancare ca bate vantul in firgider. o zi frumoasa sa aveti
sa nu uit Giorgia LA multi ani fratiorului tau .
Mami de Andra Maria 02.08.2010
aelita spune:
KATALINA ma infiorez...pupam baiatul sa-i treaca repede !
cum faci tu marul si para coapte?ai mei nu au mancat niciodata cand le faceam,dar as mai incerca cu Miguel,desi el le manaca asa crude.e vreun truc sau se baga pur si simplu la cuptor?
PAULA,da,bandajul e bun ,pe mine asa m-au lecuit ,eram mare deja...nu stiu cat de mare si mi.-au bandajat cele doua degete .
eu le dau suzeta ca am un fix cu degetele ,pe aia cand vrei sa o scoti,o elimini,pe cand cu degetul e greu,ca e la purtator
mama nu a vrut sa ne dea suzeta,ba chiar se lauda mereu cu asta,ii scotea mereu suzeta din gura Sofiei,ca ce e aia,ca ea nu ne-a dat asa ceva,si i-am spus:da,nu ne-ai dat si am supt eu doo deshte de le-am subtiat !!! ce-o fi mai rau?lasa sa subtieze ai mei suzetele
ANNE imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asta,de acum sper sa nu mai aveti probleme sisa recupereze rapid Giuliano.
of,micutul ...
ROXANA chiar m-am gandit la tine,ca aseara se facusera 24º la mine in casa,ca oscileaza,si incepuse Miguel sa se agite,sa nu adoarma,era cald,si l-am culcat doar in body cu maneca scurta si cracii goi,dimineata mie mi se parea racoare,il inveleam,si el dadea cracii pe deasupra.asa l-am lasat,ma bazez ca se mai incalzeste de la plapuma pe care o tine intre picioare si nu pe el Cand s-a trezit i-am dat pantaloni.
cand il culc cu pantaloni,nu ii las sosete,ii las talpile goale,il vad ca ii place sa le scoata din plapuma.
cu gradele stiu ca patesc,sa imi fie frig ,sa ma bag in plapuma ,si sa imi spuna sotul:nu vezi ca sunt atatea grade?la gradele astea vara mori de cald,si acum ti-e frig?Si asa e,de multe ori daca venim de afara unde ne-a fost frig,sau stam la bucatarie cu geam deschis ,"intra frigul in noi" cum obisnuim sa spunem,si noi adultii nu avem asa rapida "reincalzirea" corpului,si desi ne mutam la grade suficiente,tot ne e frig.dar bebeii au "aprinderea" mai buna hehe
nu-ti fa griji,ai sa vezi ca ii scoti din haine si nu se intampla nimic,nu raceste din asta,virusii sunt pericolul,nu un pic de racoare.
RACUSOR pe mama nu o schimba nimeni !! e o binecuvantare sa il iubeasca bona,e cea mai mare fericire pt o mama,nu iti fie frica,o sa iti fie dor de el,si lui de tine,si o sa te iubeasca la fel.chiar daca vor fi momente in care nu va sari la tine in brate,o va face tot din acea iubire,pt ca el nu intelege de ce pleci .o va face ca un fel de pedeapsa,sa nu te gandesti ca in momentele alea nu te maiiubeste si te inlocuieste.cum ar putea ?stii si tu ca nu se poate asta..ca e ORGANIC !
VICTO multa sanatate !
OANA ,CU SAPCA E MORTAL !!!
CATALINA ziceai de cazaturi,uite ce am folosit eu:
www.todopapas.com/tienda/barrera-cama-blanca-olmitos-pi-1438.html" target="_blank">PROTECTOR PAT.eu am luat din carrefour ,cadru de aluminiu si plasa,se rebateaza ziua in jos; am folosit si in patul meu,si cand i-am pus in patul lor mare.o folosesti pana pe la 2-3 ani sa nu cada din pat.Am vazut preturi mari la diferite firme,dar eu l-am luat din carrefour mai ieftin.
PAULA ,sunt scumpe cele de Jane !cat inseamna pretul ala in euro?300 si ceva de lei parca era?
cautati in alta parte.
sunt foarte bune pt ca ,in comparatie cu alte lucruri pe care le cumparam copiilor,pe astea le folosim vreo 3 ani !
nu ii apara ca intr-un tarc,adica ei se vor putea strecura prin partea aia unde nu acopera(acolo eu puneam perne,plapuma) dar in timp nu vor mai cadea asa si va fi buna noaptea.
si din partea noastra,Sa cresteti mari !:
Radu Gabriel, Eva Maria,Mihai,Sofia,Maria
Si noi facem 7 luni azi !
Multumim de urari,COTEASCA ,PAULA si BUMBLEBEE !