**Buburuze de 2009 (10)** HAI PICKY!**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

ce fac fetele?? dar ?

am vb la telefon cu lali si este bine dar paul ff agitat si tipaa la greuuuuu mady si raspuns la intrebarea ta la fel si ary urla de ma doare teasta .

sorina ff frumoasa povestea si ff emotionanta, DD a vrut ca razvan sa fie al vostru.

azi am fost exilate in casa ca timpu a fost oribil si acu ploua de rupe pamantu dar le prinde bine la freziile si restul florilor plantate ierii maine trebuia sa plec la mama dar am renuntat la idee din cauza timpului urat asa ca daca ma lasa ary o sa calc la greu.

ema ai reusit vezii

piky am vazut pozicile cu cartea lu stefii si este super eu nu am stiut ca exista asa ceva la noi pana nu am citit aici pe forum si sa cumpar una acu este cam tarziu.

gata acu fug la sonik si eu pup pe toata lumea

ariciu a facut un anisor
ary povestea unui aricy

bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

trezireaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
da ce-i asta????????
nu va dau cafea , iaca asa...is zgarcita....va dau apa plata cu lamaie, ca si asa marea majoritate vreti sa slabiti, printre care si je
revin eu

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto

Laura ce ma bucur ca ai intrat pe la noi.La fel va trimitem si noi un mare si sper sa intri mai des si pe la noi..Asa este...ne-a lasat sa asteptam ...chiar ma gandeam zilele astea ca tare suparata eram ca nu vroia sa apara pe 1 ...parca si voi la fel ati patit si pozici cu Sebastian unde poate vedea si ochiul meu?

11 zile peste DPN sa lasat asta mic asteptat..si nici atunci nu era pregatit sa vina..au indus nasterea..si el nu era nici coborit inca..am impins 2 ore jumate ca asta mic nu vroia sa ne cunoasca chiar faceam glume ca probabil se tine cu amin2 mainile de cordon ca sa nu iasa..poze cu sebastian am pe hi5..nu sunt chiar cele mai recente pt ca imi este cam lene sa ma ocup de poze noi..:)

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput

ca sa inteleg...daca ai mainile ocupate....acu cu ce ai scris???? cu picioarele???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neataaaaaa
daca ema e zgarcita si nu vrea sa dea o , dau eu
mareee, neagra si tareee si frisca ccine vrea ca eu sunt zombi nu am dormit de la caldura din camera .

mady chiar cu ce ai scris daca mainile sunt ocupate, sa sti ca a fujit lenea din poarta ta ca dimi am vazut-o la mine la usa pe dinauntru asa ca am o lene de ma doare si acu tre sa ies sa hranesc iepurii si etste aiurea afaraaa

va si revin

ariciu a facut un anisor
ary povestea unui aricy

bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaa...
haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

Sunt nedormita si stresata..pe langa faptul ca toata noaptea s-au jucat astia de a enel cu noi cu curentul ca un pom de iarna,fi-mea a inceput sa acuze dureri maseloase si sa baleasca.Rezultat ? am lut-o cu noi in pat de la pe 1 si ceva diminateata si am bagat-o intre noi.Dupa ce l-a facut la coate cu picioarele,a reusit perfoormanta sa-i dea si un sut in gura si atunci am mutat-o la margine langa mine.Mai era destul ana la marginea patului..o gramada,dar a cazut din pat fix juma pe margine si juma josca a nu mai spun ca mi s-a plans de nu am inchis nici un ochi.iar acum e 8:39 si maimuta bubuie somn..

picky in sfarsit ai si tu toate cele pregatite pentru la spital.Lasa ca nici eu nu supoprt camasa de noapte nici daca ma pici cu ceara..si cu pusul bine deoparte,hai ca semanam ca 2 picaturi de apasi eu le asez bine si pe urma uit total ce am facut.Potaia e in jgaraj la locul lui,si acolo va ramane.Potaia ta ce aface?o mai ai? Ahaaa,vrei pariuri deci,ai?Pai de luni ce zici,adica pe 21?.Cu unca acasa,au aparut niste neplaceri ,ma refer la sfera baneasca ,si mai ales ca si pe miru trebuie sa o dau la gradi,pai e nevoie de mai multi bani nu 3 lulele 3 surcele.. .Din pacate nu am primit inca un raspuns pozitiv si nici nu-mimai fac sperante sa ma contacteze de acolo,pote pe viitor o sa am mai mult noroc.Stii?am gasit de fapt 4 gradi de stat si cica cel putin 2 sunt super faine.Acum sa-mi fac timp sapatamana viitoare ca sa o iau pe miru si sa le vizitam,eventual sa o si inscriu.Si la varianta cu gasitul cuiva care sa o platesc ma gandisem,dar si asa am avut oarece discutii cu nato ca nu o las parintilor lui cat sunt eu la munca,si ca sa le inchid gura la tori,o duc la gradi dimineata si tot eu o sa o iau seara.Aoleuuuuu fata,ce o a fie la tine la vara??
mady off,nici la tine la munca nu prea e roz poate totusi nu o fi dracu chiar atat de nedru si postul tau o sa mai fie
sorilea chiar ca e un strengar mare
picky esti o fericita mama ca nu are cine sa te agaseze cu remarci de genul asta. deci e fenomenala stefi si dulce totodata.Imi place ideea cu carticica,e foarte faina.Lasa ca o sa scriu si reteta..e foarte simpla si in 15 min e gata masa.E asemanatoare cu ce am facut eu ieri la pranz,doar ca nu am pus morcov ras si in loc de carne la gratar am pus ton
sorilea am sa intru mai tarzior un pic sa citesc si eu,dar acus sa le raspund fetelor astora ca au scris ca disperatele..
mady uite ca mihaita al tau nu e unicat,ca si pe fi-mea o apuca uneori sa urle din ce te miri ce si mor eu de nervi ca nu suport asa ceva.Dar nu o bag in seama si se calmeaza singura,dupa ce trece furtuna plangacioasa.dar mai sunt si cazurti in care nu se opreste si atunci imi pierd si eu cumpatul si tip la ea ca ma zgarie efectiv pe scoarta
alynta sarumana
ema cuscraaaaaa,imi place tare semantura ta..iaca,mie ai putea sa-mi oferi o cafea si un corn cu ciocolata ca eu nu tin regim
mady dezocup[ale si baga tare si scrie aciulica.VAzusi ca sotul se simte mai bine..e o veste super.Asa nici nu mai ai spionul acasa

Deci maimuta s-a trezit si acum patruleaza..pardon,imprastie jucariile prin casa si mi se pare ca muceste oleaca

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

gata, m-am dezocupat (o fi un cuvant si asta????).
mey, am scris cu un desht . sa faceti si voi doi copchii sa vedeti cum e sa ai mainile ocupate. amandoua, da? ia sa vad... cine indrazneste? picky, la tine nu se pune ca ai castiga provocarea .

cris, abia astept sa scap de el de-acasa. ma streseaza, ma enerveaza. incepem sa zbieram unul la altul daca stam toata ziua impreuna. asa ca nu-mi strica, cate o zi de pauza . oricum, e bine ca e bine si-si poate relua munca.

m-a anuntat sefa ieri ca nu au mai comasat unitatea noastra cu alta. deci inca am ramas in picioare. deocamdata. e a 5-a oara cand pic in picioare de cand sunt in cic. mereu a fost o ocazie de restrangere de posturi . noroc cu cic-ul asta ca altfel zburam demult. acum cica s-au linistit treburile pt. ca reduc multe posturi si nu mai au nevoie de reducere un timp. sper.

revin, ma duc sa halesc ca imi e o foame de mor.

lenea aia si-a lasat un picior si la mine. tre' sa plec la banci si posta si n-am nici un kef.

aaa...ma isa-i spuneti si fraierei de mine cum puneti buburuzele alea ca mor de invidie ca io nu m-am prins...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

[ buburuza ]
scoate spatiile dintre paranteze si cuvant....cuvantul la singular, nu plural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Neata fetele
Sper ca ati observat ca ne-am schimbat programul da? fortat dar musai ca altfl de culca seara tarziu si nu-i ok.
In timp ce am baut cafeaua am savurat si carnatii lasati de Picky delicioasi mama foarte ca polonezii ce i-a gasit Miru in cabinel la dr.
Getik ti-a mai trecut raceala mami? ieri numai nu ne-am sincronizat, cand m-ai sunat prima data vb pe celalalt telefon, apoi eram la banca in febra rulajelor iar cand te-am sunat eu n-ai mai raspuns tu , poate ne auzim azi totusi...Ary vad ca e fata cuminte si te ajuta la treburi. si sa iasa repede caninii aia!
Picky si eu sunt in pana de idei si eu vreau idei noi pt papa!
mady pe bune?? trebuia sa-si dea seama din compozitia contului da na angajati si angajati, oero am pus coletul asa ca dc vine soarele vei avea cucheri si nu vei face riduri la ochi ...ma bucur ca e bine sotul si spor la munci
Cris bafta cu inscrisu lui Miru si gasitul de job, tin pumnii....trebuie sa fim atente cu pruncii astia, manuta lui Rares s-a umflat umpic acolo unde l-a muscat dar nu e tare locul...oare ar trebui sa merg la dr sa-l vada?
Anna da si eu vreau poezia cu piticul, nu mi-o aduc aminte in intregime...nu ca as putea recita cu fiu meu dar sa o stiu pe cand va veni momentul, mi-o scriu ..ce mai face Vladut?
picky nu-mi tin foarte mari unghiile nici mie nu-mi plac, doar ca-mi place sa am manichiura facuta si atunci o data la o luna jumate le aranjez, bine catre cand trebuie sa merg intr-adevar sunt deja crescute dar nu exagerat de mari....da avem piata de vechituri si inca ce mare: e piata de haine, vechi, de masini, mai sunt si cateva haine noi ratacite si piata cu chestii din antichitate toate la un loc, e foarte mare si am constatat ca e supoer pe acolo, cred ca saptamana viitoare ma mai duc daca-l las pe Rares la soacra din nou...da din pacate bunicul meu se chinuie asa de 2 ani de zile, chiar a zis mami ca a fost pe la el si nu se simtea bine deloc si crede ca are zilele numarate nici nu stii cum e mai bine, Dumnezeu sa aiba grija de el...multumim de complimente, da are un fel aparte de a dormi
Da Picky favorita ramane Stefi normal...am vazut cartea de nastere e frumoasa si delicata
Mady si Rares urla si mai ales dc nu-l las sa faca ceva ce vrea el si eu fac cu nervii capului cand il aud si nu stiu cum sa-l dezobisnuiesc...dc strig la el incepe sa plamga si vine la mine si se lipeste de mine cerand indurare, dc il ignor mai tare urla deci nu stiu ce sa fac...
Sorilea am citit povestea foastra si m-am emotionat foarte tare, este clar ca s-a nascut sa fie al vostru
Emo ce semnatura misto ti-ai tras, ti se potriveste de minune
Cris ce noapte sesi ai avut, sper sa recuperezi azi si sa dormi umpic la amiaz cu Miru...tin pumnii sa fie doar muci trecatori, adica pe cand scriu eu sa-i fi si trecut
Mady ma bucur ca nu mai sunt probleme la voi la servici
Va mergem sa papam si afara cu noi ca azi e soare

Baietelul meu scump 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput