Rugati-va pentru DIANA(3)
Raspunsuri - Pagina 2
My_Lady0091 spune:
Lauriciu..si eu va doresc la fel:multa sanatate si sarbatori fericite!
Felicitari pentru nepotica
33+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Laura B spune:
Multumim din suflet!
La randul nostru, va dorim tuturor un Craciun Fericit, cu sanatate, belsug si numai bine!
amandina_c spune:
Multe sanatate, bucurii si impliniri in noul an ce se apropie cu repeziciune. La multi ani!
LiaMaria spune:
La Multi Ani Dienuta papusa scumpa!
Sa fi sanatoasa, sa cresti mare si frumoasa si Doamne Doamne sa faca o minune pentru tine sa te faca bine!
Te iubesc mult printesa frumoasa si te pup de mii de ori!
Lia
My_Lady0091 spune:
Cum mai e Diana, Laurici drag?
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Laura B spune:
Lady , Diana e fericita ca a intrat in vacanta. 2 saptamani, yupeee
Altfel ea e ok acum. Am trecut cu bine de hopul cu partea stanga a plamanilor blocata. Dupa ultima radiografie, s-a vazut cat de bucuros e si doctorul cand ne-a spus ca arata foarte bine. Pe la inceputul la aprilie va trece print-o alta interventie laparoscopica ca sa-i introduca alti senzori pe diafragma.
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui Laura B Lady , Diana e fericita ca a intrat in vacanta. 2 saptamani, yupeee Altfel ea e ok acum. Am trecut cu bine de hopul cu partea stanga a plamanilor blocata. Dupa ultima radiografie, s-a vazut cat de bucuros e si doctorul cand ne-a spus ca arata foarte bine. Pe la inceputul la aprilie va trece print-o alta interventie laparoscopica ca sa-i introduca alti senzori pe diafragma. |
offfffffff...printesa curajoasa!Dumnezeu fie alaturi de voi!
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)