**Buburuze de 2009 (10)** HAI PICKY!**
Raspunsuri - Pagina 19
madyrizi spune:
aloooo!!! radiodifuziunea romana??? picky e bine? copiii sunt bine? toata lumea e bine?
ascultam stirile in direct.
eu sunt in curte, am la treaba... stiu ca e sarbatoare, dar n-am ce face. mai intru in cand in cand sa urmaresc stirile
...
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
madyrizi spune:
pana am trimis eu mesajul...
FELICITARI!!!
SA FIE SANATOASE AMANDOUA SI SA FIE CUMINTE BEBELINA!!!
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Simina1980 spune:
Felicitari Picky!
Bun venit bebe Anna!Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
LauraOana spune:
felicitari picky Bine ai venit bebe ANNA!
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
Simina1980 spune:
Cris-referitor la "problema" ta parerea mea e sa nu te mai lasi afectata de toate comentariile soacrei ptr ca ele vor fi mereu orice ai face mai ales ca stati in aceeasi casa.Eu personal am ales ca si cumnatul tau:i-am zis soacrei de la inceput inca dinainte de nunta ca noi nu vom sta nici cu ei nici cu ai mei.Am stat cu ai mei 3 sapt dupa nunta pana am terminat de renovat apartamentul si deja aparusera discutii........Acu na mi s-ar parea normal ca al tau sa fie de partea ta dar sunt totusi parintii lui si ....
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
SoriLea spune:
FELICITARI PICKY si BUN VENIT ANNA

PT FIECARE
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea spune:
Lavinia sa-ti traiasca finuta, sa creasca mare frumoasa si cuminte si sa le faca parintilor numai bucurii. Finutei refacere rapida si mult laptic .
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
alynta27 spune:
Felicitari Picky! refacere rapida!
Ema multumim de vestea buna! A nascut natural?
Yioanna am vazut doua frumoase! Ce a crescut fata! Nu te mai necazi cu mancatul. Flamanda nu sta ea, asa e felul fetei!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Serialbastre spune:
Bine ai venit pe lume, ANNA! Sa fii sanatoasa!
Lavi, refacere usoara finutei si bebe sa fie sanatos!
Alynta, sanatate multa piciului! Of, of, nu se mai termina cu vestile despre raceli si boli.
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE