**Buburuze de 2009 (10)** HAI PICKY!**
Raspunsuri - Pagina 16
getik1 spune:
doamne piky si maine este ziua cea mare
nu imi vine sa cred

HAI PIKY

getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
alynta27 spune:

Hai Picky!

Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
SoriLea spune:
salut la amiaza ![]()
cris pe unde esti de nu dai nici un semn? ai gasit gradi? Ii place Mirunicai? 
Picky nu ai aparut deloc pana acum, ceva surpriza
scot si eu agitatele ca nu se stie, iar de nu-i rost de nimic, macar ne incalzim pt maine 

HAI PICKY

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
cris_82 spune:
buna fetele..imi pare rau ca nu am intrat de azi dimineata dar sunt fleaca de suparat si nu gasesc energia necesara sa incropesc cateva randuri coerente..m-am certat rau de tot cu al meu in legatura cu gradinita fetei
ca de ce nu o las frate cu socrii ..si cand i-am zis,nu i-a cazut bine,logic.ne-am certat pana la 2 dimineata pe tema asta,si pana la urma i-am spus ca nu-i inghit pe ai lui cum nici pe ai mei nu prea ma bag.Nu intelege si pace ca ma cert cu maica-sa ca mereu se baga sa vada ce facem noi cu banii,ce dau copilului sa manace,cu cine vorbesc la telefon sau unde plec..si pe deasupra ma m-am saturat de remarcile ei de tot rahatul de genul "lasa ca ionut se duce la alta si ne face un mostenitor dac tu nu ai facut " 
ba frate,cum poate sa spuna asa ceva? am ajuns sa-i urasc,si orice idee in care e implicata miruna si ei nu o vad bine sub nici o forma.Nici nu mai stiu ce sa fac..au ajuns sa bage raca intre noi cum au incercat cu cumnata-miu dar aia au fost destepti si au plecat sa stea singuri si sa-si faca credit ipotecar pe 20 de ani,numai ca sa aiba liniste.. .Spuneti si voi cum sa gestionez pe aicea,cum sa pun problema ca m-am saturat

andreea o sa incerc intr-o zi sa vad ce mi-o iesii,dar nu prea curand ca nu am starea necesara..
alynta multa sanatate lui david si sa nu ia si restul trupei vreun pui de viroza
sori legal,CIC-ul se incheie a doau zi dupa ce piciulica implineste 2 anisori.dar aici mai tine si de firma ca daca nu te conformezi cerintelor lor abserde,poate sa te chinuie astea 6 luni cat sunt oblibati sa te tina si ajungi sa-ti dai singura demisia![]()
getik multi ani inainte fata,si nu va mai certati,ci iubiti-va ca viata e prea scurta.Mai ales ca nu nu mai ai si stresul pe cap
mady o sa dau maine si cafea si tigari la discretie,ca sa compensez lipsa de azi
lavi uite si o pamponata pentru fina
.Eeeeee,acu avem ambele canale nasoase cu muciuleti curgatori
.Sora mea e ferma vad..nu ca ar vrea sa se desparta de chaky al ei,dar situatia de acolo de acasa unde stau ei,nu e tocmai ok...peretii au urechi si lumea e reutcioasa si pusa pe intrigi.Sa vad ce o face zilele astea,dar orice ar decide o sa o sustin
.
Si pentru Giorgi a nostra,cu dedicatie de la C-ta ...

haide Picky 

Mirunel
terorista 

BAZAR
Serialbastre spune:
E rost de agitate .... vin si eu! 

PICKY, PICKY!

Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
cris_82 spune:
am uitat marinarii si plaja ![]()
Uite Anna ce fain e la mami in tara
..stati asa ca nu gasesc emoticonul ala cu marinari
...
..am gasit![]()
Mirunel
terorista 

BAZAR
Serialbastre spune:
Cris, tare rau imi pare ... socrii astia ai tai is intregi la cap???
Si eu zic ca alegerea de a sta cat mai departe de parinti/socri e buna ... dar nu mereu se poate. Dar trebuie sa-l tii de partea ta pe sot, ca altfel e risc sa se imputa treaba ...
Hai ca m-am intins cu vorba, vroiam doar sa te pup. 

Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
yioanna_s spune:
ceauuu,buburuze mici si mari
va trimit o raza de soare chiar din oradea sa va incalzeasca
cat despre noi,mari noutati nu avem....Stefania este destul de sensibila,am trecut peste multe viroze.Iar cu mancarea e la fel,nu-i place sa manance..imi da mari batai de cap,chiar nush ce sa mai fac sa manace normal.De dormit doarme bine.Vorbeste toata ziua,doar urechi sa am sa o pot asculta
E foarte mofturoasa,rasfatata,obraznica ce sa mai zic?!![]()
Multe as avea de povestit insa nu stiu de unde si cu ce sa incep
va pupacesc

yioanna_s spune:
scot si eu majoretele sa se antreneze pana maine

HAI PIKY

crisimi pare rau pt situatia creata,nu le mai pune la suflet,eu as tace si as face.Akum ai discutat problema si eu zik k u ai fi ultima care sa iei decizia.va pupacesc
cuscrascot si pt finuta ta
sa aiba o nastere usoara si bb sanatos.cf ginerikul meu?condoleante pt bunicu'!pupici dulci
nu mai am timp sa nominalizez restul fetelor insa le salut ..imi pare rau s-a trezit gaza si fug la ea