Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (105)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

racusor, inseamna ca o sa aiba parteneri de distractie copiii nostri :))

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Soare, soare dar sa stim si noi!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Racusor bafta maine in prima zi. Suntem alaturi de tine, mamico, caci sunt sigura ca sufletelul si mintea ta vor fi la puiul mic ramas acasa.

Parca nici pe Oana nu am vazut-o azi pe aici. Daca ma insel, insemana ca ma lasa memoria, ceea ce n-ar fi de mirare.

Va pup pe toate. Eu merg la culcare. Noapte buna tuturor.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

si noi ne'am destrabalat azi. dupa masa de legume de la 2 am iesit afara sa ne plimbam, apoi m'a sunat marius sa mergem sa facem piata si n'am mai intrat in casa l'am asteptat afara. pe la 4 a venit si am mers la magazin. Mara a stat cu ochii cat cepele, intr'un final a adormmit la mine in brate, cand eram la casa. a dormit pana in fata blocului, 30 de min. apoi au venit niste prieteni la noi si gagica mi'a facut ciorba de pui cu taitei de casa :)))))
a invatat sa faca taitei si a tinut sa ne demonstreze. a zis ca mai vine sa imi gateasca daca vreau :))) si eu sa fac prajituri.
la 8 jumate am culcat'o pe mara si pe la 9 jumate au plecat si ei.

nu mai stiu ce vroiam sa va zic.
ah rodica sigura craieleste pe te miri ce locuri misto

mara

Mergi la inceput

o tai si eu la somn ca sunt teleghidata. de fapt ma doare capu tare.
va pup noapte buna

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Da Rody si pe mine ma ingrijorezi! E bine Isa? Nu suntem obisnuite asa de mult timp fara tine. Racusor vad ca ne-a intarcat treptat, acum si tu?

Racusor m-am gandit toata ziua la tine. Nici nu stiu ce sa iti spun. Poate doar sa stai linistita ca Andrei va fi bine, iar tu vei fi o mamica foarte eleganta si cocheta.

ai fost tare cu intarcatul

off, asa m-a apucat plansul pana acum nu prea ma gandeam la asta, dar mi-am calcat hainele, scos pantofii si geanta de la naftalina (glumesc ), pregatit hainute si papa pentru bebe pentru maine....si m-a luat plansul. imi dau seama ca plec dimineata si dupa amiaza sunt inapoi, ca eu ma duc dimineata si il pup si mie imi zambeste si ne jucam pana la primul somnic, dar chiar si asa ma doare sufletul

si ca o mama ce sunt pana acum speram sa se inteleaga cu bona, acum ma gandesc ca daca o sa se obisnuiasca prea mult cu ea si o sa vrea cu bona in loc de mami? o sa ma mai iubeasca la fel de mult daca nu o sa mai fiu mereu cu el? o sa ma mai pupe cand ma intorc la el? e tare greu

ANNE, KATA va pup mamici dragi si curajoase , care ati fost alaturi de puiutii vostri, si ii si pe ei tare tare sa le treaca repede si sa fie totul bine.

CATA bine ca a trecut si la voi

PAULA tare Raul cu degetelul

va pup fetele, ne "auzim" dimineata de la metrou

aaa, am uitat sa va zic ca am "donat" tiramisu, era o gramada , asa ca l-am dat la vecina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata
e gata!!!
Racusor, sa stii ca nu sunt numai dezavantaje in faptul ca te intorci la munca...o sa vezi tu la ce refer!! Cum te poti gandi tu ca Andrei o sa prefere bona? Raul e mai mic...cand sta la mama mea si eu ajung seara la el, asa frumos rade la mine si intinde bratele sa-l iau...Haide capul sus si o zi usoara la munca
Rody, te intreci cu gluma!!! Unde esti!! O data ai mai lipsit nemotivat si atunci ai nascut...acum nu e cazul
Oana, tu pe unde umbli?
Azi vreau sa fac iaurt, dar nu mai stiu cum...se fierbe laptele, se raceste, apoi pun o ling de iaurt, pun in borcanele si astept pana dimineata? Asta e reteta?
La multi ani Raducu, Eva, Mihai, Sofia, Maria si Miguel!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Racusor - nici nu vreau sa stiu ce e in sufletul tau. Categoric Andrei te va prefera pe tine toata viata lui ( vor fi ceva probleme cu nora ta dar o sa ajungem incet, incet si acolo). Orice i-ar face bona si oricat ar sta cu el tu esti Mami a lui si nimeni si nimic nu va schimba asta!
Si sora mea are un baietel - traieste in America acolo stai cu copilul in concediu faraxplata. Angajatorii ei au sunat-o sa ii spuna ca pe 1 aprilie o vor la munca( programul lor e maxim 70 ore/ saptamana- daca faci calcul te ia ameteala cate ore/zi inseamna) - bebele va avea cam 8 saptamani. E disperata dar nici nu poate ramane fara slujba. Nu am cum sa o consolez e terminata si aia nici nu accepta part time, in plus sunt cei care le fac green card-ul ... Si ei si sotului. Vroiam sa iti spun ca se poate mult mai rau. Andrei e baiat mare deja! Sora mea radea. Zicea ca o sa il invete pe bebe ca noaptea e zi ca sa stea cu el mult.

Cu intarcatul nostru chiar asa ai facu ai scris mai putin, apoi ne-ai anuntat ca va fi si mai putin de cand incepi serviciul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Deci azi noapte i-am pus galbenele pe degetel lui Raul. Acum de dimineata, i-am pus iar bandaj sa tina vata pe care i-am inmuiat-o in solutia de galbelene. Bineinteles ca dupa ce s-a holbat 30 de sec la degetel l-a bagat in gura. Acum i-am pus manusa, si fiul meu nu mai face altceva decatsa se uite la manuta lui...E atat de dulce, parca asteapta sa-i apara manuta lui de undeva.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8

Mergi la inceput

paula, multumesc de cafea, am nevoie. Mara s-a trezit la 7
ce sa-i fac eu copilului asta sa se trezeasca mai tarziu? daca o culc mai tarziu, tot devreme se trezeste...

mara

Mergi la inceput